Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

activitati interesante (zic eu) pt pitici... reviste! i-am luat ieri 2 una cu Disney junior si alta cu Winnie ursuletul... foarte multe jucarii (binoclu, telefon, ceas de perete, ceas de maina, un jos cu aruncare la tinta)... multe povesti ilustrate, multe activitati practice, joculete (adevarat pt copii mai mari dar privea cu foarte mult interes si pe unele dintre ele chiar le intelegea)... de ex. sa-mi arate jumatatile de obiecte sau toate obiectele de culoare verde sau toate pasarile ... la amiaza la culcare ii citesc povestioarele ilustrate cu Winnie...

sunt super incantata de revista, chit ca ieri mi-a rupt una in diagonala vreo 10 pagini o data si eu le-am luat pagina cu pagina si le-am lipit apoi cu scoci transparent (asa procedez cu toate cartile pe care le rupe intentionat sau accidental).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Deci fi-tu o sa iasa cititor mare, ca Dani nu se uita deloc-deloc la reviste.
I-am luat una cu Winnie, avea niste zanganitori cadou. Fix 1 minut i-au captat atentia, iar pe revista nu s-a uitat nici o secunda. El are covor cu Winnie in camera, i-am aratat poze, i-am zis de covor....nexam, nu l-a interesat.
Pt noi revistele vor fi undeva la anu...probabil prin vara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Miruna se uita in cartile-revistele Dariei ,trebuie s-o lasi sa rasfoiasca in legea ei ca nu rupe decat total accidental.Dar daca vrei tu sa-i arati ceva anume sau sa-i dai pagina e jale
de asemenea nu suporta sa citesc o poveste Dariei,vrea ea neaparat cartea.Si atunci ca sa mai auda si Daria vreo poveste punem CD mai le zic eu cate una la culcare sau ui mai citesc daca apuca Miruna sa adoarma mai devreme(dar f rar)
este in schimb mare amatoare de mazgaleala.Am un teanc de reviste,carti de colorat care nu o mai intereaza pe Daria si pe alea i le dau si cu cariocile si sta si cate 15 min si *coloreaza*.Treaba asta se intampla la bucatarie,mai picteaza si fata de masa dar se sterge usor ca-s carioci pe baza de apa si in timpul asta eu imi vad de vreo treaba pe la aragaz.Si imi cere singura si destul de des acrivitatea asta(mimeaza scrisul ca de vorbit nu are deloc chef)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Ruxita si eu sunt friguroasa si la fel sunt obsedata sa le imbrac si pe fete.Deci te inteleg
totusi am avut si eu colege care nu suportau sa se infofoleasca si nu mergeau in masina si nici nu erau adolescente.O fi si Ela una din astea sau tine doar de toanele adolescentei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Miruna se uita in cartile-revistele Dariei ,trebuie s-o lasi sa rasfoiasca in legea ei ca nu rupe decat total accidental.Dar daca vrei tu sa-i arati ceva anume sau sa-i dai pagina e jale
de asemenea nu suporta sa citesc o poveste Dariei,vrea ea neaparat cartea.Si atunci ca sa mai auda si Daria vreo poveste punem CD mai le zic eu cate una la culcare sau ui mai citesc daca apuca Miruna sa adoarma mai devreme(dar f rar)
este in schimb mare amatoare de mazgaleala.Am un teanc de reviste,carti de colorat care nu o mai intereaza pe Daria si pe alea i le dau si cu cariocile si sta si cate 15 min si *coloreaza*.Treaba asta se intampla la bucatarie,mai picteaza si fata de masa dar se sterge usor ca-s carioci pe baza de apa si in timpul asta eu imi vad de vreo treaba pe la aragaz.Si imi cere singura si destul de des acrivitatea asta(mimeaza scrisul ca de vorbit nu are deloc chef)

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

nu mananca din carioci? Tudor asa face. Si lui ii place sa mazgaleasca, de la hartie trece mai departe la covor, canapea etc. Ca nu are rabdare cu detaliile. Ii place sa-i deseneze cineva si dupa aceea sa i se povesteasca ce i s-a desenat. Ca la orice carte/revista. Mare amator. Dar mananca din carioci (desi sunt non-toxice, lavabile, tot nu-mi vine sa-l las). Si cum zice sotu', astuia ii va placea cartea, o sa ne faca de ras. Cine mai invata in ziua de azi?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
nu mananca din carioci? Tudor asa face. Si lui ii place sa mazgaleasca, de la hartie trece mai departe la covor, canapea etc. Ca nu are rabdare cu detaliile. Ii place sa-i deseneze cineva si dupa aceea sa i se povesteasca ce i s-a desenat. Ca la orice carte/revista. Mare amator. Dar mananca din carioci (desi sunt non-toxice, lavabile, tot nu-mi vine sa-l las). Si cum zice sotu', [b]astuia ii va placea cartea, o sa ne faca de ras. Cine mai invata in ziua de azi?[/b

asta e din categoria:
I:Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
R: Interlop!

(doamne fereste!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Dastefa, am admirat fetele in poze. Chiar ca au crescut. Tare finutze.
Si am mai admirat si iarba din gradina. Sper ca la anul sa avem si noi iarba, ca anul acesta a fost santier.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

activitati interesante (zic eu) pt pitici... reviste! i-am luat ieri 2 una cu Disney junior si alta cu Winnie ursuletul... foarte multe jucarii (binoclu, telefon, ceas de perete, ceas de maina, un jos cu aruncare la tinta)... multe povesti ilustrate, multe activitati practice, joculete (adevarat pt copii mai mari dar privea cu foarte mult interes si pe unele dintre ele chiar le intelegea)... de ex. sa-mi arate jumatatile de obiecte sau toate obiectele de culoare verde sau toate pasarile ... la amiaza la culcare ii citesc povestioarele ilustrate cu Winnie...

sunt super incantata de revista, chit ca ieri mi-a rupt una in diagonala vreo 10 pagini o data si eu le-am luat pagina cu pagina si le-am lipit apoi cu scoci transparent (asa procedez cu toate cartile pe care le rupe intentionat sau accidental).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Deci fi-tu o sa iasa cititor mare, ca Dani nu se uita deloc-deloc la reviste.
I-am luat una cu Winnie, avea niste zanganitori cadou. Fix 1 minut i-au captat atentia, iar pe revista nu s-a uitat nici o secunda. El are covor cu Winnie in camera, i-am aratat poze, i-am zis de covor....nexam, nu l-a interesat.
Pt noi revistele vor fi undeva la anu...probabil prin vara....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

pai nu i-o dai la rasfoiala (lectura) individuala... va uitati impreuna pe fiecare pagina, refaci tu traseele, ii zici tu si intrebarile si raspunsurile, s.a.m.d. - lucru cu cartea... eu ca sa-i explic cum vin perechile i-am decupat din imagini, i-am facut puzzle-uri din revista (pe cartonase), am inceput sa-i citesc si sa-i si explic ce citesc (adica asocieri cu imaginea si explicatii la imagini, de ex. vine Ruf si o trage pe Kanga de sort si-i zice hai sa ne jucam, ii arat sortul, ii repet de vreo 2 ori replica, ii arat pe el gestul... la inceput doar le rupea (ca sunt foarte usor de rupt pagini subtiri ii place sa le gaureasca cu un pix apoi sa le rupa mici farame), foarte greu i-am captat interesul pt lecturi (nu ma lasa sa citesc imi lua revista din mainni sau imi dadea pagina fara sa ma lase sa termin fraza), etc

eu zic ca parintii pot influenta foarte mult (pana la imitatie si copiere inconstienta) micile tabieturi, pasiunile, inclinatiile mai deosebite ale copiilor - cum ar fi de ex. lectura ziarelor la Ela sunt sigura ca a luat-o de la sotul meu (eu nu le am cu ziarele desi am fost ziarista, ha-ha, poate de unde stiu cum se fabrica stirile si textele...)

nu sunt ei la varsta la care vor sa ne copieze in mici detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani BF!
Sa fie toti anii fericiti si plini de impliniri!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili

coffe pt toate doamnele siecsi...

LA MULTI ANI , BF!
MULTA SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI TIE

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, BLUE FLOWER!

Sa fii permanent fericita si implinita ca acum!
Chiar si mai mult!

Mergi la inceput