Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 16
nyny spune:
hai ca incepe sa mai scada.
De fapt intrebarea mea era: la cat timp dupa supozitorul ala cu novocalmin pot sa-i dau nurofen?
Alexa, sarumana pt raspuns. I-am facut dus inainte sa-i masor temp a 2-a oara. Nurofen nu i-am dat azi deloc... decat pe la ora 16, 5 ml de panadol.
Mamica fericita de Mara si de David
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny hai ca incepe sa mai scada. De fapt intrebarea mea era: la cat timp dupa supozitorul ala cu novocalmin pot sa-i dau nurofen? Alexa, sarumana pt raspuns. I-am facut dus inainte sa-i masor temp a 2-a oara. Nurofen nu i-am dat azi deloc... decat pe la ora 16, 5 ml de panadol. Mamica fericita de Mara si de David |
bine ca mai scade
eu stiu ca se recomanda minim 4 ore intre 2 antitermice indiferent daca sunt pastile,supozitoare sau sirop si de preferat scimbat antitermicul dupa 4 ore
intre astea impacetari,sosete ude
si cat mai dezbracat
prima data cand am ajuns cu Miru la spital la 2 luni era sf lui martie ,deci inca destul de rece iar pana nu i-a inceput sa scada febra nu mi-au dat voie sa-i pun altceva decat pampers(desi eu ii mai puneam bady-ul pe piptca imi era groaza sa o vad asa)
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dastefa
bine ca mai scade eu stiu ca se recomanda minim 4 ore intre 2 antitermice indiferent daca sunt pastile,supozitoare sau sirop si de preferat scimbat antitermicul dupa 4 ore intre astea impacetari,sosete ude si cat mai dezbracat prima data cand am ajuns cu Miru la spital la 2 luni era sf lui martie ,deci inca destul de rece iar pana nu i-a inceput sa scada febra nu mi-au dat voie sa-i pun altceva decat pampers(desi eu ii mai puneam bady-ul pe piptca imi era groaza sa o vad asa) Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Multumesc Dastefa.

miremia spune:
Of bietul Dav!
Nyny si eu stiu tot de minim 4 ore intre administrarea antitermicelor.
si sa va faceti bine cat mai rapid!
Ale imi pare rau, refacere rapida lui Dragos!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui nyny HELP !!! David avea acum o ora 39,5 temp. I-am bagat un supozitor cu novocalmin si pana acum nu i-a scazut foarte mult, adica are in momentul asta 39,2. Nu stiu deloc ce sa-i fac... sa mai astept sau sa-i mai dau 5 ml de nurofen? Mamica fericita de Mara si de David |
Salutare si imi pare rau ...
Imi pare rau ca e asa. Eu as trage o fuguta la un doctor, un spital, o camera de garda, ceva.
Dastefa a zis cum stiam si noi si cum ne-au tot recomandat doctorii (in cele n vizite din ultima perioada). Antitermicele astfel: nurofen/ibalgin (cica sunt cam acelasi lucru, in mare) la 8 ore, intercalate cu panadol tot la 8 ore. Deci la 4 ore, dar alternate. Si novocalmin, max 2/zi, adica la 12 ore. Daca suporta paracetamol supozitor, e mai ok, pt ca actioneaza mai repede decat un sirop.
In spital i-au facut paracetamol intravenos, ca nu ii scadea deloc, cu toate siropelele, doze maxime.
Plus impachetari, daca poti, dar cred ca stii, pana la brau, ca sa nu dea in pneumonie.
Lichide muuulte, cat se poate pt ca daca e viroza, e si cu rosu in gat, ca la orice viroza...Se supraincing si de la deshidratare.
MULTA SANATATE!

Kiti www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
micki_mica spune:
Si novocalminul merge cu oricare din nurofen sau panadol, in situatii din astea.
Dar nu sta cu el asa, acasa...zic si eu...
Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
nyny spune:
Mire
multumesc. Bine ca nu m-am repezit sa-i dau si nurofenul ala. Banuiam eu ceva dar nu eram sigura. Ma asteptam sa scada mai repede temp dupa supozitorul cu novocalmin...
Acum a adormit, sper sa fie cat de cat ok la noapte desi ma indoiesc la ce tuse magareasca are
. Am zis ca scapam usor si fentam dr si de data asta dar se pare ca nu va fi asa. Maine ma duc cu el ca pe urma vine weekend-ul si nu ne mai baga nimeni in seama.
Micki
evit sa ajung cu el la spital (la noi) pt ca stiu ce ma asteapta acolo. Chiar si medicul nostru de familie care este pediatru si face garda in spital ne-a recomandat sa nu facem asta, bineinteles decat in caz de forta majora. E dezastru din toate punctele de vedere. Ma rog la Dumnezeu sa nu fie nevoie... in cel mai rau caz sa mergem la Buc, nu aici.
Alexa
, o sa fie bine.
simplicity spune:
Nyny mai poate functiona cartof crud ras si pus intr-o sosetuta umeda la picioare si pe frunte la fel cartof ras ; cartoful absoarbe caldura, trebuie doar atentie sa nu scada brusc, ca cica ar fi soc pt plamani; e de recomandat ca atunci cand copilul are febra sa nu fie tinut pe spate ci intr-o parte(inclusiv cand doarme) sau pe burtica(nu stiu explicatia ca nu am inteles-o f bine si nu vreau sa spun prostioare ).
Sanatate la toti pufii si
la mamici
Simply,mami de Ariana
nyny spune:
| citat din mesajul lui simplicity Nyny mai poate functiona cartof crud ras si pus intr-o sosetuta umeda la picioare si pe frunte la fel cartof ras ; cartoful absoarbe caldura, trebuie doar atentie sa nu scada brusc, ca cica ar fi soc pt plamani; e de recomandat ca atunci cand copilul are febra sa nu fie tinut pe spate ci intr-o parte(inclusiv cand doarme) sau pe burtica(nu stiu explicatia ca nu am inteles-o f bine si nu vreau sa spun prostioare ). Sanatate la toti pufii si la mamiciSimply,mami de Ariana |
Simply
, multumesc mult. E bine de stiut.Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
Si eu repede:
La Multi Ani BF!!! Sa fi sanatoasa, iubita si sa realizezi tot ceea ce-ti propui!!!
Am intrat repede sa urez...nu am avut net 2 zile 

si tocmai acum ca plecase si al meu nici cu el nu ma puteam vedea pe chat...grea e viata fara net!
Scuze dar sunt ne-recuperata si e prea tarziu acuma...intru maine ca sunt singura in continuare asa ca am in plan sa foruia o pauzasc!
Va pup!
de
Yannis