Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 15
tomaca spune:
Larisel, mi-am adus aminte. Voiam sa te intreb cum administrezi vigantolleten, ca sunt pastile. parca ai zis ca se dizolva usor in apa?
Am luat si eu. Prin Bucuresti nu prea se mai gaseste vigantol. Probleme cu importul. Pediatra a zis ca vitamina D3 romaneasca e perfecta oricum.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Larisel, mi-am adus aminte. Voiam sa te intreb cum administrezi vigantolleten, ca sunt pastile. parca ai zis ca se dizolva usor in apa? Am luat si eu. Prin Bucuresti nu prea se mai gaseste vigantol. Probleme cu importul. Pediatra a zis ca vitamina D3 romaneasca e perfecta oricum. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Portocale pentru Mos Nicolae Ajutoarele lui Mos Craciun |
Prin zona noastra se gaseste, am luat saptamana trecuta. Daca vrei, intreb.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Eu iar va alerg si nu va prind. Cred ca alerg prea incet.![]()
Tocmai am realizat ca peste 1 saptamana incep aniversarile pufilor!!!!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Tomaca..

BF...zile frumoase la gradi noului.."gradinar"!
Mire...daaaa, asa este, mai este tare putin pana pe intai decembrie....

sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Larisel, mi-am adus aminte. Voiam sa te intreb cum administrezi vigantolleten, ca sunt pastile. parca ai zis ca se dizolva usor in apa? Am luat si eu. Prin Bucuresti nu prea se mai gaseste vigantol. Probleme cu importul. Pediatra a zis ca vitamina D3 romaneasca e perfecta oricum. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Portocale pentru Mos Nicolae Ajutoarele lui Mos Craciun |
Tomaca, eu ii dau lui iris D3 de la secom...Ma bag ca musca si eu....
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Tomaca, eu ii dau lui iris D3 de la secom...Ma bag ca musca si eu.... Sorina, mami de Diana si Iris |
Merci, am retinut.
Am gasit azi la farmacia de langa mine si a mai luat si mama din orasul meu natal. Dar cum am aflat ca sunt mai multe variante de vigantol....relax de acum incolo
Povestea unui Dor

tomaca spune:
Daca am tot fost plecata pe la straini, maine vin strainii pe la mine. Asa ca nu cred ca am sa va pot vedea maine, iar apoi wk, slabe sanse sa pot intra cu Tudor. Prin urmare, see you luni.
Povestea unui Dor
ale1212xa spune:

remembr us?
nu am mai scris cred ca de mai bine de o saptamana..dar am fost mahnita tare...Dragos refuza in continuare mancare...nimic in afara de lapte nu vrea...
am hotarat sa ii facem analize...i-a iesit o amenie destul de mare...viermisori....plus transaminazele marite...asta ultima m-a socat...asa ca am umblat cu el pe la dr..reptat analize...pana la urma se pare ca ficatul e obosit de la antibiotic si de la antitermicele ce i l-am dat cand am avut laringita aia urata cu febra 41....
oricum acum suntem pe tratament...sper sa isi revina
cand vad ca vorbiti de mancare ma apuca
...pur si simplu nu imi deschidea gura la nimic....
am ratat aniversari....LA MULTI ANI
am vazut si pozele lui Bea..extraordinare...bine ai venit acasa...sa va bucurati de clipele minunate
gata...am zis sa dau de veste ca sunt pe aici...suparata dar va citesc din umbra![]()
o seara linistita
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
nyny spune:
HELP !!!
David avea acum o ora 39,5 temp. I-am bagat un supozitor cu novocalmin si pana acum nu i-a scazut foarte mult, adica are in momentul asta 39,2. Nu stiu deloc ce sa-i fac... sa mai astept sau sa-i mai dau 5 ml de nurofen?
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
cand i-ai mai dat nurofen?
pana una alta infasoara-l in prosop umed..sau fa un dus caldut cu el...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem