Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
michelle1981 spune:
puiutz - ciorba poti sa i-o dai asa: in zeama sa inmoi dumicati de paine, si legumele sa fie taiate mai mari, sa poata fi mancate cu mana sau cu furculita. Mandra mea pescuieste cu furculita din bors ce poate. Eu vin in completare cu lingurita.
baby - multumesc ca ai pus reteta 
ooana - eu pun la sterilizat 3 portii de bors
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Nicole - foarte buna budincuta aia! Rade asta mica tot! Imi pare rau ca am facut juma de portie: un ou, un mar..
A, si am pus smantana in loc de iaurt ca nu mai aveam. Am indulcit cu o lgta zahar brun.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Fetele, eu ii mai dau carne si seara, adica ce mancam si noi, ca gatesc pt toti: friptura cu garnitura, sau mamaliguta cu ficatei in sos..
Nu inteleg de ce nu e voie, adica nu am primit niciun raspuns la intrebarea mea. Daca stie cineva.. 
Mami
puiutz_mic spune:
Michelle
! pai in legatura cu carnea seara - cred eu ca fiind proteina e mai greu de digerat, poate gresesc ![]()
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Azi am facut vinetele la cuptor dupa reteta Oanei. Super bune au iesit!!
Mihaela, ce budincuta? Ma apuc si eu de gatit serios...Lui Cosmin nu-i place mancarea bonei, ca ea gateste ca toti ungurii, mai dulce, pune lapte si smantana in aproape orice fel de mancare
. So atunci trec eu la gatit. Azi am mai facut o ciorba de legume cu bors. Si aia mi-a iesit buna...
Asa-i dau si eu lui Raul ciorba. Cu paine bagata in ea si ii dau si lui o lingurita, sa pape singur. mainile nu si le baga in mancare.
Ramo, asteptam vestile bune
. Si termina cu prostiile. Te stiam fata cu capul pe umeri, nu te agitai tu degeaba...hormonii sa fie de vina?![]()
I-am dat si eu covrigi lui Raul, dar ia cate unul intreg, il baga in gura, il marunteste si il arunca jos.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
eladea2005 spune:
fetelor, avand in vedere racelile, virozele si pb imunitare, din aceeasi gama cu Colostrul cu probiotice mi-a fost recomandat pt stimularea sistemului imunitar si www.pcfarm.ro/produs/3147/First-Defense---Argint-coloidal,-imunostimulator" target="_blank">asta
trebuie sa-l iau sa-l testez....
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Covrigei MiniFeast de la Lidas, www.shopmania.ro/produse-naturiste-diverse/p-covrigei-cu-tarate-mini-feast-100-g-15481436" target="_blank">AICI. Mai au susan si sare pe langa ce am spus eu mai devreme. 
Paula
, nu azi era vizita la neuro? Michelle a facut budinca postata de Nicole
. Din ce tin eu minte:
Iaurt 250 g, 3 linguri de gris, 2 mere rase, i felie de gutuie, 2 oua, scortisoara dupa gust si 3 lingurite de zahar (parca). Amestecul il pu intr-o yena unsa cu unt.
Eu nu am pus ou, pt ca am mancat seara, am pus un mar si o gutuie mare si nu am indulcit atunci. Dupa ce s-a racit am venit cu un strat subtire de miere.
Eu mierea am grija sa nu o folosesc in preparate la temperaturi mari, se pierd vitaminele si devine toxica. Untul la fel.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 baby - multumesc ca ai pus reteta ![]() ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |

Eu multumesc de reteta....Ai vazut ca e cu drepturi de autor....Asa am copiat-o in calculator 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Covrigei MiniFeast de la Lidas, www.shopmania.ro/produse-naturiste-diverse/p-covrigei-cu-tarate-mini-feast-100-g-15481436" target="_blank">AICI. Mai au susan si sare pe langa ce am spus eu mai devreme. ![]() |
eu pe www.google.ro/imgres?q=boromir covrigei traditionali&um=1&hl=ro&rls=com.microsoft:en-us&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=60PD_8aPvwtQOM:&imgrefurl=http://supermarketclaudia.ro/Covrigei,%2520Traditionali,%2520Boromir,%2520mac,%2520100g&docid=Hg4WgXB6skDLtM&imgurl=http://supermarketclaudia.ro/image/cache/data/produse%252520alimentare/snack/sticks,covrigei,saratele/IMGP6257-500x500.jpg&w=500&h=500&ei=V-DLTojHNNT74QSzgeEa&zoom=1&iact=hc&vpx=346&vpy=141&dur=882&hovh=225&hovw=225&tx=153&ty=108&sig=116495527385210009656&page=1&tbnh=152&tbnw=152&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0" target="_blank">ASTIA i-am incercat si sunt foarte buni
sunt si varianta cu tarate!1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ludmila_p85 spune:
E cam trist pe forum
nu e nimeni
Ramo, ce a spus ginecologul? astept vestile bune![]()
Si noi papam covrigei,mai mult scuipam,dar ajung si in gurita
,acuma vrem sa facem nani ca trecem de ora 9 !!!
Noapte buna
astept sa mai scriti![]()