Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
Cris2010 spune:
Bumblebee, ce de bunatati
! Eu mai faceam (n-am mai facut demult) salata de macrou afumat: macrou afumat, cartofi fierti, castraveciori murati si maioneza
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
daca mai vb de peste 

ia uitati aici reteta,ca ma banui d esado-maso(Leopold Sacher von Masoch e varul meu,iar cu marchizul de Sade m-am juacat toata copilaria):
1 kg de peste,sare,ulei de masline.
curatati pestele,recomand scrumbie,pastrav,sprot,il treceti prin putina, putina sare, apoi prin ulei de masline. il puneti pe gratarul cuptorului de la aragaz, la mijloc.jos puneti o tava cu apa. intoarceti doar o data.dupa 30 d emin, la foc mediu , sunt gata.
tot pe gratar puneti ciuperci (
) in care ati pus bucatele mici de cascaval/parmezan, alternand cu ciuperci umplute cu unt si capere,respectiv cu . patrunjel tocat fin si ulei de masiline cu pieper.nu uitati sarea.![]()
Victo spune:
oofff,. |Cristina, stiu ca ar trebui sa fiu fericita ca am asa un copil sanatos (in primul rand),istet, precoce si al meu, vesel, vorbaret, energic (asta atata tipa si sare si alearga...atata se zbate pana il imbrac/dezbrac, alearga prin living, mi se cocoata peste tot sa nu il prind..ei eu in loc sa ii intru in joc, ma enervez, ca ma grabesc etc etc)..de aceea uneori ma intristez ca eu in loc sa ma bucur de toate astea, ma simt obosita, nervoasa si tot pe el il cert si ii cer acel urat "da mai potoleste/te mai copile", "fii cuminte".
asa e si stefan, trebuie sa ai grija cum il iei. dc ajungem la nervi, plansete, s-a terminat totul.
e greu de crescut copii.
aaa..asta cu de ce exista cuvinte urate si pe mine m-a intrebat. tu ce-ai rasp[uns?
al meu ii explica lui frate-su rpocedura cu facem pipi la wc..asa e de comic..Vezi, Mihai..dam chiloteii jos, ridicam capacul, facem pisu( sa nu stropim pe pereti :)), tragem apa, ridicam chiloteii, spalam manutele..
andreea, da pune te rog si pt mine tablita asta. si ajung eu intr-o seara pe la tine sa o iau.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
victo, vrei si parcare sau nu? la noi e dublu pretul la o parcare...
eu azi fac comanda, sa ajunga pana de ziua lui Eric (in 9 dec.)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
nu, andreea, nu vreau si parcare.
din pacate, nu imi permit anul asta prea multe.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ramonavlas spune:
Salutare!
Nu am dormit prea bine azi noapte, nu neaparat din cauza durerii, cat din cauza gandurilor. Dar m-a si durut burta. Am reusit sa imi fac programare pt azi la ora 17.30. Sper sa nu fie nimik grav.....nu stiu de ce, dar tot la extrauterina ma gandesc, desi cred ca acolo durerile sunt mai mari.
La urgente nu ma duc pt ca am avut o experienta neplacuta cand eram insarcinata cu Raisa in luna 7.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
adrianaBuc spune:
ramona, si pe mine m-a cam durut burta pana pe la 7 sapt, uneori chiar dureri nasoale. Cedeaza la nos-pa? Si de ce crezi ca poate fi exptrauterina? fi serioasa. mergi totusi la medic sa faci un eco de control.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+
cu 
ramonavlas spune:
Adriana, nu am luat nimic, nicio pastila. La 17.30 ma duc la control....nu stiu de ce ma duce acolo gandul:(.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
coteasca spune:
salutare
multumesc fetelor de raspunsuri, pana la urma m-am decis si am luat nurofen, aseara i-am dat 5ml, parca a dormit mai bine pana la 5, bine ca tot s-a foit, dar macar nu a mai urlat, insa la 5 a inceput iar repriza de urlete. partea nasoala e ca ma trage de par cum ma prinde cum isi baga mana in parul meu si smotoce la greu, uneori mai ies si cateva fire, asa are obiceiul, tare prost zic eu si nu stiu cum sa fac sa-l dezvat ca o sa raman cheala in curand.
crissy cum ii dai nurofenul?
ramo, sper sa nu fie nici o problema, iti tin pumnii, sa vii de la medic cu vesti bune
.
apropo, mamici de baietei, voi ati facut ceva la cocoselul copilului? eu cand ii fac baita mai trag de el si ii iese capul dar undeva ramane lipit, nu am insistat prea mult asupra lui, oare o fi bine???
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
coteasca spune:
tina, felicitari pt viza
bumb, bine ca mi-ai amintit de sf andrei, eu si uitasem, o sa fac o prajitura in week, am luat tiramisu de la dr oetker, sper sa nu o fac praf
, o sa chem doar nasii, n-am chef de prea multa lume, sa stau in picioare toata ziua, si asa sunt facut praf de tudor.
crispro, ma bucur ca vladut doarme mai bine, m-am uitat de calma baby si farmacista a zis ca nu are rost sa-i dau, mai ales daca trezirile sunt de la dinti si mi-a recomandat nurofenul, a zis ca e bun si de temp in cazul in care face...
btz, bine ca i-au iesit maselutele lui paul si nu te chinuie asa cum ma chiunie tudor pe mine, nu prea conteaza ca nu ai vazut cand au iesit, important e ca au iesit![]()
i-am cumparat calutul lui tudor, e asa de incantat de el mai ales ca misca din codita, cap, tropaie si necheaza, toata ziua sta calare pe el si se balanseaza, e tare fericit, oricum pana la mos craciun nu mai pupa nimic, si asa are o gramada de jucarele la care nici nu se mai uita!
fug sa fac de mancare, acum cat doarme tudor si sper sa doarma macar o ora juma, pup
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor