Palatoschizis si formele sale (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Craciun fericit si plin de cadouri va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

Craciun fericit si tot ce va doriti!si Mos Craciun sa va aduca cat mai multe daruri!

Mihaela,mami deNadira-MIhaela(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

CRACIUN FERICIT!
VA PUP PE TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacel08 spune:

Craciun fericit de la Iulia gandacel 08.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de mult pe forum ca am fost tot ocupata cu sarbatorile si doream sa va urez tuturor un an mai bun ca cel care tocmai trece si sa aveti parte de multa bucurie si fericire in familie si in primul rand bebeii sa se faca bine. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna seara tuturor,

Vreau in primul rand sa va doresc un An Nou cu bucurii si impliniri!
Celor ce urmeaza sa treaca prin operatii cu copilasii le doresc putere multa, recuperare rapida si operatii reusite!

Corina, iti raspund si eu la intrebare, la prima operatie a avut voie doar ce ati avut voie si voi, apa, ceai... chin mare - stim amandoua prea bine. La a doua operatie, cea din Cluj a avut voie gris in lapte, cartofi fierti bine si zdrobiti cu furculita si nu mai tin minte acum exact ce i-am mai dat, insa stiu ca eram socata si intrebam de fiecare data cand veneau cu mancare: da' chiar are voie? Apa si lapte(!) mi-au zis ca pot sa-i dau cu canita cu cioc sau chiar cu biberon daca folosim (nu era cazul) - mult mai putine restrictii si stresuri ca "se desface operatia". Si nici nu s-a desfacut nimic.

Noi am fost la inceputul lunii la controlul de 6 luni de la cea de a doua operatie si e totul ok.
In plus, a inceput sa vorbeasca si spune acum toate consoanele-problema pentru persoanele cu palatoschizis. Insa nu spune altele despre care ne-a asigurat medicul ca nu au legatura cu problema ei si ca le va zice si pe acelea in curand.

Asadar, la capitolul vorbit stam cam asa:
- Haniuta huuuge, nimeni n-o ahunheeee, aie dol de duuuuca, paica-i o naluca
- Moh Catiun cu plete dalbe a hohit de pin nameti

Zice T, C, D, B, P si mai nou F, V, lucram puternic acum la S. Sh, Tz, R, Z inca nimic, dar ma gandesc ca acum 6 luni, inainte de cea de a doua operatie, ea nu zicea decat 'mama' si imi dau seama ca progresul este imens chiar si asa. Acum zice 'coca-cola' perfect, desi nu stie ce inseamna ;)

Pe B si P l-a spus imediat dupa a doua operatie, apoi a urmat T (si fericirea noastra cand in sfarsit a zis 'tata' la doi ani si vreo 8 luni) urmat de D si de C.

Numai bine va doresc si sa citim numai vesti bune pe-aici!
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Va doresc de 2012 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc!
La multi ani tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna seara!

Pe ultima suta de metri (dar hei, inca pe acest an! ), vin si eu sa va urez TOATE CELE BUNE PENTRU ANUL CE VINE ACUSH-ACUSH, SA AVETI PARTE DE REALIZARI SI MULTA, MULTA SANATATE!

SANATATE MULTA PUILOR CE-SI URMEAZA RANDUL LA OPERATII, RECUPERARI USOARE SI SANATATE SI RABDARE PARINTILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare la voi...cum ati nascut bebeii? Mie din cate mi-a zis medicul ginecolog faptul ca bebe are cheilognatopalatoschiezis nu implica o metoda anume de nastere dar mie sincer imi e frica foarte tare de nasterea normala si as fi apelat la cezariana. Problema este ca sunt constienta ca si cezariana implica riscuri si pe alta parte imi e frica de recuperarea de dupa mai ales ca ma voi chinui cu bebele la inceput sa pape pana ne obisnuim asa ca dupa ce ca va fi greu cu bebele nu vreau sa ma gandesc ca nu voi fi in stare sa merg sau sa il tin in brate tinand cont ca sotul meu ma va ajuta cat mai mult dar 10 ore pe zi e plecat la servici timp in care eu trebuie sa ma descurc cu bebele cu tot...papat, spalat, schimbat, leganat etc. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog? Va multumesc mult.

Mergi la inceput