Palatoschizis si formele sale (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

Cecilia, mai apari si tu pe aici!!! Acum ai terminat si cu invatatul, viza o ai, la vara Canada te asteapta, numa nu ne uita!
Eu n-o sa te uit niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Mai, fetelor, ce de-ati mai scris!!!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, la fel ca si Claudia, fi-miu manca doar sa supravietuiasca, dar de cand am ajuns acasa de la operatie mananca ca spartu'! Abia ma tin si la el si la fi-mea cu mancatu'!
Firele sunt inchise la culoare, spre negru ,asa...
Au inceput sa cada si il deranjeaza in gurita. Sa va povestesc ce m-a speriat fi-miu intr-o seara!!!!!!!!!Si-a bagat degetul fix la 10 zile de la operatie in gura si apoi a inceput sa planga...Cand m-am uitat ii curgea saliva cu un pic de sanga din gura... am crezut ca mor!!!!!!! L-am luat, l-am spalat cu apa bicarbonatata si apoi ne-am uitat atent la el in gurita si am vazut ca au inceput sa-i cada firele si el a dat cu degetul la una care, probabil, il deranja. Nu se mai vedea nimic rosu sau ceva, dar am crezut ca innebunesc pe moment, ca nu stiam ce se putea intampla... Pana la urma m-a linistit barbatu'ca el a vazut ca nu mai sunt atatea fire si ca au inceput sa-i cada si asta fusese, de fapt.
Si la noi in gurita s-a mai desumflat si arata din ce in ce mai bine... imi este drag, ca parca a mai prins si el forma de cer de gura, nu mai este o varza murata, acolo....
Aseara i-am facut baie cu apa multa si a luat o gura strajnica de apa, din greseala, si a suflat puternic nasul si ghiciti ce i-a iesit pe nas......o ata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am incercat sa o trag si era inca prinsa bine acolo, asa ca am luat forfecuta de taiat unghii a lui si a Rebecai si i-am taiat-o cat am putut de mult, astfel incat sa nu traga el de ea...ca sa nu faca vreo nefacuta!
Asa ca, fetelor, ce e in gura copiilor nostrii, vai de capul nostru ca nici nu ne inchipuim!
De mancat mancam orice numai sa fie moale, nu ceva ce sa ne zgarie si asta de ieri, nu de mult timp incoace. Azi sunt doua sapt de la operatie si d-na dr asa ne-a zis cam dupa doua sapt putem sa-i dam bucatele moi... deci, cred ca e bine. E disperat dupa o mamaliga cu branza cu ou cu unt cu smantana,etc...mananca mereu...
Simona, ce mai stii de Mioara si de fetele dun salon? Pe aia mica, creata a mai operat-o pana la urma? Voi ce mai faceti?
Incep sa ma mai linistesc, acum ca au trecut 2 sapt si a inceput sa ne cada firele... inseamna ca s-au sudat bine, acolo si nu mai este risc asa de mare, aproape am scapat!
va pup!
plec ca nu ma mai lasa fi-miu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

da pai cu mioara nu am mai vb decat atunci cand zicea ca o externeaza , pe elisa cretulina au trimiso acasa cand am plecat noi ca era micuta si stii ca se desfacuse operatia la o fetita mica si i-a fost teama doamnei doctor sa o bage in operatie si a zis sa mai treaca makar jumatate de an si sa vina in primavara.m-am tot tinut sa iti trimit mesaj cu nr mioarei insa mereu am uitat.
o sa iti las un mesaj pm.

Mergi la inceput

Azi Raul a zis "chi-na" (Karina)!!! Sora-sa isi facea temele, eu am ridicat tonul la ea,a inceput sa planga,Raul a vazut, an timp ce venea de la jucariile lui zicea chi-na, chi-na si si-a pus capul pe picioarele lui sora-sa. Karina a luat o pauza de la teme, iar el tot pe langa ea s-o iubeasca chi-na,chi-na..

Raluca, apropo cu"forma de cer de gura", asa am fost si noi cu palatul moale, tot ne uitam si nu prea pricepeam pana cam dupa 2-3 sapt pana s-a conturat.Asta e..prima parte operatia;a 2-a recuperarea.
Am vorbit cu dr.Bratu, i-am zis cand se fac 6 luni de la operatie(22ian) si desi ne-a zis dupa prima operatie sa mergem dupa 6 luni,adica ne-a zis "ne vedem prin februarie-martie"; acum a fost foarte vehementa a zis ca dupa ce face copilu 2ani, chiar si mai tarziu. Asta e , o sa asteptam daca asa e mai bine.
O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Mihaela ziceai ceva de dentist? Ce trebuie sa faceti? Ii pune cumva Nadirei aparat dentar?
Corina_k, ai rabdare, sa nu te grabesti. Asta am facut noi, ne-am grabit si........nu vreau sa scriu aici, ti-am povestit....si mai am sa-ti povestesc.
Am fost la doamna doctor Bratu, nu am cuvinte, super OM, mi-a confirmat tot ceea ce banuiam si am hotarat sa ramanem pe mana dansei.
Ce m-a impresionat, ce am citit printre cuvinte....iubeste atat de mult spitalul Budimex, isi iubeste mult, mult de tot meseria.

Mergi la inceput

Cuvantul magic RABDARE!!!
- la cluj ne-a zis ca-l face la 18 luni; eu am ales asa: la 8 luni cel moale si ma gandeam ca la 14 luni cel tare, deci tot mai repede.. si pana la urma tot mai tarziu;
-carti de logopedie am luat,doua, numai sa am pe cine invata..
-cu ortodontu am vorbit la cluj pt aparat dentar de impins mandibula in fata, pt ca totusi mie mi se pare ca are mandibula mica (avand pierre robin)..
si toata lumea de mai sus mentionata imi spunea RABDARE- E MIC TOATE LA TIMPUL LOR !!!
Intr-adevar RABDAREA E O VIRTUTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna sear mamicilor!Corina da vom merge la dentist sa vada ce hotareste si cand initial nu stiu exact dar din cate mi-a spus doamna dr doar implant de dinte nu stiu exact.intradevar asa este doamna doctor bratu in primul rand OM si este un om de te legi cu dansa la rana.noi ne pregatim pentru serbare caci maine avem serbarea.azi a inceput sa tuseasca rau de tot de abia mai poate vorbi.

Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Mihaela, ti-am trimis mesaj privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami1978 spune:

Buna seara. Nu am mai putut intra dar va salut si sper ca toti copii operati sa fie sanatosi si voinici. Pe Ionut l-a amanat iar, mi-a zis dna dr sa sun dupa 10 Ianuarie. Din septembrie ma tot amana, iar in ultimele 2 luni o sunam si ma punea sa o sun iar dupa 2 saptamani. Am cam inceput sa imi pierd rabadarea si imi vine sa ma duc in Ianuarie la spital si sa nu mai plec pana ce nu-l opereaza. Grija mea cea mai mare e sa nu raceasca, mai ales cu frigul asta. M-am tot chinuit sa nu-l tin in curent, sa nu stea pe langa copii raciti numai sa nu ma cheme si Ionut sa fie racit. Asta e...din pacate eu nu sunt o persoana rabdatoare :) Daca pana in primavara nu mi-l opereaza cred ca o iau razna :) Am vazut ca mai sunt persoane carora dna dr le-a spus sa sune in Ianuarie si sper ca Anul Nou sa ne aduca o surpriza frumoasa si sa ne cheme sa-l opereze. Va doresc Sarbatori Fericite, multa sanatate si fericire si un an nou plin de bucurii si impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Neatza!Ami si noi tre sa sunam dupa 10 ian....si sper din tot sufletul sa ne keme...pt k si noi suntem amanti de 2 ori...asta e....o inteleg si pe d-na dr.e foarte aglomerata si vrea sa faca bine la toata lumea...nu vrea sa ne faca in graba....asta e.....asteptam cu rabdare.si yo sunt obsedata de raceala....pana acum nu mi-a fost racita deloc..decat la 7 luni o mik raceala acum pe 30 face 2 ani si vad k incepe sa tuseasca,mi-a facut febra 3 nopti la rand.Mi-e frik tareeee:((((yo tot sper k e si de la dinti ,,,ii mai da 2 jos si cred k o doare tare......

Fetelor voi ati dat la copii sa bea din cana si daca da cand?Ma refer la cei cu palatul tare cu probleme.Yo ink nu i-am dat la a mea...sa incerc?sau dupa inkiderea palatului sa o invat?ce ma sfatuiti?

Ce faceti de sarbatori?Noi stam acasa k e ziua bubulinei:)))))))

Mergi la inceput