Palatoschizis si formele sale (10)
Raspunsuri - Pagina 7
radu_claudia spune:
m-am uitat si eu in gurita la ficamea si arata bine operatia, s0a curatat acolo unde vazusem eu ceva alb .fiimea mananca absolut orice cu conditia sa fie moale si usor de mestecat ,paine doar in ciorbite si nu coaja doar miez,omlete,ou fiert moale,fiert tare,ii dau cubulete mici de urda cu bucatele de masline si pastrama de porc feliute subtiri de vezi parisul prin ele,prajiturele moi,pufuleti,cartofi prajiti dar mai moi ii curat de crusta si ii dau miezul ca e moale,etc.la blender ii fac mar cu biscuiti in rest nu vrea nik pasat .
de la ora 6 dimineata m-a trezit ca vrea mancare ca-i este foame.
ma terminat inainte o fugaream prin casa sa manance si acum nu mai stiu ce sa ii dau ca cere prea des mancare.
myhaela_25 spune:
buna dimineata mamici unde ati diparut cu toatele?
simona,raluca ia spuneti-mi si mie cum se vad firele de la operatie caci ale nadirei sunt albe si parca groase parca arata de parca ar fi murdara cu iaurt pe acolo dar sunt fire .asa este si la voi?
noi iarasi am ajuns sa ne certam pe calculator a inceput iar sa stea mai mult si sa nu ne lase pe noi delocsa aveti o zi cat mai frumoasa.
Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)
radu_claudia spune:
asa se vedea si la ficamea in partea stanga se vedea o albeatza dar s-a curatat.mie dr de familie mi-a zis ca asa se albeste ca se regenereaza pielea si se cicatrizeaza.
important e sa nu se inroseasca atunci se face infectie acolo.
asa ca ce sa zic iti dai seama ca acolo in gurita era o culoare vinetie rosiatica dar faptul ca se albeste e bine ca da semne de cicatrizare si daca te uiti la tine in gura ai sa vezi ce alba e linia de mijlocul cerului gurii.
corina_tutza spune:
Buna fetelor! La Raducu atele erau albastre in gurita, am inteles ca de la dezinfectantul pe care i l-au dat in gura dupa operatie. S-au curatat dupa vreo dupa saptamani ramanand albe.
Corina K, am primit mesajul tau si am incercat sa-ti trimit mesaj privat dar nu merge. Incearca sa trimiti un mesaj privat cu adresa ta de mess daca vrei sa vorbim!
Claudia22 sper sa mai intri pe aici, ti-am trimis mesaj privat!
O zi buna!
myhaela_25 spune:
buna seara mamici.La Nadira este alb acolo pe cusatura si ceva spre albastru si deasta vroiam sa stiu daca este normal ca pana sa se desumfle locul operatiei nu se vedea mai nimic acum de ceva timp se vede si intrasem putin in panica multumesc pentru lamurire.cam dupa cat timp incep firele sa cada?simona,raluca voi mai spalati in gurita cu apa bicarbonata?corina k ti-am dat raspuns la mesaj privat dar nu stiu daca ai primit caci nu mia aratat.
va pup sa aveti o seara placuta
Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)
radu_claudia spune:
mihaela sincera sa fiu nu am spalato deloc cu apa bicarbanata ca nu vrea ii dau doar ceai de musetel pe care il bea.nici prima data nu i-am dat apa bicarbonata atata timp cat operatia arata bine si nu da semne de infectie.si oricum musetelul e dezinfectant.
roxa82 spune:
Salutare fetelor!ce ma bucur cand gasesc pagini multe scrise pe aici!Noi tre sa sunam in ianuarie tocmai ...sa vedem cand ne programeaza....
Mai fetelor oare ce o fi cu Ceci???niciodata nu a disparut atata de pe aici...yo nu mai am nr meu ca mi-am skimbat telu si am pierdut toate nr care le aveam salvate pe tel k asa sunt yo desteapata...aveam jumate salvate pe tel si jumate pe kartela ...ofof mai mai:))...o fi plecat in afara???nu stie nimeni nimic????
corina_tutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Corina super jocurile/cartile. Ai reusit sa comanzi vreuna? Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |