Palatoschizis si formele sale (10)
Raspunsuri - Pagina 6
radu_claudia spune:
nu mai ziceti nimik?
a-ti disparut?
ficamea mananca ca o sparta si ieri am impodobit bradul si am mers am cumparat bomboane de pom si a furat una si-a halito pe ascuns am vazut ciolofanul si ea era murdara de ciocolata la gurita.
ralucaserban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui radu_claudia nu mai ziceti nimik? a-ti disparut? ficamea mananca ca o sparta si ieri am impodobit bradul si am mers am cumparat bomboane de pom si a furat una si-a halito pe ascuns am vazut ciolofanul si ea era murdara de ciocolata la gurita. simona, mami de claudia 13.04.2009 |
ramonaolah spune:
Buna fetelor, de cand m-am alaturat si eu celor care au sau care asteapta un bebe cu aceasta malformatie am tot inceput sa citesc tot felul de articole si sa caut cat mai multe informatii. Azi am gasit un site unde au de vanzare tetine pt palat despicat si vream sa va intreb daca voi ati folosit asa ceva. Am inteles ca unele persoane au reusit sa isi hraneasca bebeii cu tetine normale dar va rog sa imi dati mai multe detalii cu ce scurgere au fost, cum le-ati facut gaura etc sa stiu daca sa investesc in tetine speciale sau nu pt ca sunt si mai scumpe decat cele normale si tare mi-e sa nu dau banii degeaba. Multumesc. Va doresc recuperare rapida celor care si-au operat copii de curand si sanatate multa la restul.
corina_tutza spune:
Fetelor cum este regimul de dupa operatie? Adica cum trebuie sa fie consistenta alimentelor? Pe noi ne-a chinuit mult regimul de dupa operatie. A avut voie in prima saptamana doar lichide,(lapte, supa strecurata, suc de fructe).In a doua saptamana ceva semilichid. Si ma gandesc ca l-am chinuit degeaba.... operatia nu este ok.
myhaela_25 spune:
la noi regimul dupa operatie a fost apa si ceai in ziua operatiei a doua zi iaurturi,lapte ,supe,iar dupa apsolut orice doar sa fie terciut timp de o luna de la operatie noua asa ne-a spus.
am facut si noi bradul ne pregatim de serbarii si luni seara am avut o patanie tare aruirea am trecut prin momente groaznice am mers in parcul de distractii s-a dat in masinute de se tamponau si au intrat uni in noi de Nadira a cazut cu gurita in masina cand am vazut ca sa umplut toata de sange am turbat primu gand a fost ca s-a desfacut operaria dar cand am ajuns acasa m-am uitat bine la ea in gura si nu patise nimic inauntru doar buza de sus era fff umflata si sangele era de la dinti mare noroc am avut.si zilnic suntem impreuna la gradi nu ma lasa sa plec inca.ma tampit cu mancarea si eu am inceput sa ii pun painica in supa sa ii dau cate un ou si azi iam dat un crembust fiert si vreau sa spun ca la inchitit cand la vazut ,nu la mancat.am fugit sa o bag la somn
Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)
corina_tutza spune:
Multumesc Mihaela, deci totul dat prin blender, de consistenta iaurtului ? Am inteles bine? Si tu stai in fiecare zi cu Nadira la gradi? Adica de dimineata pana la pranz? Este rasfat de dupa operatie?
Am gasit ceva carti logopedie foarte interesante. De fapt mi le-a recomandat o prietena draga. www.jucarii-vorbarete.ro
Sper sa nu se considere reclama!
myhaela_25 spune:
da corina ai inteles bine totul de consistenta iaurtului,ar trebui la blendar dar nadira nu accepta asa ca papa doar ce se poate pisa la furculita si cam atat.am vazut ca sa mai desumflat operatia arata bine.daaaaaaaaa Corina stau de dimineata de la 8 pana la 13 cu ea la gradi simt ca turbez,rasfat si inca cum pana la Dumnezeu si inapoi si luat-o in cap rau de tot dar invatul are si dezvat.dar vad ca face doar cu noi acasa la gradinita cu doamna educatoare si cu profesoarele este un exemplu de copil atunci cand o lauda ma buvneste si rasul caci acasa este cu totul alt copil decat la gradi.abia astept sa vina 22sa putem manca normal ca a ajuns sa imi zica "aia nu am voie,aia nu atunci eu ce am voie nimic".restul mamicilor unde sunteti?
Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)