excursie in Spania
Ma gandesc de ceva timp sa merg cu familia la prietenii nostri in Spania.Va rog as avea nevoie de sfaturile si parerile voastre,pentru a fi cu adevarat o excursie reusita.
daca puteti va rog ajutati-ma si cu cateva informatii ,sfaturi etc..
-cat costa biletul de avion pana in Spania si in ce anotimp e mai bine sa mergem?
-care sunt principalele locuri de vizitat ,care nu trebuiesc ratate?
-ce ma sfatuiti sa incerc..mancare,bauturi ..etc...
va rog mult,cine a fost ,cine ma poate sfatui ....astept cu mare drag si interes sfaturile si parerile voastre.
Raspunsuri
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica Ma gandesc de ceva timp sa merg cu familia la prietenii nostri in Spania.Va rog as avea nevoie de sfaturile si parerile voastre,pentru a fi cu adevarat o excursie reusita. daca puteti va rog ajutati-ma si cu cateva informatii ,sfaturi etc.. -cat costa biletul de avion pana in Spania si in ce anotimp e mai bine sa mergem? -care sunt principalele locuri de vizitat ,care nu trebuiesc ratate? -ce ma sfatuiti sa incerc..mancare,bauturi ..etc... va rog mult,cine a fost ,cine ma poate sfatui ....astept cu mare drag si interes sfaturile si parerile voastre. Monikka vacanta Moeciu 2008 |
spania este mare, suprafata mai mult dect dubla fata de Romania, populatie la fel (si implicit localitati, muzee, etc).
Vorbeste cu prietenii vostri, ei stiu cel mai apropoiat aeroport, daca nu stiu ei, te uiti pe o harta a spaniei; apoi cauti pe site-urile aeroporturilor ce curse sunt in zona aia ( (atat otopeni, cat si baneasa afiseaza lista zilnica de zboruri), de acolo culegi firmele ce zboara, te uiti pe site-urile lor, si simulezi costuri functie de perioada dorita, nr de bagaje, nr de persoane.
Despre vreme, vorbeste tot cu prietenii - sa vezi ce iti recomanda.
Despre ce se poate vedea in jur, sunt multe informatii pe site-urile turistice - depinde de ce va intereseaza pe voi sa faceti intr-un concediu.
anda141 spune:
Exact, Spania e mare. Alege Barcelona, de exemplu. E superba ! Cauta pe net obiective, sunt multe de vazut . Curse de avion ieftine gasesti la wizz air.
Bratu Monica spune:
multumesc mult Anda!!La Barcelona m-am gandit si eu insa prietenii nostri locuiesc in Bilbao.Nu-i pot intreba f.multe pe ei ,pentru ca sunt stabliti acolo doar de 2 luni si nici ei nu au avut timp sa afle f.fmulte lucruri.
Oricum multumesc pentru intentie,am sa caut mai multe pe net.
Ioana_Pos spune:
Monica, m-am uitat de curiozitate pe zborurile spre Bilbao si am gasit numai cu escala ceea ce creste si durata de zbor si mai ales pretul. Pentru final de ianuarie - am ales aleator, ca in decembrie o sa fie cu siguranta preturi mari - e cam 180e/ pers/ dus-intors. Daca nu tii mortis sa stati la prietenii vostri/ sa va vedeti cu ei, poti opta pentru Madrid (cazarea si masa mai ieftine) sau Barcelona (mai scump, dar mai efervescent). In acest caz din diferenta de bani de la biletul de avion e posibil, daca o sa cauti nitel, sa iti asiguri cazarea.
Companiile low cost aveau tarife bune si pentru M si pentru B. Mai nou wizz si-a schimbat orarul si aterizeaza noaptea, ceea ce nu e prea dragut dar poti sa te descurci daca stii dinainte de mijloace de transport sunt disponibile.
De vizitat sunt muuulte si in M si in B, depinde de ce stil de turist ai tu.
yuppy spune:
Am primit o oferta buna pt Costa Brava si Costa Del Sol-pt luna aprilie. Ma gandesc ca este prea devreme totusi... Cei care ati fost, imi puteti spune cam ce temperaturi sunt la jumatatea lunii aprilie? Eu vroiam pe langa plimbare, sa fac si plaja, sa se balaceasca copiii in mare...sa ne bucuram cu totii de sejur.
Letitia1 spune:
yuppy uite ce am gasit despre vreme in costa brava
Spring, from March till May, is a bit wetter than winter but temperatures and sunshine levels increase throughout the season. The average high temperature increases to 16°C in March, 18°C in April and 21°C in May so from mid April sunny days often see the temperature in the low 20s. Night time temperatures remain cool and for the first half of the season the tramuntana can still push the perceived temperature down to the low teens. The sea does not get warm enough for swimming till the end of the season. Sunshine levels increase to six hours per day in March and April and up to seven in May.
De aia bilete sint mai ieftine ca vremea nu e fantastica. Zice ca regiunea asta e cea mai umeda si rece din tot restul spaniei. Acuma 22 de grade i se pare ok, dar cred ca apa o sa fie cam rece.
danamiha spune:
Am o prietena care a locuit acolo aproape 10 ani, acum s-a intors in Ro, dar vrea sa mearga in vacanta in vara cu bebe si m-a rugat sa-i caut bilete. Mi-a spus ca doar din iunie e calda apa, mai repede nu risca.
Citat: |
citat din mesajul lui yuppy Am primit o oferta buna pt Costa Brava si Costa Del Sol-pt luna aprilie. Ma gandesc ca este prea devreme totusi... Cei care ati fost, imi puteti spune cam ce temperaturi sunt la jumatatea lunii aprilie? Eu vroiam pe langa plimbare, sa fac si plaja, sa se balaceasca copiii in mare...sa ne bucuram cu totii de sejur. |
lavi02 spune:
yuppy, in lun aprilie pe Costa Brava e perfect de vizitat dar in niciun caz pentru plaja si baie in mare. Noi am fost in jur de 15 mai la Barcelona, in scop de vizitat, in primele 4 zile a fost racoros, umblam cu o jacheta pe mine (de grosimea unui sacou), in a 5-a a fost soare, ne-am plimbat in tricou. Deci vremea in mai e cam ca la noi, poti prinde zile calde, de maneca scurta si zile mai racoroase. Balaceala in aprilie in niciun caz.