Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 21
marci1418 spune:
buna fetelor din nou!!!
irmaria insanatosire cat mai rapida si un test pozitiv cat mai curand...
miha eu teas sfatui sa iti verifici trompele, logic gandind daca nu a ajuns fasolica in uter atunci trompa poate fi si infundata... e mai bine pentru binele tau, de chiar nu tia zis medicul so faci tu singura cerete, am inteles ca verificarea prin hsg e putin dureroasa dar se merita, multe au ramas usor gravide,poti sa cauti si pe google si ai sa vezi "histerosalpingografia "
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Si faci si analizele? Nu stiu ce sa fac, n-am cum sa merg maine, as fi mers si eu. Sunt tare curioasa daca pentru stimulare fara inseminare da acelasi tratament. Eu zic ca da... Acum nu stiu daca da tratament si pentru sitmularea cu pastile, respectiv Clostylbegit. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Alex cred ca da si la clostylbegit ca altfel imi zice mie, din moment ce i-am zis ca luna trecuta am facut cu closty iar luna asta i-am zis ca nu stiu cu ce voi face stimularea, ma gandesc ca putea sa imi zica in cazul in care o sa iau closty sa nu mai vin acolo, acum vedem ce ii zice lui Moni maine ca si eu sunt tare curioasa.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
MeAlex spune:
Da, Miky, e f plauzibil.
Moni, astept sa vad ce afli tu maine si apoi vad cum fac: ori ii trimit mail, ori sun, ori merg direct la Fundeni.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
miky82 spune:
citat din mesajul lui draguta buna fetele eu vin de la doctor, ovulatia mea e cam slabuta, la urmatoarea menstruatie voi incepe tratament cu ovamit Moni tin pumnii , luna asta sa fie cu noroc Irmaria vei lua doua luni continuu?? daca nu si nu ai ajuns la ovulatie eu zic sa prestezi, din ce imi amintesc tu ai avut CM odata cu mine, eu astazi sunt ziua 10 si nu ar afecta implantarea Kmy blek ce vesti ai de la verisoara ta, ea de ce nu intra aici cu noi ? Cixinica , tin pumnii sa iasa analizele bune deci cine mai face tratament in urmatoarea perioada? naturiste mai luati careva? aaaa, Moni ziceai de estradiol, nu a iesit in limite? mie nu mi-a mai zis de nicio analiza cand l-am intrebat |
Draguta multa bafa, imi pare rau ca ai probleme cu ovulatia, bine ca se rezolva, sa sti ca si eu, Moni, Alex o sa facem stimulare, asa ca nu esti singrica.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Si faci si analizele? Nu stiu ce sa fac, n-am cum sa merg maine, as fi mers si eu. Sunt tare curioasa daca pentru stimulare fara inseminare da acelasi tratament. Eu zic ca da... Acum nu stiu daca da tratament si pentru sitmularea cu pastile, respectiv Clostylbegit. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
pai daca ma duc fac si analizele, ca ma duc la prima ora si ar fi pacat...
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Asta cam asa e Moni. Eu nu le-am mai facut de la inceputul anului, as fi curioasa cum ies. Oi avea probleme ca nu sunt angajata? Eu sunt somer cu acte in regula, am asigurare medicala.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
cixinica spune:
citat din mesajul lui MeAlex Asta cam asa e Moni. Eu nu le-am mai facut de la inceputul anului, as fi curioasa cum ies. Oi avea probleme ca nu sunt angajata? Eu sunt somer cu acte in regula, am asigurare medicala. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Mealex in mod normal nu ar terbui sa fie nicio problema fiindca esti asigurata, dar nu stiu cam ce document ar trebui sa ii duci la spital
Monique daca te duci maine la Fundeni cred ca ar trebui sa mergi f devreme fiindca sunt f ocupate, mie mi-au zis sa nu merg maine dimineata pentru rezultate ci joi pana la ora 7 dimi.
Mihaelafalt spune:
Am terminat si eu cu smotru prin casa ca mi-a trecut azi prin cap ca daca pateste ceva baba si eu nu sunt chiar cu toate in ordine asa ca am smotruit.
Maria imi pare rau ca esti bolnavioara dar asa cum s-a mai zis tu nu iesi din cursa pentru bebe, si incearac sa tratezi anexita, ia ceva naturiste sau chiar tratament ca nu e de joaca, dintr-o prostie de anexita faci altele dupa.
Xdidi felicitari pentru detasare, sa iti stapanesti sanatoasa masina si sa rezolvi tot ce ai de facut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Cixinica, duc copie a carnetelului de somaj, asta am dus la dr. de familie (acum mi-am amintit).
pentru
Mihaelafalt spune:
Draguta eu iau ca si un fel de stimulare mi-a zis doctorita homeopat
-extract de ameniti de salcie 2ml/zi
-branca ursului capsule 2/zi
-ovaria cate 3granule de 2 ori pe zi din ziua 1 pana in ziua 18 da drept sa spun nu am simtit nimic luna asta la ovulatie, doar foarte usor intepaturi si acum vad ca urinez mai des, sper sa nu fie vorba de altceva ca atunci chiar ca inebunesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.