Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 2
DenyAnd spune:
Super tare subiectul!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Selene_Bunny spune:
Da' bagati "din top", nu va sfiiti...
Numai sa nu considere ei ca ii barfim...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
babyblue spune:
ce subiect amuzant!:))
sotul meu e ok la chestiile asta casnice. face piata mai bine ca mine si ma bucur ca i place, ca mie nu mi place deloc. nici nu fac eu ochi sambata, ca el vine de la piata incarcat de plase. cand mai trec cu el prin piata, ii zambesc galesh toate cucoanele alea, ca le imbarliga in ultimul hal.:))
de gatit gateste f bine si des!!:))) si el spala vasele, deci nu prea ma intereseaza aspectul asta.
are insa alte dambla, in ultima vreme a capatat asa un interes deosebit pt chestii ezoterice si si-a facut pe una dintre biblioteci, un fel de "altar" unde colectioneaza tot felul de chestii, ca de ex niste bucati de lemn parfumat de santal, o icoana nu stiu de care, tamaie, busuioc, un ou dintr un cuart special cu nu stiu ce proprietati miraculoase, sticlute de mir, apa de flori adusa din peru, pietre nu stiu din ce tara, de la ce temple, cadouri de la div babe din astea cuprinse de patos religios, etc..in fine o amestecatura, de pe unde vine mai aduce cateceva, ma dispera ca tine la toate si au devenit ff multe si e un chin cand sterg praful ca trebuie sa i le asez mereu la fel, sa nu cumva sa dispara vreuna.
are mania sa se intalneasca cu tot felul de oameni, primeste tot felul de invitatii de la cursuri de shamanism, pana la conferinte in kongo si in genere la da curs la toate, pt ca il fascineaza orice si oricine. partea morbida ca e ma cara si pe mine peste tot. si fara sa am nicio vina m-am trezit la un curs de nu stiu ce bazaconie de hipnoza sau nu sh ce era, eliberare emotionala,de intrau cu totii in niste stari de plangeau pe acolo si se eliberau de emotii. eu ma prapadeam de ras, ei erau ff seriosi. alta data am ajuns la un curs de shamanism, in care barbati miu a descoperit ca are in el un spirit de vultur..
alta data am aterizat la o adunare de oameni de voiau sa ajunga in nepal, si nu stiu care murise pe acolo...si faceau un fel de comemorare a lui...oricum eu nu mai puteam de nervi, ca era anul trecut cand erau minus 18 grade si mureai de frig.
am ajuns inclusiv la un festin de-al unor evrei, era o sarbatoare de a lor...nu pot sa mai descriu unde n am fost, si cand eram gravida in 7 luni, m-a carat la o conf in palermo, de era sa nasc pe acolo.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Selene_Bunny spune:
babyblue, haios, dar periculos, MARE, MARE grija cu de-astea, ca f. putine sunt veritabile, daca al tau e asa credul, e mana cereasca pentru ei, mai ales daca aveti si bani...
Lucrusoare de vanzare...
bebeaca spune:
Bee,parca l-ai descris pe sotul meu,la fel de organizat si ordonat e si al meu.Si pe al meu il saboteaza toata lumea,oricine e de vina pt dezordine,numai el nu.Din fericire...sau nefericire...nu stiu inca...bucataria nu-l tenteaza.
Allexa06,m-ai facut sa zambesc la faza cu florile.Al meu ia flori cu diverse ocazii,adica ceva mai rar.Eu uitam mereu sa le schimb apa,pt ca nu-s nici eu mare amatoare de flori.Acum patru ani,de Ziua Mamei,a venit cu flori in ghiveci,aratau minunat.Numai ca atunci cand am luat florile in maini era sa le scap jos pt ca...erau de plastic si ghiveciul plin cu ipsos!Replica lui?''mai durabile sunt astea,oricum uitai sa le uzi.''
mai revin cand am timp.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny babyblue, haios, dar periculos, MARE, MARE grija cu de-astea, ca f. putine sunt veritabile, daca al tau e asa credul, e mana cereasca pentru ei, mai ales daca aveti si bani... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
oh nu, sotul meu nu e credul deloc.
se duce acolo pt ca se distreaza si pt ca e invitat acolo de div pacienti ai lui sau colegi, sau amici. nu arunca cu banii pe asa ceva. dar unele chestii il amuza teribil si ii place sa studieze oamenii si preocuparile lor. sau ce i fascineaza pe altii. ce traznai mai fac altii. asa cum si citeste f mult, din abs toate domeniile.
iar pe mine ma cara dupa el, ca sa aiba apoi cu cine vorbi despre, sa despice firul in patru la un vin fiert sau alte chestii.
si eu ma duc, desi uneori il las singur cu damblalele lui.:)))) barbati miu cand o sa puna mainile pe piept, o sa aiba un singur regret, ca mai avea ceva de citit, de vazut, de palpat...e un curios din fire.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Bee spune:
"Draga, azi fac musaca!". Nu orice musaca, ci o musaca cu dovlecei! Ok, fa, dar te-ai documentat? Sotul meu nu stie diferenta intre copt, fiert, fript, oparit. Nu are nici cea ami vaga idee, in cat timp s-ar face carnea sau s-ar fierbe cartofii. NIMIC. Asa ca a purces direct la chestii complicate gen musaca. Dupa ce ca ma intreba ceva din 2 in 2 minute si eu il tot contraziceam si-i explicam ca nu cred ca a citit bine reteta, ne-am suparat unul pe altul si l-am lasat sa finalizeze. A iesit o chestie zemoasa ca o ciorba a groazei, dar cu cartofi nefierti si carne nefacuta. Bine ca avem caini, dar am ratat mancarea de pranz!
Acum 3 ani, pe vremea asta "mi-a adus" caine. A trebuit sa tinem cateaua in casa, sa avem grija de ea ca era mica si apoi tot el se supara ca n-am educat-o sa doarma afara. Asa si cu copiii: i-a facut, ii plac, sunt draguti, dar nimic legat de ei.......
L-am pisat la cap ca nu ducem copiii la opera/balet. A luat bilete, fara sa am mai intrebe, fara sa i se para nimic ciudat, intr-o joi seara. Asta in conditiile in care noi lucram pana tarziu. Si cand il intreb cum aducem noi copiii in Bucuresti seara joia, ma intreaba "Pai tu nu vii in fiecare zi la ora 4 in oras, ii aduci tu?" Dupa n luni, nu-mi stie programul de munca...............Sa ma mai enervez?
Acum o saptamana, tot in urma reclamatiilor ca nu face nimic util, a mesterit ceva la centrala. Ca urmare, peste noapte dispozitivul lui a taiat curentul la centrala si era sa explodam. Ii spun eu noaptea: vezi ca-i cam frig, ce s-o fi intamplat. NIMIC. Latra cainii ce-o fi? El nimic. Dimineata, dezastru, apa in centrala la 160 de grade si nu stiu cate atmosfere, abur in instalatie, etc......Noroc cu centrala, ca dupa sotul meu..........
Da, aia chiar a fost o saptamana de cosmar. Il tot intreb, platim curentul sau ni-l taie ENEl-ul. "Lasa draga, ce-ti faci griji, il platim in curand!". L-au taiat, la vecini, din greseala! Trebuiau sa-l taie evident la noi...A doua zi, a platit omul curentul...........
Mai am intamplari si cu gradinita copiilor si fabulosul meu sotz.
blackgirl0 spune:
Barbatul meu nu face trasnai. Si zic asta cu multa responsabilitate. Orice face el, face mai bine ca mine, este un perfectionist. Atat de perfectionist ca uneori este dificil de trait/suportat (este si asta un defect?). Si vede tot, orice, cea mai mica scama. Noroc cu copilul, ca a invatat si el ca se poate trai si cu haine agatate in cuier nu aranjate perfect in dulapuri, vase trantite in uscator, canapea mazgalita de carioci. De exemplu, acum sta in noul apartament sa "repare" greselile facute de mine la zugravit (peste tot unde am dat eu cu pensula, pe la colturi, a smirgheluit, pe motiv ca se vedea urat). Gateste mai bine, coase mai bine, calca ma bine, aspira cu orele in absolut toate cotolanele, freaca geamurile cu n solutii speciale cand eu doar le fas-fas si le sterg cu "cu.r-papirus".
Ah, si este priceput in toate. Mestereste si la jucariile lui Dragos, toate instalatia in casa este reparata de el, toata mobila este asamblata de el. No, hai ca ma opresc, ca nu este topic de laudat consortul. Cand o face vreo trasnaie scriu si eu pe aici.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Cand o face vreo trasnaie scriu si eu pe aici. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Pai si-acu' de ce-ai scris? Ca asta-i subiect de hahaiala...
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Bee, teroare sotul tau, i-am citit si lui al meu ce ai scris, radem amandoi...
Lucrusoare de vanzare...