Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 15
rinara19 spune:
Super tare bee,am ras copios...bine acum nu stiu daca unii ar privi hilar,sau ar spune..."vai draga..si nu te-a intrebat cum te simti???" ...cred ca si al meu barbat acelasi lucru ma intreba...
Alizee spune:
M-a amuzat tare de tot faza cu "tel" .
Ce inseamna prescurtarile astea fara punct...
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Selene_Bunny spune:
Dragul meu are initiativa, cand are timp si chef. Adica se duce si se pune pe spalat vasele. Ceea ce ma bucura. Insa ma bucur mai putin cand vad cum le aranjeaza: dupa o logica de femeie talamba .
Adica nu pricepe defel de ce ma deranjeaza pe mine stilul lui de aranjat vasele pe uscator. Paaai... pentru ca:
- le mai pune si cu gura in sus, nu cu gura in jos (sa se scurga apa IN ele, nu sa se usuce DE PE ele)
- spala oalele, dar NU si capacele aferente - zau daca am priceput vreodata de ce
- nu foloseste economicos spatiul de uscat
Si i-am facut observatie... si i-am facut... Si mi-a spus o data, "iubito, stii, am perioade cand sunt asa... mai prost..."
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Fleurdelise spune:
Era pe la inceputul relatiei noastre. Eu la scoala (predam pe atunci), el acasa.
Il sun in pauza de pranz pe mobil: " ce faci, iubi", "hm,asa si asa, sunt la clsc (policlinica), ma panseaza". UNDE???
A reiesit ca pusese o tigaie de cartofi la prajit, cand suna telefonul. Conversatia se prelungeste, simte miros de fum, tigaia luase foc. O ia de coada sa o duca la geam (in partea opusa a incaperii), intre timp ii curg picaturi de ulei in flacari pe degete. S-a fript serios, are si acum cicatrice, zone depigmentate pe degete, dupa 4 ani. Saptamani dupa aia l-am pansat l-am ajutat la imbracat/dezbracat si i-am facut dus...ceea ce nu l-a deranjat deloc. De atunci se apropie de aragaz cu extrema precautie, mai gateste dar foarte rar, si atunci e problema mare cu scoaterea oalelor si tigailor de pe foc, fac eu asta ca a prins frica...
Uita mereu parolele si pin-urile de la carduri, site-uri etc. De fapt le scrie undeva codificat, dar uita cum se descifreaza propriul cod. Pune bine actele de nu le mai gaseste, sau le arunca desi mai are nevoie de ele (el zice ca uraste hartogaraia).
A, si dupa ce spala vasele si s-au uscat, le pune in dulapuri in ordinea lui proprie de nu le mai gasesc. Totusi, il incurajez in directia asta...
Daca trebuie sa faca el bagaje, zici ca le arunca in valize cu lopata. De fapt uraste asta, si numai eu le fac...
Fata de aspirator are o aversiune nativa.
Norocul e ca ne completam, surubareste si mestereste prin casa chestii de care eu nici nu as visa sa ma apropii (circuite electrice, jaluzele, rafturi, mic mobilier). Chiar daca rar, il mai apuca sa spele geamuri, linoleum, covoare cu o harnicie si aplicatie de care eu nu sunt in stare. Eu fac menajul mult mai des, dar mai superficial...
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
andieelen spune:
Am plecat pentru 10 zile acasa la parintii si mi-am luat hainele de pe mine plus inca o pereche de blugi si 2 bluze. Sotul a plecat pentru trei zile la socrii. Si-a luat: 3 perechi de blugi, 2 tricouri, 2 bluze cu maneca lunga, o bluza de trening , adidasi si papuci. Cand il intreb ce face cu atatea haine imi zice: Nu stiam cum e vremea.
Cand am plecat in concediu asta vara si-a luat tot dulapul la el.
Mereu cand plecam pe undeva iau aparatul de fotografiat sa ii facem poze lui bebe. Ajung acasa, descarc pozele. Maxim 3 cu bebe si vreo 20 cu masina lui taticu din diverse unghiuri. Pe contul de Facebook are 2 poze cu bebe de zici ca n-a stiut saracul sa le incarce dar are un album minunat cu masina lui.
ema spune:
Prin iarna am avut asa o viziune ca mi-ar place sa-mi fac unghiile cu acril singura...dupa ani de facut la salon.Zis si facut,mi-am cumparat materiale,aparatura si m-am pus pe exersat.Am consumat cred ca 200 de unghii de plastic pina am invatat sa intind acrilul bine si repede,pina sa apuce sa se intareasca.Barbata-meu...cu secondatul...cum merge?Ai prins ceva dexteritate?Daca vrei sa exersezi,poti sa incerci pe unghiile mele...dar mi le dai jos imediat...no,foarte bine...am exersat pe unghiile domnului.Intr-o seara ai spun...auzi,vreau sa incerc sa le lungesc pe sablon...ca mi se pare tare greu...no problem draga mea!M-am apucat de treaba...si i-am facut o manichiura ultra mega super...unghii lungi,le-am dat forma tot...noh...zic uite ce fain a iesit...Da da,foarte fain,acum da acrilul jos ca deja e 3 noaptea si m-a luat somnu aci.Cand sa bag freza in priza...a facut un pac mic...si gata....A facut barbata-meu o fata...ceva de speriat...ce naiba facem acum...cu altceva nu poti sa dai materialul jos de pe unghii?Nooooo,,,pot cu pila speciala...dar imi i-a juma de ora pentru o unghie...ne apuca prinzul.No,hai macar o mana...am pilit pina la 5 dimineata ...o mana dar una a ramas...ca-mi picau ochii in gura de somn.El disperat,aveam la 11 termin la banca...trebuie sa sun sa aman...cum naiba ma duc cu ghearele astea la banca.Tot stau acasa...sa ma uit putin la camion......cand am coborat sa-l chem la masa....l-am gasit in curte...era cu cativa patroni de la firmele din jur...radeau aia cu lacrimi....Al meu cu mainile la expozitie...cand m-am apropiat..imi zice unul...eu al stiam om serios...de cand a trecut M.la satanisti...cu ghearele astea negre!