Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rinara19 Nu stiu ce ai vrut sa zici ,am vrut doar sa punctez ca e exagerat cand vine vb de aparatura din dotare,indiferent telefoane,telecomenzi,aparatura.etc.tine foarte mult sa aiba toate aparatele electrocasnice,electronice.etc..in perfecta stare,e exagerat la capitolul asta. Te rog sa-mi explici mai ca pt prosti ce ai vrut sa spui,direct.anda 2009 |
DEX:
TEL, teluri, s.n. 1. Instrument de sārma cu māner folosit īn bucatarie pentru a bate albusul de ou, frsca, crema etc.
Da' ma gandesc ca generatiile astea s-au nascut direct cu mixerul/robotul de bucatarie ,deci nu mai stiu ce-i ala tel ... de folosit asa ceva nici poveste.
rinara19 spune:
Nici prin cap nu mi-a trecut ca din toate lucrurile pe care le-am relatat care mie mi se par amuzante,se va aduce in discutie doar acest lucru ,cum ca suntem generatia care nu folosim telul,ci doar mixer-ul si alte aparate moderne de bucatarie,mai folosesc si telul.Iar in ce priveste subiectul imi pare rau ca v-am facut sa deviati.OFFFFFFFFFFFFF....dar partea cu ,"cum arata mamica cartofii cand sunt fierti"?? presupun ca nu vi s-a parut amuzanta din moment ce ati scos la iveala doar faptul ca vrea ca lucrurile sa fie in perfecta stare.
Va pup si mi-a placut ce ati povestit de sotii vostrii,sanatate doresc la toata lumea
J G spune:
Rianara, sa stii ca si eu in prima faza am inteles ca e un instrument de bucatarie cu ecran (cand prescurtezi un cuvant in general se pune punct, sa inteleaga toata lumea).
Edit: nevermind.
rinara19 spune:
AHAMMMMMM...SCUZE CREDEAM CA SUNT LUATA LA MISTO,SCUZE NU STIAM CA S-A INTELES ALTCEVA ...DA...ERA VB DE TELEFONUL MOBIL....MII DE SCUZE...PUPICI,NU MI-A TRECUT PRIN CAP CA S-AR INTELEGE TELUL DE BUCATARIE .VA PUP SI SCUZATI INCA ODATA GRESEALA.
monica70 spune:
Mai io am inteles din prima ca la telefon te refereai,ca io n-am ajuns chiar in asa avans cu tehnologia incat sa-mi imaginez tel cu ... husa si ecran
andacos spune:
Nici eu n-am intzeles,eu m-am gindit la televizor(ca a spus de ecran)si nu intzelegeam cum potzi sa pui tot timpul husa pe el!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
monica70 spune:
citat din mesajul lui andacos Nici eu n-am intzeles,eu m-am gindit la televizor(ca a spus de ecran)si nu intzelegeam cum potzi sa pui tot timpul husa pe el! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Alta ...
Rinara invatatura de minte de-acum inainte cu prescurtarile astea
anda2009 spune:
citat din mesajul lui monica70 Mai io am inteles din prima ca la telefon te refereai,ca io n-am ajuns chiar in asa avans cu tehnologia incat sa-mi imaginez tel cu ... husa si ecran |
Pai nici eu cu tehnologia, numa' cu imaginatia :)
giulia81 spune:
hai ca m-a amuzat faza cu tel-ul
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
Bee spune:
Rinara, e mai plauzibil la barbatii nostri sa faca un cadou de genul "tel cu husa si ecran" (tel de bucatarie) decat sa stie cum arata cartofii fierti!!!
Patanie de ieri. Ma lasa la firma lui, fug ca disperata la metrou sa ajung la munca. Ma impiedic infiorator pe trecerea de pietoni, fiindca vazusem verdele clipind. Vin mashinile spre mine. Ma repliez si vad ca-s intreaga fara sa-mi fi rupt macar ciorapii (desi am cazut in genunchi). Stau putin si sun barbatul "Draga, am cazut, mashinile veneau, chestii....!!!" EL: "Ai spart KIndle-ul?" (aparatul ala de citit).