Strugurasi de sept-oct 2011 **06**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

pai din ce ziceti inseamna ca trebuie sa fiti non stop pe langa bebe
eu ma mai duc pe la banca, pe la cumparaturi, una alta.
merci tuturor pentru raspunsuri.
m-am decis sa mai astept pana mai trec un pic colicii, fiindca mi-e c-o dau peste cap si si-asa e data saracuta si sufera.
o sa continui asa cu dat piept si apoi din biba la 3 ore.
si cand s-or mai indulci colicii, mai vedem. sper sa se indulceasca...
oricum mai avem cateva luni si gata tzatzi, asa ca poate-i mai bine sa n-o bag exclusiv la tzatzi ca s-o intarc mai usor.

sei, pai tu daca ti-ai baga supozitor nu te-ai screme un pic? asa si ea.
si a mea se scremea cand bagam supozitor.
ai luat protectis?
eu cred ca de la asta am inceput sa facem cacacea si tot de la el miros basinutele, vorba lui jade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Sei, uleiul de galbenele l-am luat de pe elemental (http://www.elemental.ro/248-ulei-de-galbenele-natural-in-ulei-de-soia.html ) l-am luat pentru ca e indicat pt copii si mai ales pentru pielea iritata. l-am folosit chiar si daca nu am avut pb mari cu pielea. acum e pe terminate si s-ar putea sa incerc si altceva ( oscilez intre uleiul de cocos care e indicat la bebei, intra mai bine in piele si miroase super!!! tot de pe acelasi site l-am luat in timpul sarcinii si cel de migdale)

Mie imi place site-ul si mai ales retetele lor... nu ca as fi facut eu f multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

LEna.. pediatra zice sa ii dau sirop .. si ii dau si nimk .. multu de link

May.. noua ne miros si fara protectis (azi kk nu a fost insa chiar bomba nucleara).. nu am luat ca nu am gasit.. am cautat insa pe net unde gasesc.. voi cum faceti kk de des?
Dece vb de intarcat ? mie imi e groza de moment.. nu poate suge pana la 18 ani?...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

sei, eu in aprilie ma intorc la munca. si n-am un job usor...

am facut acum 2 zile. vedem cand e urmatorul. inainte de asta au fost 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Sei, de ce nu incerci uleiul de cocos? Cred ca-ti va placea mult! Sau cel de galbenele? E bun si pentru pielea iritata de scutec. Oricum mai bine citeste tu pe site si te decizi daca merita sa incerci sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Dece vb de intarcat ? mie imi e groza de moment.. nu poate suge pana la 18 ani?...

Autointarcarea( undeva intre 18 luni si 4 ani apare) e cea mai soft varianta si pentru mama si pentru bebe

cat despre supt la 18 ani... eu nu pariez pe ai mei ca nu o vor face... doar ca nu vor mai fi sanii mei in ecuatie
Asta e o gluma de casa la noi.... cand nu mai pot si spun ca asta mic( Mihnea ) va suge exclusiv pana la 18 ani ( asta in episoadele cand nu e in apaele lui si sanul e mai ok decat mancarea...) sotul imi spune razand: nu , nu, nu fi atat de optimista , pe la 14 ani se diversifica singur pe sani mai tineri si pe vodka( asta cu vodka eu o dau cu dupa 18 ani tati, dupa 18.... de sanii alteia e alegerea lui, nu ma bag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

bine v-am gasit

am vazut filmuletele, super dragalasi bebelusii.Sei, printesa mica e asa dulcica cum gangureste ea acolo.Si a mea vorbeste mult cu tati si cu nasul ei, cand ma vede pe mine se incrunta, se pare ca is buna numai pt papa si sters la fund

fetele ai caror bebelusi inca au colici, pupci multi, multi multi si curaj, toate trec

noi ne-am botezat ieri, a fost super cuminte desi am avut maaari emotii.o sa pun si pozici.azi am implinit 2 lunite si nasii au dat o mica petrecere in cinstea ei la care nu a participat, a dormit de a rupt de la 2 la 8 la ei in dormitor cu pauza de papa la 6. acum o legan pe picioare si ma chinui sa o adorm.
Acum gangureste din ce in ce mai mult, rade cu gura pana la urechi la steluta tomy, ieri a luat un brat al unei jucarii ( un mar cu maini si picioare) si l-a dus la guranu mai vrea deloc sa stea pe burta, cred ca atarna bostanul greu si nu-l mai poate ridica

la fix 2 luni are fix 6 kg, a luat deci 2350 gr in 2 luni.

sei pe bebelina eu o dau cu ulei de masline pe care il pregatesc dupa cum spunea Ionela. Nu are fata nimic absolut pe corp. Uleiul pe ca care il am eu se absoarbe in max 1 ora si pielea ramane perfecta. daca vrei iti trimit o sticluta , eu am mai spus ca il am de la cineva care il prepara din propriile masline de pe plantatie. La fund o spal cand ii schimb scutecul cu un sapun bio cu ulei de masline si o ung cu crema de galbenele. Cand mai face cate 2-3 bubite la fund o mai dau cu bepanthen. Singura problema pe fata e ca are 3 puncte de grasime. Si la baita folosesc sampon cu gel de dus 2 in 1 de l bubchen cu galbenele.

maryann ma bucur mult ca ati scapat de colici

si a mea a avut colici cam cum spune si camady,plans 5-10 min si frecat picioare, calmat cu feon din fericire .Acum mananc absolut orice. Insa ea plangea dupa brate, acum parca s-a mai calmat, sper sa nu se razgandeasa

may eu o alaptez cand vrea, uneori si la o ora ziua. Imi dau seama ca incepe sa maraie si cauta cu gurita intr-o parte insistent, sau se mufeaza la tot ce prinde pe langa ea.Ii mai pun palma sau un deget pe langa obraz, cand ii e foame intoarce imediat gura si incepe sa se agite. A mea daca mananca 10 min e sarbatoare, de obicei nu sare de 5- 6 min dar se bat turcii la gura ei, curge laptele pe barbie si obraji.Imi spunea sotul intr-o seara ca haleste cu asa pofta ca ii vine sa se aseze si el la celalalt san . Si eu mai plec sa platesc facturi sau la cumparaturi, o las cu nasa ei care reuseste sa o calmeze pe bebelina pana ma intorc eu, azi chiar ma gandeam ca prin martie o sa trecem la diversificare si imi venea sa plang, eu as vrea sa o tin la sanul meu , vorba lui Sei, pana la majorat macar

rach nu cred ca are legatura kk cu ingrasatul, si a mea face kk de 7-8 ori pe zi...
si Mariuca vomita daca o fortez sa manance,ea e haplea si daca insist cu sanul baga pana da pe afara, am patit-o si nu imi mai trebuie.

offf ce mi-e mila de Alayna, cred ca ii este tare greu, sper sa treaca repede peste perioada asta.

o problemuta am si va rog sa ma ajutati:am vrut sa comand wrap si nu ma lasa sotul, pana la urma a fost de acord cu greu sa ma lase sa iau Marsupi-plus. Acum i- a picat si pe asta, a spus ca bbeii stau cu capul asa intr-o parte si se uita peste cap si isi stramba gatul. Fetelor, marsupi-plus produce vreun rau bbelusilor? Eu am citit numai lucruri bune despre el, e stil Manduca dar mai ieftin, fac o greseala daca il cumpar?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Autointarcarea( undeva intre 18 luni si 4 ani apare) e cea mai soft varianta si pentru mama si pentru bebe

cat despre supt la 18 ani... eu nu pariez pe ai mei ca nu o vor face... doar ca nu vor mai fi sanii mei in ecuatie
Asta e o gluma de casa la noi.... cand nu mai pot si spun ca asta mic( Mihnea ) va suge exclusiv pana la 18 ani ( asta in episoadele cand nu e in apaele lui si sanul e mai ok decat mancarea...) sotul imi spune razand: nu , nu, nu fi atat de optimista , pe la 14 ani se diversifica singur pe sani mai tineri si pe vodka( asta cu vodka eu o dau cu dupa 18 ani tati, dupa 18.... de sanii alteia e alegerea lui, nu ma bag)

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

buna

nu va suparati ca dau buzna(iar!) asa dar poate pot sa fiu de ajutor unor burtici/mamici. am pus in vanzare hainele de la baietzelul meu,sunt in stare foarte foarte buna, preturile sunt mici,simbolice. vreau sa le vand la mamici care au neovie si nu la persoane care le cumpara ca sa le revanda de aceea postez direct aici.

https://picasaweb.google.com/111119896704733271746
puteti sa ma contactati pe pm.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneatza!!!
???

nu prea am dormit ca am plimbat copil mic si maraicios sa nu planga sa-l trezeasca pe fratiorul mai mare care e racit... Ma simt cam obosita... asa ca prefer o cafea bine fiarta sa o bag in vena direct

Mergi la inceput