Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Bafta Elena.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici.. pt toata lumea..abia acum reusesc si eu sa o beau..cum ieri a fost sarbatoare n-am facut nimic asa ca de cum m-am trezit m-am apucat de treaba
Ma cam doare asa usor capul..probabil ca n-am baut cafeaua mai devreme..
Titi imi place mult numele ales dar si povestea lui..eu la Luca cand am ales numele pur si simplu am simtit ca asta este..
Va doresc o zi frumoasa

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Iar nu am dormit azi-noapte si m-am trezit si cu niste arsuri groaznice la stomac
Nu am luat nimic pana acum dar cred ca ma duc in farmacie sa iau malox ca nu mai suport!
ELLY felicitari ptr.baietel
ANYX felicitari ptr.printesa
CORINA bafta azi la DT.Asteptam vesti
VIRGINIA o sa fie totul bine maine,sunt foarte mici riscurile ptr.bebe.Eu vorbesc asa cu o usurinta despre amniocenteza poate ptr.ca o sa fie ptr .a 3 oara cand o facDar cel care face amniocenteza cred ca este ffffffffff.bine pregatit si totul se face sub ecografie.
Va pup!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Diana mie mi sa intamplat o data cand eram la prima sarcina. Si eu cred ca din cauza ca vomam fortat, mai ales daca nu avem ce. Si inca ceva eu cand nu am ce voma dau afara acidul gastic si atunci imi ard tot gatul, deci si din cauza lui se poate intampla. Cel putin eu asa cred.

Cuchilici bafta azi la eco, sa vii doar cu vesti bune. Si sa ne spui si ce este.

Virginia inca o data bafta pe mine, dar eu asa cred ca totul o sa fie bine. Si cred ca tu de aceea te tot simteai negravida, ca a venit timpul sa nu mai ai greturi si celelalte. Asa se spune ca trimestrul al 2 lea este cel mai frumos la o graviduta.

Eu din pacate nu ma pot plange ca nu ma simpt gravida. Inca imi este greata si nu prea vreau sa mananc , dar imi este tot timpul foame. Sanii ma dor mai tare ca la inceput, ma obosesc asa de repede. Ma doare burta si am migrene.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, sunte-ti niste dragute. Si mie imi plac numele , dar s-ar putea al 2 lea sa il schimbam pana nasc, asa am patit si la Edi

Tigruta al doilea prenume a lui Edi este Luka, taicas-o a ales acest nume, mia spus in ziua cand am nascut ca el sa razgandit, nu o sa il mai cheme Eduard Tomas ci Eduard Luka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Buna dimineata, burticutelor!

Azi sunt tare amarata. Am dormit prost, doar cateva ore. Aseara am simtit ca ma incearca o raceala, sotul meu e deja aproape racit, asa incat, contrar sfatului meu, am bagat niste doze serioase de vitamina C.

Pe langa asta, am niste contractii ciudate, iar. Elly, cred ca sunt cele in col,de care ziceai tu . Sunt localizate mult mai jos, spre vagin, aproape intr-un "punct", sunt mai ascutite si mai ritmice. Continui cu pastilele antispasmice, dar nu mi se pare ca au vreun efect...Le simt mai ales seara si noaptea, din cand in cand, la interval de cateva ore.

Diana 16+

Diana pt contractii poti sa iei si magne b6, e foarte bun si te mai linisteste si psihic. Eu in spital faceam perfuzii cu sulfat de magneziu cand am avut contractiile alea in col.
Daca poti, ar fi bine sa dormi cateva zile cu o perna tare sub fund, ca sa reduci presiunea de pe col.
Si super bine ar fi, daca ai putea sa-ti iei 2-3 zile libere, sa stai un pic linistita.

Referitor la cealalta problema, nu stiu prea multe dar ar trebui sa-ti suni cel putin medicul de familie si sa-i zici. Eu nu am vomat in sarcina pt ca am avut greturi moderate, dar nici n-am auzit sa existe cazuri de voma cu sange. Poate te-ai ranit pe esofag, de la atata voma, se poate. Dar cel mai bine, consulta totusi un medic.
Te pup tare dulce! Imi pare rau ca nu te simti bine!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Titi foarte tare..Eu am vrut Luca Stefan ca pe tati dar el n-a vrut si pana la urma am ramas la un nume..asa ca si acum ii vom pune doar un nume..
Elena bafta..
Bafta tuturor fetelor care fac eco, dt sa veniti cu vesti bune..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Cuhulici bafta la test!!! Tinem pumnii!

Onuta formula este:

[url=link]Denumire[/url], cu specificatia ca link-ul e trecut intre ghilimele, fara pauze, fara nimic altceva. Deci, in formula data introduci si ghilimele inainte si dupa link.
Link-ul este codul pe care ti-l da site-ul dupa ce faci tickerul. Iar denumirea, este cum vrei tu sa se numeasca semnatura ta :)

Daca nu te descurci, imi spui si te ajut.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pentru felicitari. Daca ma credeti am momente cand totul mi se pare un vis. Eu, sa am eu copilul meu? Baietelul meu? Eu? Dupa atatia ani de lupta in care speranta abia palpaia cateodata.
Imi vine sa ma ciup de mana.

Va pup, va multumesc pentru ca-mi sunteti atat de aproape in aceste clipe minunate!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Titi, Elly, multumesc mult pentru sfaturi. Magne B6 contine doar magneziu si vitamina B6? Astea doua sunt si in Elevitul ce il iau deja, nu e vreo problema daca iau prea mult?

Realativ la luatul unor zile libere... nu prea se poate. Profit cat pot de weekenduri cand lenevesc in pat mai tot timpul. Oricum, munca mea nu implica nicio activitate fizica, 95% din timp stau pe scaun (poate nici asta nu o fi prea bine?). Nici prea stresata nu sunt; daca era ca acum un an, cred ca ori imi luam concediu medical din prima zi, ori imi dadeam demisia.

Corina, mult succes la testul de azi, sunt sigura ca ai sa vii cu vesti bune. Mai nou numai din astea primim .

Diana 16+

Mergi la inceput