Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui addya_21

aveti idee cam in cat timp este gata primul set de analize?nu conteaza unde sunt facute,asa ca idee intreb.
stefulici,pe tine cat te costa?ca banuiesc ca nici eu nu o sa gasesc unde sa le fac gratuit.

Andreea 10+

La Synevo m-ar costa in total, fara reducere 550 RON. La MedLife aprox. 600 RON parca...
Dc gasesti plafon, la Synevo, nu platesti decat profilul Torch care e 300RON.
Voi stiti cat de mult pot amana sa fac analizele astea?
Pana in ce saptamana? Am inteles ca din Decembrie au plafon, dar mi-e ca e prea tarziu...

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Eu am sunat la Anima ca acolo am si ginecoloaga si intentionam sa fac toate acolo ca mie nu mi se pare asa diferenta intre laboratoarele astea private. Cel de la Call Center era cam aiurit si cred ca habar n-avea de plafoane, mi-a zis ca pentru analize nu trebuie sa-mi fac programare. Eu ma duc maine, daca zic ca n-au plafon cu CASMB sau ca trebuia sa ma programez o sa ma duc inapoi la medicul de familie sa imi recolteze el la cabinet ca exista si posibilitatea asta. Si laboratoarele cu care lucreaza nu-si termina plafonul asa repede. Asta e, ma intep de 2 ori...

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna burtici!
Stefulici eu stiu ca trebuie facute analizele pana la inceputul trimestrului 2 de sarcina. Dar acum depinde si daca ai analize mai recente, tu fiind cu 2 sarcini cu probleme poate ai mai facut profilul TORCH de exemplu.
Elly ne tii pe jar .

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello!

Am venit, suntem ok, un pic mai mai maricel cu 2 zile, si avem 157 de grame.
Si suntem oficial baietel!!!Adica fluturas!!!

Ne-a zis dr insa sa stam mai cuminti la patut ca ni se cam contracta uterul. Si sa luam Magne b6 si No spa. In rest, am vazut manutele, degetelele, piciorusele, inimioara tetracamerala, stomacul, coastele, coloana vertebrala, vezica. Avem de toate. Peste o sapt vine rezultatul la TT. A zis dr ca ma suna cand e gata.

Addya imi pare rau pt cel de-al doilea pui. Din pacate, am mai auzit cazuri. E bine insa ca luptatorul ramas este ok, in grafic. Asta conteaza cel mai mult! Ai grija de tine.

Intrebati de uleiul de migdale. Eu am de migdale dulci presate la rece Bio virgin. Migdalele amare sunt toxice, in niciun caz din ala.
Mie imi place mult. Se absoarbe usor in piele, nu ramai cu senzatia aia de uleios pe tine iar mirosul este discret si dispare repede.
Ma dau pe burtica, fese, coapse si sani.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Ellyshor ma bucur din suflet ca sunteti bine. deci, inca un baietel. asteptam si fetite . poate va aduc eu una pe 6 decembrie. in sfarsit vesti bune .
pupici pentru burtici.

[11+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Felicitari Elly pentru vestile minunate! Felicitari pentru baietel! Iti dai seama ca te felicitam la fel si daca era fetita, dar oricum, e frumos cand aflii ce este.

Fetelor eu azi am avut o zi asa de proasta!!!!! Am vomat si am tot vomat si tot mi se pare ca n-o sa ma mai opresc. Nu stiu ce s-a intamplat ca n-am digerat mai nimic azi. Si incep sa ma ingrijorez un pic cu deshidratarea, vad ca si pipi fac foarte foarte putin.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Multumesc din suflet, dragele mele!

Andreea, dar nici apica nu poti sa bei? Ufff, ca nu mai scapi si tu o data de starile astea rele.

Alinush, bafta cu floricica pe 6 dec. Sa fie cum iti doresti tu!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

O fi asta o generatie numai de baietei? Sotul zicea in weekend ca al nostru e tot baietel. Asta dupa ce evident ca pana acum a zis ca n-are nici o preferinta. Bine ca si acum sustine ca n-are preferinta, insa zice el asa ca parca ar fi baietel. S-o fi luat dupa mine ca si eu dupa ce am vazut 2 liniute pe test tot baietel sustineam ca e. Sa vedem ce o sa zica ecograful.

Elly, apa beau cam asa cu taraita...dar problema cu hidratarea am observat-o de mai mult timp. Apa e gretoasa. Sucurile sunt acide, cred ca o sa incerc cu lapte.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Felicitari Elly, mamica simpatica de baietel. Abia te asteptam cu vesti bune

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 11+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Felicitari Elly, mamica simpatica de baietel. Abia te asteptam cu vesti bune

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!