FIV in Ungaria 143
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
ady inutile - panataloni scurti si lungi, un alt trening, un alt sacou, 2 berete, o alta haina de ski, dar nu skiaza nimeni, vesela, desi avem 3 cutii nefolosite, pernute decorative, un casetofon si o zgarda "de fitze"
elenush io dadeam 25 lei, in mod normal. Acum am dat doar 10.
doamna felicitari pentru pastilele achizitioante. Sa fie cu folos!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
ioana3110 spune:
Laura
merci mult
Poti sa imi zici daca ai postat pe undeva in perioada aia? sa citesc si eu putin si sa ma documentez?
la ce clinica ai facut-o?
Thnx
Ioana
mami_vreau spune:
Ioana eu am postat inca de cand am inceput sa ma documentez despre clinicile care faceau cu donate... iti pun link-ul capitolului 5 (cel de acum) insa poti sa citesti si capitolele din urma...
FIV cu ovocite donate (5)
Am facut la clinica Reprofit din Brno, Cehia.
Laura
15+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
samira33 spune:
mami si de la Cetrotide pateam asa.
se pare ca-s sensibiloasa tare
fetelor...am uitat sa va zic....Vineri,incepand cu orele 16,00,fetele de la SOS Infertilitatea organizeaza o sesiune de discutii libere cu embriologi din Romania.
pentru cine e interesat sa participe,sa puna intrebari,sa-si lamureasca nelamurite va spun si adresa loctiei unde au loc discutiile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
si am mai uitat sa va spun ca azi-noapte am fost la nunta...invitata de onoare la nunta Printului William cu Kate.
si eram imbracata cu o rochie neagra lunga si aveam in par floricica aia rosie pe care o aveam cand m-am vazut cu voi...si am facut furori la nunta cu ea
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 si am mai uitat sa va spun ca azi-noapte am fost la nunta...invitata de onoare la nunta Printului William cu Kate. si eram imbracata cu o rochie neagra lunga si aveam in par floricica aia rosie pe care o aveam cand m-am vazut cu voi...si am facut furori la nunta cu ea 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
pai furori ai facut floarea aia si la intalnire... io ti-am zis de cand te-am vazut!
de ce crezi ca era asa pierdut ospatarul??? numai langa tine statea cand ne lua comanda!
Laura
15+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
loretta76 spune:
citat din mesajul lui samira33 si am mai uitat sa va spun ca azi-noapte am fost la nunta...invitata de onoare la nunta Printului William cu Kate. si eram imbracata cu o rochie neagra lunga si aveam in par floricica aia rosie pe care o aveam cand m-am vazut cu voi...si am facut furori la nunta cu ea 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
O fi semn bun...ca am citit ca Kate e insarcinata. Doamne ajuta!
aristica spune:
normal ca aveai floricica aia...ca e musai sa ai ceva in cap, la "capetele regale"...deci ai revenit la visurile erotice, Doamneeeee, esti fenomenala, la noapte o sa-ti zica PK: Vegye le a ruháit...folosi google translate pentru asta...ia, te prinzi ce inseamna?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
citat din mesajul lui aristica normal ca aveai floricica aia...ca e musai sa ai ceva in cap, la "capetele regale"...deci ai revenit la visurile erotice, Doamneeeee, esti fenomenala, la noapte o sa-ti zica PK: Vegye le a ruháit...folosi google translate pentru asta...ia, te prinzi ce inseamna? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Daca nu se prinde, ii traduc eu.
samira33 spune:
adica ce ,aristico,io n-am Google Translate???!!!
da sa stii ca fac treaba aia si fara sa-mi spuna PK...e primu' lucru pe care-l fac cand intru la el in cabinet....ca doar nu in okii mei o vrea sa se uite!!!
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite