Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

azi avem 37 de sapt ..mai e asa de putin

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

lia, ce grasun ai tu acolo.. ca regurgiteaza nu e o problema, chiar si branzit daca e.. asa am patit si noi, pana la 6 luni am dus-o asa.. deci nu e racit Matei, are doar mucozitatile normale ce trebuie aspirate, nu?..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

da, au zis ca de la nastere are mucozitatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ii pun ser fiziologic si apa de mare
ideea e ca ii puneam 2-3 picaturi de ser in nas si-i trageam cu batista bebelusului
la spital mi-a zis ca minim 1 ml de ser sa-i pun ca sa se inmoaie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Salutare fetelor si felicitari tuturor mamicilor.Sa va intreb ceva inainte sa uit.Nu mai tin minte cum era cu lohiile,la un moment dat se inchid la culoare si cam cat dureaza?
Noah e un scump care doarme ziua si noaptea sta treazdar il iubim de nu mai putem
Vlad cu geloziile lui ,azi a plecat la muzeu cu tati eu astept moasa sa vina sa ne cantareasca si sa ma facem niste teste.
Va rog sa-mi spuneti cum stati la faza constipatie dupa cezaraiana?Ce functioneaza la voi?

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

"Noah e un scump care doarme ziua si noaptea sta treazdar il iubim de nu mai putem"

Nina, 36s+,
AMR minim 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

ii pun ser fiziologic si apa de mare
ideea e ca ii puneam 2-3 picaturi de ser in nas si-i trageam cu batista bebelusului
la spital mi-a zis ca minim 1 ml de ser sa-i pun ca sa se inmoaie bine

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ii multumesc Bunului ptr ajutor
Florin 18 ani si Matei Ioachim

pai da, trebuie ceva mai mult, si lasat sa si actioneze cateva minute, sa apuce sa inmoaie bine

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna fetelor,

Felicitari celor ce au nascut intre timp! Sa va refaceti repede, bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!

Noi suntem bine, a venit vineri acasa. Bebe, Bogdan Andrei suge la san, doarme, mai usor sau mai greu. Cel mare l-a acceptat foarte usor, ar vrea sa il ia in brate si sa il tot mangaie, e fericit cand bebe face grimase de ras la el. Cu noi insa e mai alintat si mai nervos ca inainte, e mai greu sa ii intru in voie, vrea mai mult cu mine.

Eu ma refac incet, incet dupa operatie, inca am dureri dar strang din dinti si merg mai departe.

In spital a fost si mai bine si mai rau. Operatia a decurs bine, mai putin faptul ca au chemat destul de tarziu pe cei de la copii in sala dar a fost bine pana la urma. Bebe a plans din prima si a fost tare galagios.
A doua zi de spital a fost cea mai urata. L-au luat sa ii faca un control la inima, eu am crezut ca e de rutina, nu mi-au zis nimic. Apoi m-a certat neonatoloaga ca de ce nu am mers mai repede sa vorbesc cu ea, desi eu eram tinuita la pat dupa operatie si nici nu ma anuntase nimeni. Se pare ca bebe avea un suflu sistolic puternic, au chemat un cardiolog a doua zi de la nastere cu teama ca are vreun defect genetic. Era sa pic jos cand am auzit. Dar se pare ca nu e nimic grav. La externare ne-a zis ca nu se mai aude nici macar suflul.

Apoi ne-am mai certat cu unele din asistente de la copii, desi le ziceam ca am colostru sa ii dau la bebe ele ii dadeau lapte praf si evident ca atunci cand il aduceau, daca il mai aduceau el dormea. Plus ca la unul din sani incepusem sa am probleme cand a venit laptele mai mult si replica uneia a fost sa ma mulg ca sa scap; deci sa mulg si sa arunc in loc sa dau copilului. Ufff bine ca au fost altele mai dragute si ni l-au adus si nici n-am vrut sa il mai dau inapoi in ultimele 2 zile de spital decat de la 1 la 5 dimineata. Si acum ma chinui sa repar situatia cu sanul, il pun des pe bebe la san si se pare ca are efect.

Nasteri usoare fetelor ce urmeaza sa nasca!!!

Poze cu noi gasiti aici:
https://picasaweb.google.com/117217166595223721001/BebeStrumf2BogdanAndrei#

O duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Paula, ce ma bucur ca nu a fost decat o sperietura faza cu inimioara! Bine ca acum sunteti cu totii acasa.!

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Paula bine ca e puiul in regula cu inimioara!
ce baieti scumpi ai tu acolo!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Altesa, pt hainutele de bebe am folosit detergent pentru piele sensibila de la Amway.

Moniq, draguta ideea cu "compresa cu bebelus" .

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Lia, puiul tau cel hotarat a meritat perioada de stat in pat!
E un baiatel taare scump!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)

Mergi la inceput