Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mihaela nu cred sa te lase sa folosesti biberoanele tale.

Felicitari Ioana!!! Sa te refaci repede si bebe sa fie mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Denisa referitor la conditiile de la Bega sunt curioasa cum e si in alte saloane. Cand am nascut eu m-au dus intr-un salon de 5 persoane, fara baie si cu peretii jupuiti de vopsea. E drept ca dupa ce am iesit au renovat si salonul dar nu stiu cum. N-am stat deloc la terapie intensiva atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Felicitari Leonardo! Felicitari Ioana!
Bun venit bebelusilor!

Mihaela-p, ce faci?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mihaela, nu cred sa fie cazul de biberoane. Nu stiu daca te lasa cu ale tale. Depinde de spital. Lui Stefan ii dadeau direct din siringa.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE!!!
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BUN VENIT BEBELUSILOR,SA FITI SANATOSI SI MANCACOSI!

Bafta multa celor care urmeaza sa nasca sapt asta.

Noi suntem bine,inca ne luptam cu colicii,dar speram sa treaca si perioada asta.
De dormit,dormim si in patut si in pat cu mami si tati(noaptea)suntem o mancacioasa si o dulce.

LIA,te inteleg cu asistentele astea de la Polizu,si mie imi faceau la fel,cine venea in salon trebuia musai sa ma stranga de sani sa vada daca am lapte.Eu aveam colostru,dar picaturi si ce sa se sature copilul din cateva picaturi?Mie laptele mi-a venit in ziua a 4-a chiar a5-a zi bine,si normal ca am vanit acasa si i-am dat copilului lapte praf,completare.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Multumesc de raspuns Diana si Paula.

37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

FelicitariBuna sa ti fie inima, bebe Matei! Ioana_iasi!cum a fost experienta?

37+

Mergi la inceput

LIA,il aspiri pe Matei cu aspiratorul nu?Ca eu pe Sara asa am aspirat-o de vreo 2 ori cu batista bebelusului atasata la aspirator.De fapt nu cred ca se utilizeaza altfel batista bebelusului.

Va pup pe amandoi,si lasa ca trece ea si perioada asta.

Mergi la inceput

Fetelor eu nu mananc mai nimic ce nu trebuie cand alaptezi,si fetita mea tot are colici.Deci,ce sa cred,ca nu din ce mancam noi se fac colicii astia?
Ca eu nu mananc fructe,legume,prajeli,grasimi,compoturi,dulceturi.Si mai citisem undeva ca nici lactate nu trebuie sa mancam.

Voi ce mancati fetelor,ca eu nu mai stiu ce sa mananc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna ziua fetelor.

FELICITARI IOANA!FELICITARI LEONARDO!Felicitari Miere si Walkiria!Sper ca n-am sarit pe nimeni-tuturor noilor mamici si bebelasi felicitari din suflet!

Bea,imi pare rau pt experienta ta nefasta.Dar las ca o sa-ti revii tu si vei uita de toate incetisor.
Fetele cu nasterile naturale rapide-super,ma bucur mult pt voi.Eu nu vreau sa-mi amintesc de epiduralao sa va povestesc eu intr-o zi de ce.
HAI BIANCA!HAI BIANCA!

Luny imi pare rau ca n-am apucat sa te caut pe facebook dar sincer nu stiu cum sa ma mai impart.Acum tb rapid sa sar in dus dupa ce mananc si sa ma culc o ora doua pana nu se scoala monstruletul.

Diana,Cristi,Bianca si mai era cineva-sunt chioara de somn si nu mai stiu-multumim frumos pt complimente.

Ane2 - noi inca n-am exilat scandalagiul.Dar mai avem putin,teoretic.Practic-cred ca va sta cu noi in camera cel putin 3-6 luni.

Brambu-ma bucur ca sunteti bine.

Pup toate fetele

Mergi la inceput