Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Si bebele meu a primit formula. Citisem un pic cam prea multe lucruri despre alimentatia exclusiva, etc, si in prima faza m-a suparat putin ca i-au dat - dar in final cred ca a fost mai bine.
Incepusem sa fac ragade iar noaptea de dormit a ajutat la lactatie mai mult decat 15 minute de supt in gol si frustrarea/durerea care vine cu asta.
Nu mai stiu daca am mai povestit, dar mie mi-a "venit" lapticul in timp ce visam ca alaptez. Visatul asta a fost tare eficient - unde pui ca nu doare - decat daca nu ti se aduce un bebelus imediat ce te trezesti :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

fetelor
puiu meu se intinde in somn si incepe sa planga
e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

fetelor
puiu meu se intinde in somn si incepe sa planga
e normal?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ii multumesc Bunului ptr ajutor
Florin 18 ani si Matei Ioachim

or fi colicii...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Luny mersi de raspuns...firicele de sange nu am si nici nu e asa gelatinos, cred ca e o scurgere mai abundenta.Miercuri ma duc la control si am sa vad exact si cum e bb si cat lichid am si am sa intreb si de dop.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2

Luny mersi de raspuns...firicele de sange nu am si nici nu e asa gelatinos, cred ca e o scurgere mai abundenta.Miercuri ma duc la control si am sa vad exact si cum e bb si cat lichid am si am sa intreb si de dop.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
36 sapt

dopul se elimna cu putin timp inaintea nasterii, nu saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamiron spune:

MoniQQ stai linistita. Oricum, multumesc de sustinere A fost vina mea ca m-am multumit sa imi arat nemultumirea fara sa dau cateva detalii importante.

Alta problema am acum cu sotul. A iesit azi in sort si tricou cu maneca scurta 2 minute afara sa scoata tomberonul imediat dupa ce a facut dus. Si acum se plange ca il zgarie in gat. Mi-e frica sa nu raceasca.

Si daca ar fi sa raceasca, cum ar trebui sa procedez? Sa-l pun sa doarma pe canapea si sa il izolez de noi?

Offffff!!! Am scapat de una (soacra) am dat de alta. Si imi doream atat de tare sa stam doar noi 3 si sa ne bucuram de minunea noastra saptamana asta care vine. Eu de saptamana cealalta trebuie sa ma intorc la scoala

38+

Mergi la inceput

Cred ca eliminatul dopului e o chestie foarte variabila.

Eu l-am eliminat cu 2 saptamani inainte sa nasc.
Prietena mea l-a eliminat dimineata si imediat au inceput contractiile. In 6 ore a si nascut.
Alta prietena l-a eliminat la 38 de saptamani si a ajuns la cezariana la 41 ca nu mai vroia bebe sa iasa.

Oricum dopul cand il elimini nu ai cum sa nu observi. Arata exact ca o meduza,da Si la mine de exemplu a fost tot foarte rosu, nu cu firicele. La prietena care a nascut imediat dupa ce l-a eliminat era maro inchis. Deci nu prea ai cum sa ratezi momentul.

secretiile e normal sa se modifice in ultima perioada a sarcinii. Oricum, dopul nu seamana cu o secretie.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Luny am auzit atatea povesti incat nu mai stiu cum e normal si-mi fac numai filme hororr , mie frica sa nu nasc mai devreme.

Denisa ce scoala faci??? sa-mi zici cum te descurci...si mie mie groaza ca la o sapt dupa nastere trebuie sa ma intorc la scolasper ca neruronii mei sa functioneze si dupa

Mergi la inceput

sau se mai poate pierde pe bucati, nu tot odata...

Mergi la inceput

Ane2 Medicina Dentara fac. Sunt anul 4. Cred ca va fi groaznic de greu sa plec de acasa. Fie si doar 4 ore pe zi. Inca nu imi pot imagina cum va fi sa nu fiu langa ea. Am noroc ca e sotul acasa cu ea orele alea cat sunt eu la scoala. Sper sa pot alapta in continuare daca o sa folosesc pompa pentru perioada cat sunt plecata. Am emotii foarte mari. Doamne ajuta sa fie bine.

Mergi la inceput