Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata la pranz! Ca tot vorbeati de mancare, noi am mancat sarmalute azi si pe maine avem supa de pui, salata de pui si tot sarmalute si cozonac.
Happymumi, m-am distrat grozav cu rezultatul! Super haios, mi-a iesit un mulatru, ziceai ca suntem din Africa!
Bine ca ati pomenit de Fe si Ca pt ca si eu le luam impreuna! De fapt, nu mi-a zis nimic medicul, decat ca trebuie sa continui cu Fe si sa iau si Ca cu D3... Voi face o pauza de cateva ore intre ele, bine ca m-ati luminat si pe mine!

Ana, mami de doi strengari si 31+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

@Lady: Pai zicea Sophia intr-un post anterior ca nu manca porc pt ca i se parea ca miroase a sobolan. Eu nu mai mananc porc (gratar, carne macra, etc cu exceptia slaninii care m-au mintit in copilarie ca e de pui )de pe la 10 ani cand m-a trimis bunica-mea sa arunc buruieni la porci si cu ei, dintr-un valau, manca si un sobolan cat o pisica de mare.
@Raluca: multumesc mult de info. Atunci poate e ok daca iau un Fe dimienata cu Acid Folic, Ca+Vit D la pranz si alt Fe seara...Am sa mai intreb eu luni la morfo ca dr asta mi se pare mai descuiat; dr de rutina nu vb bine engleza si ne intelegem ca turcii
@Happymumy: A mea fata zici ca e extraterestru
@ Iaura: eu sunt din Orastie (Hd), dar am copilarit cand in jud. Bihor, cand in jud Alba (sat Beldiu, dupa Teius in drum spre Aiud), dar "copilaria adultului" aka studentia si primele 2 locuri de munca au fost in Cluj.
Apropo de Ginia, ginecologul meu Szigmond, era asociat la un moment dat acolo. Era un dr tare bun; el mi-a scos din cap ideea cu uter retrovers si ca nu voi putea avea copii. Insa costurile . Inca o imbratisare calda pentru Cluj (si pentru Carina..am vazut ca e si ea clujeanca)
@Lali: Nu m-am stresat, insa doctorii pe aici nu-mi inspira incredere. Niciodata nu mi s-au dat info cu privire la starea bebelinei, evolutia sarcinii, placenta, lichid, col, uter..NIMIC. Trebuie sa intreb mereu, sa ma milogesc si trag cuvintele cu clestele de la ei. Mai ales ca sunt romanca (lepra societatii cipriote, un fel de tzigancusa la noi) primesc un tratament complet diferentiat. Eu nici nu mi-am schimbat numele de fata si de fiecare data tre sa mentionez ca sotul e de-al lor, altfel nu ma baga nimeni in seama E frustrant si cateodata ies de acolo si ma pun pe jos, pe coridor si plang dupa Romanica mea, unde "dai un ban, dar stai in fata". Stiti cat costa aici o nastere la privat? 5000 euro natural, 8000 euro cezariana. Si sa nu va faceti iluzii ca vi se permite sa suferiti! NU! CUTIT! De asta am ales spitalul :(

Dar in fine..
Renovam si noi
Camera e zugravita pe galben si alb magnolie (peretii opozabili) dinainte sa aflam ce vom avea, iar eu as vrea ca peste albul acela sa aplicam un tapet dragut. Ceva care sa simbolizeze numele ei: un curcubeu, flori de iris, zane zburatoare ca Tinkerbell..inca nu m-am decis. Iar pe usile dulapului (care e incastrat in perete) vreau sa pictam cate ceva.
Cum va suna ideea de tapet? E usor/greu de intretinut? Se da jos usor?
Olga si eu m-am gandit la iarba in ghivece mici, dar avand in vedere ca eu am alergii la polen, praf, etc. ni s-a recomandat sa nu tinemplante in camera unde dorm eu si nici in cea a copilului, intrucat nu se stie daca ea va mosteni sau nu ponoasele mele.

25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mihaela Eu sunt fan tapet! De intretinut nu e greu, dar depinde de materialul folosit, de calitate.

Olga Si la mine e o mica problema cu locurile de parcare, dar se gaseste un loc pt tine, asa ca daca vrei vii la mine si plecam impreuna.

Sara doarme, Doru doarme, iar eu nu pot sa dorm, desi sunt zombie.. Dar cum ma intind in pat ma apuca tot felul de stari: palpitatii, intepaturi, durere de burta..Nu stiu ce dumnezeu am

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Pai am gasit o companie in Timisoara; tapetul e lavabil, am sa vad eu mai mult cand am sa le fac o vizita.
Asa si la noi Alina: Theo doarme, pe mine ma apuca toate starile posibile, pe DC nu prea e miscare (se vede ca e sambata si fetele gospodinele sunt la treaba..si mai tarziu ne vaicarim toate de dureri de spate, calcaie, burta )..Cred ca am sa bat 2 checuri

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Legat de plante in camera beblusului: daca este o camera mare poti pune o planta verde (fara flori, respectiv miros puternic). Dar daca e o camera micuta o poti decora cu stickere ce imita plante

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Spor la treaba Miha, bine ca poti! Eu sunt leguma..abia tastez Azi am facut un cocosel la cuptor (din ala mic) cu cartofi si sos de usturoi. Si am facut ieri si salata de boeuf. Desert a luat Doru din oras (eclere cu ness).

anaaa, ce poza frumoasa ti-ai pus la profil!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, Mihaela, am si eu aceleasi stari...am incercat sa ma asez in pat langa sotior si m-au apucat mancarimile si furnicaturile pe piele.Asa ca ma delectez cu o placinta cu dovleac...Am fost la mama la masa si ne astepta cu piftie de curcan.N-am avut de lucru si am mancat cu o pofta...Acum ma lupt cu usturoiul care se intoarce...

Mergi la inceput

off, tot te chinuie arsurile? Asa eram eu sarcina trecuta, aveam arsuri si daca respiram. Acum n-am nimic. Dar totusi am grija sa mananc f putin usturoi, ceapa, picant, acru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Asta sa fie tot necazul...Sunt fericita ca bebe e bine, ca mi-a crescut si mie burta, ca ma tot comparam cu tine fara sa tin cont de cele doua saptamani dintre noi...Restul, se rezolva!Abia astept sa ne vedem!Ora care a ramas?
M-am jucat si eu cu pozele.Mi-a iesit un roscovan cu ochi albastri de toata frumusetea.Dar jur ca nu are cu cine semana asa.Si chiar am pus poza tatalui natural...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian
.Dar jur ca nu are cu cine semana asa.Si chiar am pus poza tatalui natural...

Esti sigura???

In alta ordine de idei, sa stii ca mie parca nu mi-a mai crescut burta...Desi Doru imi spune ca da, eu vad ca nu. Dar il simt pe bebe lovind mai cu forta pe zi ce trece, ii simt piciorusele si corpul destul de dezvoltate.

Mergi la inceput