Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

fetelor...fac ascultare...ca bebelusha e mai importanta....sa dea Dumnezeu sa ne fie bine la toate....
- astept poze cu voi maine seara...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

puiutza, ai PM

danezza, tu reusesti sa vii maine la intalnire?

inca nu stiu, depinde cum va fi la mine la serv. de aia nici nu m-am pronunat pana acum. Mi-ar face o mare placere sa va cunosc dar .. edem. Daca nu, la urmatoare nu va ratez (in cazul in care vor mai fi toate burtici au mamici cu bebei mici) .. brr ce sentiment. Nici acum nu constientizez

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Ligia LA MULTI ANI!!!! SA fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Multa sanatate tuturor mamicilor si burticilor si sa aveti o saptamana usoara si placuta.Noi nu avem nimic de raportat,bebita e activa iar in rest toate bune.

+30de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Revenim ca sa nu intram la banuieli am schimbat si semnatura

+32de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza, ca de obicei, esti mortala!!! De unde naiba le scoti, fata isteata?Asta cu aparatul de electrostimulare m-a dat pe spate.Ai perfecta dreptate...Si eu am primit astazi vreo doi stimuli de la aparatul inghitit.Abia astept sa te revad maine!
Marysa, foarte bine ca te-ai linistit!Doamne ajuta si sanatate multa micutei tale!
Sophia, cam asa se misca si al meu, deci...e bine!Eu il tot iau prin comparatie cu voinicul Alicei si ma speriasem ca al meu nu e asa activ.In alta ordine de idei...constat ca nu ti-a lipsit pofta de mancare sarcina asta...
Mady, grija mare te rog, mai e putin!
Alinutza, te iarta Dumnezeu, pentru ca nu ai stiut ca e sarbatoare si mai ai si copilas mic.Asta este, se intampla oricui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor , ma bucur sa avem vesti bune de la toate
Mady - f buna decizie ai luat stai linistita in pat ca bebe este mai important decat orice .
Alina - nu te necaji ca ai facut treaba azi , nu stiai ca-i sarbatoare asta este ... dar stii cum se spune ca "Omul calator , mama de copil mic si omul bolnav nu are sarbatoare "
Mar ysa - bine ca ai scapat de stresul cu streptococul sanatate multa micutei.
Ptr fetele din Timisoara ce ziceti de joi la ora 18 putem sa ne vedem ?
va astept cu propuneri de locatie .

O seara placuta

31 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Lalitzuza, mie cred ca mi-e ok joi la ora 18, as prefera undeva prin centru ca nu am mai fost de multa vreme

MTHFR C677T Homozigot
+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara burtici

Mady, daca trebuie, stai in pat! asta e! curatenia poate sa o faca si sotul sau ia pe cineva sa iti faca saptamanal curat si gata. Decat bebe prematur, mai bine praf de 2 cm pe mobila.

catiushor cu mare intarziere La Multi Ani! Sa fi sanatoasa!

tebligia La Multi Ani! sa ai o sarcina usurica pana la termen.

As veni si eu maine dar nu am cu cine lasa mandra ca al meu barbat iar e consemnat la munca. Uf! Ce mi s-a luat de serviciul lui! Ce ma fac eu cand o sa vina bb2?!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mady!

-crema PROCTOLOG, aplicare dimineata si seara pe zona igienizata

-bai dimineata si seara cu tarate si teci de fasole uscate...o sapt.insa daca tu ai probleme cu sarcina..le amani dupa nastere.

sanatate!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

lalilutz, eu anunt miercuri daca pot sa ajung joi la 18.00
joi trebuie sa merg sa imi prelungesc medicalul si doctorita mea e dupa-amiaza si nu stiu exact cand o sa ma cheme..apoi tre' sa ma incadrez sa il duc si la medicul de familie si la munca

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput