Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si la Vlad a fost un pic de gelozie dar se tempereaza pe parcurs, cu dragalasenie, cu rabdare, cu atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patricia, cel mai comod e cu banii la comun. ptr ca niciodata singura nu o sa poti lua ceva care sa fie asa cum trebuie. adica cheltui mai mult. asa, cu 20-30 ron nu ai griji. asta e parerea mea. succes la doctorul de familie. bubele nu se prea pot diagnostica altfel decat pe copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

mersi rox

vad maine ce si cum la sedinta, eu am experienta cu strans banii pentru rechizite. Era o mamica ce lucra la o firma mare de papetarie. Saraca....ce i-au facut cateva mamici, cat s-au tiganit.....de mai mare a fost alergatura pana la urma....mai depinde si de clasa, aflu maine amanunte si va pove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Patri, ai fost la pediatru cu Irina? Ce a zis? si eu tot la comun as pune banii daca s-ar propune asa si nu as mai avea bataie de cap.
Miere, voi ce ati facut ieri la pediatru?
Naty, si eu as vrea sa o vad pe Ioaba lebaduta, mi se pare asa emotionant pup si pe Nadiuta nazdravana si dulce

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna seara, dragele noastre!

Ne-au ajuns problemutele: ne pregatim de operatie de polipi, avem o otita care tot recidiveaza de cca 2 luni (ma rog, acum am fi pe final, organismul Elizei a reactionat bine pana la urma, se mai vad timpanele putin riz insa na peste alta ar fi ok...relativ), la gradinita nu am mai ajus de la sf lunii sept, ce sa mai, sunt suparata zdrente! citesc cu jind despre serbari de Mos Craciun la gradinita si ma gandesc cum sta copilul meu in casa si semi-izolat de ceilalti copii, ma ia jalea!

Miere, la tine ma tot gandesc si-mi dau seama abia acum ce-ai tras cu Aidan, uite ca si la noi se pare ca sunt probleme cu auzul, iar asta ma supara si mai mult.

Ce sa mai, una peste alta din sept pana acum am tot tinut-o in raceli mai mici si mai mari, insa acum parca s-au adunat prea de tot.

in fine....

voiam sa va intreb despre op de polipi, cine a trecut prin asta, cum a fost, in cat timp au revenit lucrurile la normal, etc.

Va rog frumos sa nu fiti f suparate pe mine ca scriu mult mai rar, ma ucide serv, sunt seri in care ajung acasa si tot de prbl de la job discut pana se enerveaza Marian si-mi spune "auzi, da' nu vrei tu sa le sunam si pe fete sa vedem ce mai face fi-ta?" (parca v-am pov ca Eliza pleaca la bunica-sa duminica seara si vine acasa vineri dupa-amiaza, asa e cel mai usor pt toti, incl pt bunica).

IrinaC, am vb cu dra ORL despre Prevenar, s-a aratat rezervata, a spus ca tulpina de pneumococ pe care o are Eliza nu se regaseste intre alea din vaccin, evetual sa vedem ce si cum cu Synflorixul. N-a putut sa se uite in ziua in care am fost cu Eliza la control pt ca nu-i mergea netu'. Oricum, vb despre vaccin dupa ce se face Eliza bine de tot si oricum prioritatea acum e op de polipi.

Of...

A, si am uitat sa spun ca e afectata putin si vorbirea, pronunta rau litera "n" de exemplu. Of again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Ira, sanatate multa Elizei. sper sa se rezolve totul in curand cu operatia. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anna, rox voi incerca sa filmez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

neata
Ira, sanatate multa Elizei. sper sa se rezolve totul in curand cu operatia. succes!

Roxana, multam frumos, citesc intens pe net despre op de polipi, in principiu nu-s chiar speriata de perspectiva - poate unde am eu insami un milion de operatii de toate felurile, iar Eliza a trecut prin op de dsfundat canal lacrimal la 8 luni. Mai mult ma necajeste situatia in ansamblu, plus ca nu suntem obisnuiti cu Eliza bolnavioara, rar am avut prbl cu ea de cand s-a nascut pana in toamna asta.

Una peste alta, e vioaie cum o stiti, incepe sa aiba imaginatie si initiativa in toate directiile: alaltaieri s-a dus cu lingura de lemn la baie sa-i repare WCul lu' ma-sa mare ca i se parea ca nu merge bine, ieri ne cerea la talefon sa-i cumparam un "peste gri" sa se joace cu el in castronel (ea il stie pe Nemo, colorat si dungat, insa ieri a vazut crapi intr-o pescarie si i-a venit ideea asta, cu "veau pete ghi"). De principiu, placerea ei este sa o ducem la locul ala de joaca de la Magic City - Mall Baneasa, ca are spatiu de desfasurare acolo, locul de joaca e mare si f bine dotat.

Chiar, fetele din sect 1, daca aveti drum in Baneasa si duceti copiii la Magic City, anuntati-ne si pe noi si venim cu mic cu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Buna fetelor! N-am mai scris de ceva vreme,o sa va povestec si de ce.

In primul rand vreau sa le felicit pe Paula si pe Miere, am citit in fiecare zi dar n-am avut puterea sa raspund...aveti niste puiuti super frumosi si dulci, si amandoi seamana cu mamicile lor, asa mi se pare mie cel putin!
Crisspy, si tie felicitari pentru micuta crestina, Andra este extrem de frumoasa si tu arati super!

Noi suntem acum ok, da ram avut o perioada tare stresanta. Rau mi-a fost extrem pana acum vreo 2 saptamani. Acum mi-a trecut aproape de tot, pentru cine intreba, mai am arsuri din cand in cand, dar incomparabil mai bine ca acum o luna de exemplu.
Dupa aceea am plecat o saptmana la un seminar, extrem de interesant dar foarte obositor, cu cursuri pana seara la 12, in timpul asta s-a imbolnavit Lucas, si dupa el la 2 zile si sotul. Cand am ajuns acasa m-au luat de noua, si evident, la 2 zile am luat si eu si de atunci ma cam chinui. Am avut si febra, tusesc ca un magar, si nu stiu daca din cauza asta sau de oboseala m-au luat si niste contractii, de m-am cam speriat. Plus ca miercuri am lesinat cu sotul langa maine in timp ce vizitam o gradinita unde am vrea sa-l dam pe Lucas ...of, acum stau cuminte acasa, fara naveta si stres vreo cateva zile si o sa fie bine.

Am fost si la dublu test, totul in regula, NT era 1,4, risc scazut la toate, am vazut manute, degetele, picioruse, etc. super emotionant, dar nu ne-a zis ce este, cica 51% baietel, deci probabil ca asa o sa fie caci doctorii au experienta, daca el tinde spre baietel il cred, oricum si eu simt ca este tot baietel...
Urmatorul consult il avem pe 20 decembrie, sper atunci sa vedem clar ce este...

va pup pe toate ![

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 15+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Azi, maine, poimaine, reducere de 40% la jucariile din Metro (am inteles ca sunt multe)! Am aflat acum 2 ore de la cineva care lucreaza acolo, dar nu am putut anunta mai devreme, ca am fost plecata!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput