sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ce ma amuza cel mai tare e faptul ca o problema "aparent" minora si discutata destul de superficial cu sotul este un motiv suficient sa il lase in plata domnului si sa puna capat unei casnicii din care a mai rezultat si un copil. Iar autoarea incearca sa ma convinga ca totul e roz in casnicia lor, cu exceptia acestei deviatii sexuale, care inca nu stie exact daca chiar exista sau e doar o fantezie/curiozitate!!
Ca sa nu mai zic si ca de obicei, cin' se scuza se acuza.

Fara prea mare legatura cu subiectul, aveam o colega de serviciu, casatorita, avea si un baietel de vreo cativa ani pe-atunci, care la un momentdat divorteaza. Discut intamplator cu maica-sa si aflu ca l-a parasit pe barbata-sau pentru era "saracul" gay! M-am abtinut sa nu pufnec in ras, m-am prefacut afectata si am lasat-o sa-mi povesteasca ce ii spusese ei fie-sa! Chiar credea povestea. Cand in realitate tipa avea una bucata amanat stabil de o gramada de ani (plus ce mai pica ocazional), si probabil se saturase sa tot joace teatru. Dar cum sa spui tu alor tai ca te desparti ca tie iti zboara mintea dupa altii? nu e mai elegant sa dai vina pe barbat? Ca o fi fost sau nu ala gay, nu am de unde sa stiu, desi il cunosteam chiar binisor si nu mi-a lasat niciodata impresia ca ar fi pe invers, dar ce vreau sa subliniez e ca atunci cand lucrurile nu mai merg intr-o relatie, orice motiv e bun sa-l bagi la inaintare.

Norma draga, e mine n-ai cum sa ma dezamagesti, e doar un forum, nu te cunosc personal, si fiecare e liber sa aibe si sa sustina orice parere doreste.
De fapt, daca ma gandesc mai bine, as prefera sa ma dezamagesti si sa ai dreptate atunci cand spui ca nu aveti probleme in cuplu, altele decat fantezii sexuale. Nu doresc raul nimanui! Prefer sa fiu eu dezamagita virtual, decat tu real!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma_la1 spune:

pai dragele mele tocmai pt ca e un forum...libertatea de opinie e la mare pret ....iar faptul ca tu crezi sau nu pov mea nu ma ajuta prea mult ....cit despre speculatiile tale legate de virsta statut social si familial tocmai pt ca e un forum public nu vad ce as alege sa le etalez.....probleme de cuplu,hmmmm//////,,,,da mi voie sa mi cunosc viata si daca le as avea fii sigura ca nu as fi ezitat sa ma adresez unui psiholog daca ar fi fost cazul....oricum,inteleg din expunerea ta ca nu faci parte dintre acestia.....asa ca .daca iti apreciez prezenta de spirit nu inseamna ca o consider si pertinenta....

poate pt voi o fi o pr aparent minora banala,etc.....dar cu care NU va confruntati de fapt...asa ca poate ar fi mai bien sa ma ;lasati pe mine sa apreciez cit de majora minora sau inexistenta este,,,,caci pina una alta e in ograda mea ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui norma_la1

poate pt voi o fi o pr aparent minora banala,etc.....dar cu care NU va confruntati de fapt...asa ca poate ar fi mai bien sa ma ;lasati pe mine sa apreciez cit de majora minora sau inexistenta este,,,,caci pina una alta e in ograda meaca sa zic asa

Si atunci de ce tot insisti sa ne arati izmenele peste gard?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

poate tocmai pt ca e un forum public si nu te obliga nimeni sa citesti daca nu te intereseaza subiectul......i ami ales daca nu ai nimic de spus???? subiect care inteleg ca este oricum mult prea grosier pt o fiintza fina ca tine care foloseste expresii atat de culte!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tot aici sunteti?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Norma, hotaraste-te, ai postat pe un forum ca sa afli si alte pareri sau ca sa afli doar parerile care iti convin tie? Sau de fapt de ce ai postat? Sa iti confirmam noi ca e gay si trebuie lasat in plata domnului? Sau sperai sa dai de vreun psiholog cu prea mult timp liber care sa-ti dea niste sfaturi moka, cu un minim de informatii din partea ta?
Aici e un forum despre copii in principal, iar majoritatea celor care pierd timpul pe-aici sunt mamici (ocazional si tatici), iar la "in unu sau in doi" probabil cam toti care citesc si posteaza au trecut prin greutati de diverse tipuri de-a lungul timpului, si incearca sa impartaseasca din experienta lor, din greselile lor, sa dea un sfat, o incurajare, sa intinda o mana altora atunci cand le e greu tocmai pentru ca si altii le-au intins lor cand ei au avut probleme.

Nimeni nu detine adevarul absolut, parerile sunt impartite, ceea ce eu cred ca e bine, pote altcineva sa vina sa ma convinga ca e gresit, dar in general lumea isi sustine ideile sau le combate pe ale celorlalti cu argumente. Tu vad ca nu prea ai nici chef si nici rabdare pentru asta, e mai usor sa devi agresiv si sa ataci decat sa convingi cu argumente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Tot aici sunteti?

Da. Asteptam relansarea conflictului pe la jumatatea actului 2.

Mergi la inceput

tocmai pt ca e un forum public ma astept sa fiu blamata jignita interpretata si rastalmacita...asa ca nu .nu cred ca asta era problema de dezbatut....ce caut....poate putin din toate...si mai ales ales ascult pareri...ca le punb in practica sau nu ,da mi voie sa mi arog privilegiul de a decide singura....
cit despre agresivitate....iar avem viziuni diferite,.,,,insa a ma lasa calcaat in picioare si jugnita si a nu da replica cum de afapt am incercat la inceput,vad ca nu merge pe forum,se interpreteaza ca slabiciune,,,de fapt ...subiectul a deviat asa de mult si s a depersonalizat intratat incat chiar acum citeva minute ma gindeama ca ar fi poate mai intelept sa ma retrag nu inainte de a multumi tuturor celor care au participat intr un fel sau altul la discutii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui norma_la1
nu inainte de a multumi tuturor celor care au participat intr un fel sau altul la discutii....

Cu placere! Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

E unul dintre cele mai dezbatute subiecte din ultima vreme si pe mine ma amuza putin evolutia lui. De la pareri oarecum axate pe psihologie s-a trecut la analiza impulsurilor homosexuale in general, apoi la consideratii despre homosexualitate (mediu social,legalitate, etc), ca acum sa descoperim si problema cu P mare: iesitul in club.

Aham ... ma simt vizata aici . Eu am incercat sa abat subiectul de la cazul acesta particular din doua motive: Primul este ca nu stim cat este de real si al doilea, ca este foarte fina granita dintre sfaturi si judecata. Si daca unii citesc cu curiozitate sfaturile, nimanui nu ii place sa-i fie judecate modul de viata si alegerile personale.

Mai interesanta mi se pare o discutie la modul general, pronind de la un caz particular ...

Mergi la inceput