Aspirante optimiste > 20 ani (734)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, fa-le daca nu vine pana maine dimi.
La Synevo, dura destul de mult pentru MTHFR ca se face in Germania si se face doar in anumite zile, pentru ca nu pleaca transport cu probe in fiecare zi. Mai bine suna la Medlife si intreaba daca poti sa mergi maine pentru recoltare de MTHFR si Factor V (5) Leiden.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

M-am mai gandit si eu la anticorpii aia...nu stiu ce sa fac...devine cam scump, si cum eu nu lucrez...sotul meu zice sa fac ce cred eu de cuviinta, ca nu conteaza banii...oricum se duc pe cine stie ce...
Apropos de bani, ma duc sa platesc rate si sa fac ceva cumparaturi, vorbim pe seara fetelor! Bucurati-va de ziua asta frumoasa, cel putin in Bucuresti e soare si caldut.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Moni, fa-le daca nu vine pana maine dimi.
La Synevo, dura destul de mult pentru MTHFR ca se face in Germania si se face doar in anumite zile, pentru ca nu pleaca transport cu probe in fiecare zi. Mai bine suna la Medlife si intreaba daca poti sa mergi maine pentru recoltare de MTHFR si Factor V (5) Leiden.

pentru

aaaaaaaaa
oki
saru'mana
sun acusha

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

am sunat
ai avut dreptate
se fac doar luni-vineri intre 07:00-09:00
saru'mana mult

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Alex, eu am avut 2 luni la rand sangerare la ovulatie. Doctora mea a zis ca e ceva normal. Tot atunci m-a durut si burta foarte tare.

M-ati speriat si pe mine cu trombofilia si cu accidentele vasculare. Mama mea a avut un accident vascular in urma cu cativa ani bazandu-ma doar pe asta ar trebui sa imi fac si eu analizele? Eu nu am ramas niciodata insarcinata deci nu am pierdut nici o sarcina.

Si va rog sa imi spuneti si mie analiza pentru anticorpi antispermatici se face in sange sau din secretie dupa contact? Din ce am citit sunt ambele variante dar nu stiu care e diferenta dintre ele si nici cum se numesc cele doua analize

www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Alex, eu am avut 2 luni la rand sangerare la ovulatie. Doctora mea a zis ca e ceva normal. Tot atunci m-a durut si burta foarte tare.

M-ati speriat si pe mine cu trombofilia si cu accidentele vasculare. Mama mea a avut un accident vascular in urma cu cativa ani bazandu-ma doar pe asta ar trebui sa imi fac si eu analizele? Eu nu am ramas niciodata insarcinata deci nu am pierdut nici o sarcina.

Si va rog sa imi spuneti si mie analiza pentru anticorpi antispermatici se face in sange sau din secretie dupa contact? Din ce am citit sunt ambele variante dar nu stiu care e diferenta dintre ele si nici cum se numesc cele doua analize

Maria, eu o sa imi fac din sange

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

eu am cautat pe situl de la Medlife si se numeste anticorpi antispermatozoizi in ser - costa in jur de 70 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Irmaria, se poate ca trombofilia sa complice treaba si din cauza asta sa nu se prinda bebe, iar sarcinile se pot considera pierdute si in situatia asta doar ca se intampla foarte curand... Nu apuca sa treaca cateva saptamani, e posibil ovuljl sa fie fecundat dar sa nu se prinda din cauza complicatiilor trombofiliei, nu stiu cum sa explic, hai ca vorbesc tampenii...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ylari ce faci draguta?
Bine ca m-ai intri si pe la noi sa ne mai dai cate un semn de viata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Maria eu am dat la medlife 50 ron pe anticorpii antispermatici, am fost la titan si am facut analiza din sange.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput