Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
busy??????
vias...da' cine-l picteaza?
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'seara
lady mda, probabil voi ramane pe post, dar eu intre timp imi caut altceva...chiar azi am fost si la un interviu...sper sa-mi gasesc ceva mai bun si mai bine platit.....eu ma orientez spre resurse umane, secretariat, ceva in genu.....munca din asta de birou imi place, acte, hartii....o sa vedem....
vias sa stii ca n-ai vb singura....eu am citit....dar dupa ce am vazut ca sefu a mai lasat ,usa deschisa' cum a zis lady, m-am gandit ca n-are rost sa fac ,taraboi'....in plus, si daca l-as putea cumva ,obliga' sa ma tina 6 luni, sincer nu as sta, nu m-as simti bine sa stau sub asa presiune....
si la urma urmei, sefii vor face intotdeauna cum vor, sa le iasa lor bine....ii bine asa, sper sa-mi gasesc ceva mai bun...
imi pare rau de intamplarea de la gradi
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
acum la baita am vazut ca JR e muscat si pe picior ..e clar ca baietelul ala mic e un mic capsator..dar o sa vb maine si cu educatoarea si o sa vedem...
Maine vine si tati la gradinita..e prima data
Lady tabloul nu e pictat...e cumva o fotografie..dar pe ceva panza ...e cu rama...arata bine...
abia astept
getik1 spune:
lady cum mai este sotu? scuze dar eram la buc cand ai dat buzz si nu am auzit. vb dimineata
eu imi caut munca in domeniu meu(asistent0 ca altceva nu stiu sa fac
ma bag la nani ca sunt rupta de somn
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
'neata
o pt fete, am si capuccino cu lapte..cine doreste?????
eu azi am o zi...daca ies cu bine ...diseara vin cu ditamai cinsteala
o zi faina...
vias spune:
La multi ani Andreiutul meu scump
Sa-ti dea Doamne Doamne multa sanatate,o viata lunga, frumoasa si implinita, sa fii din ce in ce mai bine, lungul tau drum spre a-ti face bine inimioara sa nu mai fie atat de lung!
Iti doresc puiul meu tot ce e mai bun pe lumea asta.
zEsti un luptator, sa ramai mereu asa..iar zambetul acela atat de frumos sa-ti ramana mereu pe fata!
Esti un copil special...iar pentru mine, esti de cateva ori mai mult decat orice copil special!
Pe mami a ta o strang tare, tare in brate, ii doresc multa putere si credinta! O sa fie din ce in ce mai bine!
Laura B spune:
La multi ani, Rares!
Sa cresti mare sanatos, sa fii fericit si sa ai o viata plina de bucurii!