Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua si de la mine

Lady si eu spun ca nu a fost ghinion, ci noroc..bine ca sotul tau este in viata...masina...cred ca ne putem lipsi de ea daca vrem cu adevarat toti

A_driana eu i-am spus si Ramonei cum sa faca si ca de fapt sunt obligati sa va primeasca inapoi..dar am vazut ca am vb singura, daca te intereseaza citeste ultimele pagini, am dat si un link...

Busy la asa cadou si la asa interviu te pup si insanatosire grabnica!

LauraB deci si pe tine te mananca degetele sanatate multa si voua!

Si acum sa va povestesc de ieri ..merg sa-mi iau copilul de la gradinita si-l gasesc cu manuta bandajata...si teacher imi spune ca l-a muscat un coleg care e cu doar 4 luni mai mare ca JR...ii desfac pansamentul si vad 2 muscaturi, una langa cealalta, dar muscatura sanatoasa, strapunsa...si asta prin bluzita
Simteam cum imi fuge pamantul de sub picioare si imi venea sa iau pe cineva la ...mi se pare ca cele 2 muscaturi nu au fost facute in 10 secunde..acum serios
Nu stiu ce sa zic...sunt doar 11 copilasi in grupa..daca nici pe ei nu-i pot urmari cu atentie..
Mamica baietelului care l-a muscat pe JR a venit ieri la pranz sa le aduca biscuiti,..si cand a vazut ce i-a facut lui JR l-a luat acasa...
acum nu as condamna nici copilul (oricand poate sa faca si JR la fel) si nici mama lui, dar teacher..
nu vreau sa acuz in nici un fel, stiu ca are multi copilasi, dar ma doare sufletul

Mergi la inceput

La multi ani Maya Paula!!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Vias, imi pare rau de patania cu muscaturile... cam asta este varsta. Nu cred ca te ajuta cu nimic dar totusi iti spun ca am patit-o si eu cu Iarina care a fost muscata de un baietel de 2 ani, muscatura prin bluza care a lasat cicatrice vizibila timp de un an. Eu eram langa ea insa nu m-am asteptat la o asa reactie, din senin. Pur si simplu a venit si a muscat-o, fara sa se cunoasca, fara sa aiba vreo interactiune anterioara. Sunt reactii care apar la copilasii mici, in specila la cei care nu stiu inca sa vorbeasca.
Acum sunt cu ochii pe Rares sa nu ma trezesc si la el cu asemenea comportament pentru ca mai are ceva de asteptat pana va vorbi si este frustrant pentru el cand nu se poate face inteles.

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Busy - felicitari pt interviu ! Care va sa zica...acusi .De cadou ce sa mai spun...cred ca esti f multumita

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Multumim de urari.
Vesti bune am scapat , duminica mare chef mare, va invitam si pe voi pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Lady imi pare tare rau si sa fiti toti sanatosi, k fiarele se indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Vias..daca zici ca-s doar asa putini copii in grupa..chiar ca:unde erau educatoarele astea?
Bine..ca odata ce voinicul isi infinge coltisorii..nu prea mai ai solutii..decat de a-ldesprinde fara rani prea mari!

Sunt copii care musca..de ce?E un mod de manifestare:a furiei,a deposedarii de ceva, a apararii a teritoriului, de frica..etc.E un mod primar de a incerca sa mentii controlul.Iar cei mici abia incep a se manifesta complex in relatia eului sau cu ceilalti, cu societatea.

E normal..si anormal!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ramo..daca e si cu cazare..eu sunt prima!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Fetele...in cautare de job-uri...spre ce va orientati?

Ady..tu poate, totusi, ai sanse sa ramai pe post..daca seful tau a lasat "usa deschisa".Timpul e sfetnic bun!

28+
Citat:

Mergi la inceput

ramona felicitari! si distractie maxima duminica...asteptam poze, stii, da??????

Lady da, asa este, dar ma gandesc ca se musca si langa mine copii...e frustrant pt mine, dar speram sa fie ok de acum inainte..
Vorbeam si cu educatoarea, se pare ca in general, la copii mici musca cei care nu vorbesc, care nu se pot face intelesi...cred ca si pentru ei este frustrant si atunci recurg la astfel de metode

Azi la gradinita am dat comanda de un tablou portret alb-negru cu Jr, 50/50 abia astept sa-l atarn pe perete in sufragerie, asa aveam nevoie de un tablou frumos

Mergi la inceput