Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna seara la toata lumea,
Chiar ca e o liniste....mama..parca aud ecoul..
Pai ce faceti, pe unde umblati???
Eu acuma vin de la lucru, si am incercat din pacate fara succes sa vad poza tortului Ramonei, nu pot inca..de-abia astept sa ajung acasa
Vias, felicitari pt copilul bilingv! Cum a fost azi la lucru?
Allexa, dar pe la noi cand ajungi?
Busy, ce mai sti de interviu?
Lady, sorry, dar nu ma pot abtine ca prea bine mi se potriveste rosu la tenul si culoarea ochilor mei... asa ca pe cand primesc cercelul rosu triunghiular ...o sa o rog pe Geti sa-mi margeleasca perechea lui...

Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A_driana,Sunshine - mi-ar place sa va cunosc,mi-ar place sa va cunosc pe toate,toate imi sunteti dragi

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele, la interviu am raspuns spre sfarsitul saptamanii... pana atunci ne luptam cu o laringita complicata cu o bronsiolita... pufuri, lipsa de voce, respiratie dificila... asa ca nu prea am mai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rux

Oz...cum vrei..

Adina...dupa ce-ai plecat am prestat o manichiura si o pedichiura..ca era nevoie(greu e cand esti si nu te poti apleca) si in seara asta prestez un epilat ca mararul meu poate fi vandut la legatura!

Razvan e un dulce....Cat despre sotul tau...cool.Pacat ca nu l-am avut si pe pitic la noi!

Vias

Adriana..poate la vara vin in concediu la Felix(n-as alege marea din mai multe motive)

Ramona..si ce daca era stramb!Ai timp sa te specializezi

Gabitza...spor la pregatiri

Laura

Sa auzim de bine!Noapte buna!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara dragelor

eu sunt terminata pot sa spun ca am clacat cu oboseala, ary este bolnava are conjuctivita si o febra, s doctora noastra maine pleaca in afara in concediu ca atare tre sa ajung la policlinica cu ea, cu febra 38,3 ea alerga prin casa mai ceva ca iepurele duracel.

va pup si ma duc la nani

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Geta..sanatate(sunt curioasa ce-i trebuia lu' soacra-ta azi..sau era sub efectul pomenirii prea dese!)

Sanatatea ariciului pogonici..

Si pe vineri merg la posta dupa colet!Banutii iti ajung retur-lunea viitoare, cred!

Mihaela(Pishko)-sper ca esti/sunteti bine!

Magda...Doamne ajuta..sa fie bine!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

uitasem sa va zic ca am fost la Twilight..soooper!

29+
Citat:

Mergi la inceput

reteta inventata de mine in seara asta

am facut o salata din :
-patru cartofi medii-fierti
-patru oua de rata fierte si taiate ca si cartofii cubulete
-o ceapa rosie taiata fideluta
-cinci ardei copti taiati fasii
-branza proaspata de vacuta-vreo 2 linguri
-1 morcov mic ras
-1 felie telina rasa
-stors cateva picaturi de lamaie-in functie de gust
-ulei o lingura-doua
-sare...

Se amesteca totul si serveste cu paine de casa

29+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara sau buna dimineata

in primul rand, sanatate multa la toti puiutii mici, tare greu trebuie sa fie cu ei asa Busy, Getik si insanatosire grabnica!!!

in rest...ce sa zic????? e atat de aiurea, am casa vraiste si am mers la ora 21:00 in pat cu JR sa-l adorm..si adormit si eu, acum m-am trezit...asa ca fac repede cate ceva si ma pun la somnic, de dimineata trebuie sa si lucrez ceva inainte sa se trezeasca piciul meu...o placere ..deja vad cum imi scapa lucrurile de sub control

pupici, pe maine!

Mergi la inceput

'neatza!

29+
Citat:

Mergi la inceput