Gemanutele in asteptarea lui Mos Craciun!
Raspunsuri - Pagina 8
Mercedes spune:
Noi n-avem inca zapada! a nins de fapt mai bine zis a fulguit putin dar nu s-a asternut ...
Am scapat de scoala si gradi cu toate serbarile fetei gradi de la balet si asteptam sa vina mosu.
olim-nastere usoara iti doresc, mai ai foarte putin.
black-crezi ca eu am facut ceva? a da bradul l am facut acum doua saptamani cu copiii, avem beculete peste tot in rest chiar nimic.
doina-felicitari pentru toate bunatatile pe care le faci, eu sincer n-am rabdarea ta.
Plecam diseara in deplasare la socrii sper, sper... sa ma linistesc acolo din toata nebunia asta care o am in jurul meu. Nu e momentul acum sa ma destainui dar sper sa se vada candva si luminita pentru noi candva...
Va urez de pe acum sarbatori fericite si linistite!
blackgirl0 spune:
Mercedes, ma rog sa nu fie vb de sanatate subreda a cuiva drag tie, ca in rest, orice problema se va rezolva intr-un fel sau altul! Iti doresc sa te linistesti si sa te prinda Anul Nou cu alt tonus!
Am brad(ut), ca-i mic tare, dar nu ma pot manifesta, sotul l-a ales! Eu abia am sosit de la domicilii in alta localitate, zau ca-mi doresc ca macar de sarbatori sa stau linistita.
LoraG76 spune:
Sarbatori fericite, cu sanatate si liniste, alaturi de toti cei dragi!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
doinabita spune:
Craciun fericit! putin cu intarziere dar in ajun si de Craciun nu am avut net.Ieri am fost la o inmormantare(in ziua de Craciun a murit nasul nostru dupa o lunga sauferinta).
A venit Catalin cu Ioana si cu Amalia in Ajun pe la ora 14.Au plecat pe 26 spre seara.Nici nu am apucat sa ma satur de jucat cu micuta caci s-a si facut de plecat...deja mi-e dor de ei de cand au plecat.
ralnied1 spune:
La multi ani!
Sa aveti un 2012 plin de sanatate, fericire, bucurii si impliniri, clipe minunate langa cei dragi, mult noroc si spor in toate!
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele