Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

MIRELA,IMI PARE RAU PENTRU TINE.SUNT ATATEA LUCRURI URATE PRIN CARE TREBUIE SA TRECEM SI NU STIU DE CE!!!
NE CHINUIM SA AVEM BEBEI SANATOSI ,SI DEODATA PRMIM CATE O "PALMA" DE LA VIATA DE PARCA AM FI LUAT COPILASUL ALTCUIVA.
SINCER MI SE PARE NEDREPT : SUNT ATATEA FEMEI CARE CHIAR ISI DORESC COPII,CARE II IUBESC SI CARE AR AVEA GRIJA DE EI CA DE OCHII DIN CAP,SI PIERD SARCINILE SAU SE INTAMPLA CEVA CU BEBE,IAR ALTII ,CARE DE MULTE ORI NICI NU STIU PE UNDE DORM COPII LOR SAU CE SI DACA AU MANCAT ,SI AU CATE 3-4 PUIUTI ....

REFERITOR LA INTREBAREA DE CE S-A AFLAT ASA TARZIU DE PROBLEMELE BEBELUSULUI?NU STIU CE SA VA ZIC,STIU DOAR CA ACUM 3 SAPTAMANI A FOST LA ECO SI COPILUL ERA PERFECT NORMAL.

ACUM NU POT DECAT SA MA ROG LA DUMNEZEU SA FIE EA BINE,SA TREACA PESTE SITUATIA ASTA SI SA RAMANA CAT MAI REPEDE INSARCINATA.

LUNI MA DUC SI EU LA DR.MI-E TARE DOR DE BEBELUSII MEI.

AM VAZUT CA VORBEATI DE CUMPARATURI PT CEI MICI ......EU NU O SA CUMPAR NIMIC PANA NU II VAD LANGA MINE.IMI PARE ATAT DE RAU ACUM PENTRU CA IN ZIUA IN CARE AM AFLAT CA SORA MEA E INSARCINATA I-AM FACUT CADOU UN CARUSEL SI UN ALBUM DE POZE IN CARE SA ISI PUNA TOATE ECOGRAFIILE SI MAI TARZIU POZELE CU BEBE......ACUM CE MAI POATE SA FACA CU ELE....SUNT SIGURA CA STA,SE UITA LA ELE SI PLANGE.
ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU VOI LUA NIMIC,VIATA E ASA DE CRUDA SI DE INCURCATA CATEODATA INCAT NU CRED CA MAI TREBUIE SA CONTRIBUIM SI NOI.

Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

AAAA, AM UITAT SA VA INTREB CEVA:
NIMENI DIN FAMILIE NU STIE CA SUNT INSARCINATA,PLANUISEM SA LE SPUN PESTE 2 SAPTAMANI CAND VA VENI SI SOTUL MEU ACASA.AM PREGATIT UN FEL DE PETRECERE SURPRIZA PENTRU EL(ADICA O SA FIE MAMA,TATA,CUMNATUL,SORA MEA SI FAMILIA LUI).IN FELUL ASTA SOTUL MEU AVEA SURPRIZA CA II GASESTE PE TOTI ACASA,IAR CEILALTI AR AFLA CA VOM DEVENI PARINTI.ERA TOTUL PERFECT.ACUM M-A DAT PESTE CAP TOATA POVESTEA ASTA CU SORA MEA.CUM POT EU SA LE ZIC CA SUNT INSARCINATA DE FATA CU EA?
VOI CUM ATI FACE?

Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Vorbeam cu maicamea azi dimineata despre voi, ii povesteam in mare despre fiecare dintre voi, chiar si despre fetele care au pierdut bebeii din pacate.
Si acum nu vreau sa vorbesc cu pacat sau sa par rasista in ce o sa spun.
Dar ne intrebam una pe alta (eu si mama) cum de tigancile fac atatia copii, sanatosi, eu una nu am vazut vreun pui de tiganus cu sindrom down. Ii vad pe unii dimineata cand vin si cauta in tomberoanele din fata blocului, sau cand plec de la ai mei de acasa, trec printr-o zona in care stau numai tigani... sunt foarte multi copii pe la poarta, toti par sanatosi fizic, iar pe ele chiar nu le vad ducandu-se la atatea controale, ecografii, teste cum ne ducem noi. Nu mai stau la pat sa se prinda sarcina, nu mai dau importanta la o mica sangerare sau o durere...Nu au alimentatia noastra, conditiile noastre, internet, carti...le vad gravide si in papuci la cautat diverse prin gunoaie, cara, ridica, fumeaza...
Cu ce gresim noi?

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Deea, si eu m-am gandit la inceput la asta. Se hranesc sanatos, se odihnesc, iau acid folic, suplimente prenatale si No-spa?! Dar, ma gandesc ca pana ajungem noi sa le vedem gravide in 8 luni, cine stie cate sarcini au ajuns sa piarda pana atunci?

Adya, inteleg ce simti... Poate parea o lipsa de sensibilitate fata de sora ta, insa nu trebuie sa te simti vinovata pentru minunea ta. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea, sa iei pulsul situatiei. Normal ar fi sa se bucure pentru voi, insa oricat de normal ar fi asta, durerea ei e inca enorma si recenta...

Diana 15+

Mergi la inceput

DEEA CRED CA SINGURUL RASPUNS ESTE CA NE DORIM ATAT DE MULT COPILASII ASTIA SI NE FACEM ATATEA GRIJI PENTRU EI.

NU STIU CE ALTCEVA SA CRED SAU SA ZIC,STIU DOAR CA VIATA E UNEORI NEDREAPTA!

Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

2 liniute – Referitor la sarcinile oprite din evolu#355;ie – doctorul la care merg eu mi-a spus din start ca una din 5 sarcini se opreste din evolutie fara sa fie vina nimanui pur si simplu asa se intampla. A zis ca indiferent ce ar face mamica (chiar de ar sta numai la pat) e posibil ca sarcina sa se opreasca.
Sper din tot sufletul sa nu mai auzim vesti proaste de acum inainte si sa ne ajute Dumnezeu sa ne ducem sarcinile la termen si sa ne vedem cu bebelusi sanatosi in brate.
Pentru sora Addyei cred ca e cel mai rau pentru ca sarcina ei era f evoluata. Cu toate acestea nu cred ca ar trebui sa renunti la visul tau de a face un fel de petrecere surpriza pentru a anunta sarcina gemelara.
Ana_cmd – bine ai venit in clubul nostru! Îti urez o sarcina usoara!!!
Referitor la burtica mea – care se încordeaza mereu – la insistentele sotului meu am sunat la domnul doctor care mi-a spus ca sarcina e prea mica pentru a fi contractii si ca e normal sa imi simt burtica tensionata pentru ca de acum incepe sa se mareasca uterul. I-am spus ca sunt alte fete care nu au avut astfel de simptome si mi-a spus ca e normal fiecare organism percepe altfel modificarile #351;i mi-a mai recomandat no-spa.
sper ca am reusit sa fiu coerenta pt ca sunt cam obosita

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

anddya ai dreptate, cred ca si eu imi fac prea multe griji...iar despre ce ai intrebat tu, eu cred ca sora ta o sa se bucure mult pt tine, poate o sa iti spuna sa ii dai ei un bebelus ( glumesc)
eu ma simt mai bine acuma, m-am gandit ca oricum nu rezolv nimic facandu-mi atatea griji si ma bucur tare mult cand aud ca unele dintre voi deja va simtiti bebelusii titi felicitari
mi-am luat un glob de sticla cu un ingeras, si il scutur sa ninga peste el, imi place foarte mult si cred ca si bebelusului o sa-i placa cand va fi mai mare
m-am gandit si la o cutie muzicata...
fetelor, multumesc pt raspunsuri despre DT, se pare ca unele laboratoare fac intr-adevara mai devreme, probabil au o tehnologie mai buna, e bine ca aflati din timp, asa scapati mai repede
eu o sa-mi astept randul pe 3 dec pana la urma si sper sa fie bine
deea si eu m-am gandit la asta cu el meu, si ii ziceam ca la cati copii fac ele, probabil nu le pasa daca 1 sau 2 vor iesi mai ciudati...si tare imi e ca in cazuri in care copiii sunt bolnavi ii lasa in spital...
aever ma bucur pt noua ta casuta care o veti avea curand, si noi visam sa ne mutam in 2 camere, dar poate pe la anul
ana_cmd, bun venit si sa ai o sarcina usoara!

Anca 10+ ... despre amniocenteza: reportaj de la antena3 - http://vimeo.com/32218370

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

ehh, am vrut sa scriu cutie muzicala
as vrea sa va intreb daca vro una dintre voi se epileaza cu ceara? eu nu stiu daca sa ma mai duc la salon sau sa folosesc bicul cat sunt insarcinata, pt ca e dureros si mi-e sa nu-i fac rau bebelusului...

Anca 10+ ... despre amniocenteza: reportaj de la antena3 - http://vimeo.com/32218370

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ana bine ai venit in odiseea minunilor! sarcina usoara! Asteptam datele dale: ultima menstra, data nasterii, data nasterii lui bb, ca sa te trecem in listuta.

Addya, eu in locul tau i-as pune separat surorii tale despre sarcina ta. Nu cred ca e indicat sa-i spui de fata cu toata lumea pentru ca pe fondul suferintei e posibil sa declansezi o reactie regretabila.
Asa, cu zi inainte de petrecere, cheam-o la tine si vorbiti voi singure. Sunt convinsa ca se va bucura pentru tine, chiar daca plange si pt puiutul ei. In plus, va aprecia si va considera gestul tau ca un semn ca-i respecti durerea.
Eu asa as proceda.

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ADDYA cel mai bine e sa vorbessti cu sora ta si sa-i explici ce doresti.In functie de cum se simte ea poti sa cooptezi direct in anuntarea vestii catre familie(sa anunte chiar ea ca va avea 2 nepotei)si de ce nu sa-i faci cinstea de a-ti boteza minunile chiar ea...poate asa i s-ar mai indulci un pic sufletul...a pierdut un bebe si tu ii oferi in schimb doi(doar asa se spune ca nashii sunt parinti spirituali)
MIRELA77 imi pare rau tare pt pierderea ta,sper sa-ti revii cat mai repede fizic ,dar mai ales psihic ,sa-ti recapeti puterea de a merge mai departe!
Bun venit ANXY si ANA_CMD!Sanatate maxima si sarcini minunate cu bebei sanatosi la termen!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput