Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 13
alecori spune:
Tamis, felicitari dragutzo! Sarcina usoara si bebei sanatosi! Cand mergi sa vezi cati sunt?
roxa-m spune:
Tamys bravo, super, in sfarsit o veste buna si pe aici. Doamne ajuta sa fie bine pana la final. Dupa cum arata beta eu cred ca-s doi . Super!
Yasmi, tinem pumnii, Doamne ajuta sa fie cat mai lipiciosi!
Eu imi revin si in ianuarie o sa incep cu forte proaspete o serie de investigatii. Nu ma las asa usor batuta. Doar ma asteapta la Sibiu 4 puisori.
Fetelor
aristica spune:
tamys sincer, cred ca-s toti
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tamys spune:
aristica crezi ca s-au prins toti ??????? crezi ca sunt Nicoleta Luciu sa am tripleti ???
roxa-m de data asta trebuie sa se prinda am sa fiu cu ochii pe tine trebuie sa imprastii virusul de graviduta printre voi.
alecori sa iti traiasca copilasul sa va aduca numai bucurii, la eco cred ca o sa ma prezint pe data de 15.12.2011.
Pup toate fetele
fericita !!!!!
tamys spune:
Lyette multumesc mult pentru gandurile frumoase, abia astept sa merg la eco
Pup toate fetele !!!!!
fericita !!!!!!!
roxi25 spune:
felicitari, tamys, multa sanatate si sarcina usoara si la termen!
si eu vin cu o veste buna, am facut sambata testul de sange si valoarea a fost de 25.74, eram in ziua 7 de la embriotransfer cu blastocisti
azi dimineata am fost sa repet si acum astept sa vad daca se dubleaza, ma rog sa fie bine
multa bafta yasmi si maria
yasmi81 spune:
roxi ma bucur din suflet pt tine, am intrat aseara dar am vazut ca nu ai postat nimic..
mersi mult pt gandurile bune, sper sa pot da si eu o veste la fel de buna sapatamana viitoare
eu am transferat ieri 2 blasto, unul f mare, f frumos si unul mai mititel. Doamne ajuta
Maria ce evsti ai? Ce s-a vazut la eco