Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CHATO, la faza cu ascultarea io as raspunde asa: inlocuieste "ganditul cu capul meu" cu "trezvia".

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Perla la 38 de grade:

Tati, ai putza mare... ca elefantul!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floric, intr-adevar, Sympli a explicat frumos si pe intelesul meu opinia ei despre "post" dar ultima ta intervenie asupra acestui subiect mi te-a dezvaluit...intreaga! Te invidiez -intr-un sens pozitiv- pentru filozofia ta de viata pentru ca e aducatoare de...liniste, de pace cu tine insati dar si cu Universul. Multumesc frumos pentru...perspectiva.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Ina, ma bucur ca mesajele tuturor au fost de folos pentru tine. Replica ta din mesajul de mai sus ma surprinde placut. Desi, cumva, nu o inteleg...dar imi place sa o cred, ma face sa ma simt bine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simply, e grele cu religia :)) pe bune, io nu le am deloc, nici macar nu reusesc sa intretin discutii, mi se pare ca religia a fost facuta ca sa ii faca pe cei de rind sa stea, mai prosti, drepti in fata clerului si a boierilor.

monn, bine ca e googalu aproape, ca de trezvie nu auzisem inca :))

misto putza de elefant

anca, la adoptii certificatul nu se rescrie? ca io asa credeam, ca se face certificat nou cu numele parintilor adoptanti.

Mergi la inceput

Sa termin tema pana nu se da iar alarma...

OLGA - nu cred ca mai am ceva de adaugat. Si io, ca si Novus, cand am vazut pozele (cum arata, pe unde s-a plimbat) ma gandeam ca trebuie sa fie vreo fitzoasa. Aceeasi idee o aveam, de pilda, despre Aris. Cum naiba sa fii si frumoasa, sa te invarti in cercuri celebre, sa ai o situatie materiala ca lumea si sa mai fii si modesta? Mi se parea ciudata, un pic anacronica din cauza lui "caci" (de unde am dedus ca nu-i din parohia mea ), cumva ireala, n-o credeam pe cuvant , asteptam in orice moment sa scoata ghearele/fitele la vedere.
Io va spun sincer ca, desi is mai mare decat Olga, cred ca e mai matura decat mine. Sunt sigura ca si viata ei zbuciumata, plimbata prin mai multe colturi de lume, a contribuit la asta (viata despre care rareori vorbeste). Mi se pare ca are social skills mai dezvoltate, ca se pricepe la o gramada de lucruri despre care io n-am nici cea mai vaga idee. Si, desi e "nevasta patronului", e si muncitoare! Nu asteapta sa ii pice ceva pleashca, ci munceste pt orice realizare.
Olga se dedica in tot ce face - familie, job, caritate. Imi place cum mereu strange familia in jurul ei, o vad ca pe un element de coeziune intre oameni. E deschisa si placuta, poti vorbi cu ea despre orice. Mi se pare si o nevasta misto, chiar daca se plange ca nu stie sa gateasca, iar intre ea si Cristi vad ca se mentine prospetimea relatiei, parca nu se uzeaza.
Olga e fun! N-as putea sa zic chestia asta despre prea multa lume. Acolo unde e Olga se produce un mic eveniment, un joc, o barfa, un... ceva care contribuie la sudarea grupului. Si nu la o coeziune de moment, ci la cunoasterea reciproca a participantilor.
De generozitate nu mai zic, doar sunteti la curent mai mult decat mine...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

MONN, sanatate multa inginerului Pe mine nu m-ai tocat. Sau mi-a scapat?

PISIGRI, multumesc pentru lin, tare fain puzzle-ul

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar sunt obo tare, maine tocanesc

A, sa va las si postarea surpriza

http://www.harmonydo.blogspot.com/

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Ma faceti sa cu descrierile. Dar sa stiti ca-mi fac bine pe aceasta perioada

Va multumesc inca o data pentru ajutor Bebe m-ai impresionat is data trecuta, dar si de aceasta data Foarte frumos si adevarat a scris Floric
Chato te-am trecut pe listuta
Ilinca am vazut ca ai trims un mail pe mailul comun. Pune tot intr-un pachet, punga, cutie, ce gasesti prin casa, dar sigileaza inainte, cheama curierul si platesc eu la destinatie ( doar sa specifici).
Anamariame poti sa trimiti si banuti daca vrei, caci o sa le mai luam la mamici si copii portocale si banane caci alte dulciuri nu au voie.

Dodo bravo pentru actiune Cum se mai simt hunii?

Monn foarte tare umorul injinerului Si David este fascinat de puta Luis tat-su intr-o zi desenam pe IPad si el imi zicea ce sa desenez si eu desenam. La un moment dat imi zice sa-i desenez o puta. I-am zis ca nu stiu sa desenez Asa ceva si nici nu--i frumos. S-a enervat, s-a uitat ciudat la mine (gen "uite cum se face") si a facut o liniuta mica, putza David, apoi una mult mai mare, putza tata , apoi a umplut ecradeputy putele tuturor cunoscutilor N-am mai rezistat si m-a pufnit rasul rau de tot.

Mai vreau sa va urez multa, multa sanatate. Stiu cum este cand este puiul bolnav, nu-ti doresti nimic, decat sa se faca bine. Ti se rupe sufletul bucati Sa va faceti bine repede, repede

M-am tuns, m-am vopsit, zici ca sunt stirista

Sigur mai vroiam sa zic ceva, dar nu-mi aduc aminte...

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

POZE! POZE! POZE!

Mergi la inceput

Am terminat cu renovatul in camera lui bebe. A iesit atat de frumos Mai am sa-i iau perdele, covoras, ceva rame si floricele Si sunt mandra ca toata renovarea m-a costat 120 RON ( tapet, lipici, amorsa, vopsea, bidinea si late accesorii). M-am ambitionat sa-mi iasa cat mai ieftin caci Cristi nu era de acord cu renovarea, zicea ca aruncam banii pe geam - camera avea tapet de copilasi si era vopsita blue, dar pe mine atat de mult ma deprima acea culoare ca nu am imaginam stand in acea camera camera -era prea rece. Acum in schimb este tare bine verde cu galben, tare vesel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

POZE! POZE! POZE!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pun acum, dar imi place mai mult in realitate decat in poze. Este asezat mai fain. N-am mai avut par asa scurt din a 9-a. Bine cred ca voua n-o sa vi se para scurt, dar eu eram obisnuita cu el lungut.

Tu ce cauti pe-aici la aceasta ora?

Mergi la inceput