Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***
Raspunsuri - Pagina 6
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Ia copiaza de aici "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Saru' mina pentru "pica para malaiatza in gura *lu'...Gina"
Ma astept sa nu-mi iasa nici acu!
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
Se pare ca am avut dreptate.
Am copiat cu "copy/paste"; exista si alta varianta?
Daca da, propun sa o lasam pe alta data ca monopolizez paginile si nu imi place
Da' ti multumesc ca ai incercat sa ma luminezi.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
chatonel spune:
pentru novus
novus organizatoarea
de kefane, drumetii,
la rind a luat carpatii,
noi ne tinem dupa ea.
ada mica, alergind,
mamii-zice: "ia uite, covor"
muschii pe copaci arata; un izvor
o alinta susurind.
pisi-agale urmareste
fetitele lui,
dragostele tatalui,
el le ocroteste.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Si cu mine! |
Sper ca nu doar la politica, daaaaaaaaaa?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
dupa -amiaza plakuta!
tocmai am term de impaketat un cadouas, primul de altfel(partea mea exclusiv)..sunt asa mandra si in urma telefoanelor, viitorul suna bineeeeeeeeeee.
ciao!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel pentru novus novus organizatoarea de kefane, drumetii, la rind a luat carpatii, noi ne tinem dupa ea. ada mica, alergind, mamii-zice: "ia uite, covor" muschii pe copaci arata; un izvor o alinta susurind. pisi-agale urmareste fetitele lui, dragostele tatalui, el le ocroteste. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Buna seara (la mine deja se intuneca!)Monn, muuuulta sanatate Injinerului! Nu stii ce tare m-am intristat cand am citit prin ce treceti! Olga, nu ai vrea sa iti trimit eu niste banuti si sa te ocupi tu de cadou? Imi dau seama de stupiditatea intrebarii, mai ales ca tu ai atatea pe cap acum. Da's in pana de idei, si nici stare de spirit nu am pentru nimic intreprinzator. De altfel, asta e si motivul pentru care nu am mai adaugat nimic la tocanita, desi-s restanta din turul doi, cu Floric si Gianina parca.Pisigri, vreau scrisori. Vezi ca nu ai pus link spre pozele cu diplome.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas MADA, tu pe mine nu m-ai tocat aci astept o tocare live, cu berea in fata. Dar io te toc public. [...] Am scris atata despre MADA fiindca o simt temperamental aproape de mine. Adica si eu pozez in serioasa, mi s-a zis si ca-s aroganta etc., iar dedesubt e doar o fetita care se joaca... |
Tocmai pentru ca te simt asa de aproape de mine, nu prea mi-am nimerit cuvintele...
Asa deci si prin urmare...
Si eu incerc sa fac TOT, doar ca nu-mi iese mereu si mai ales nu la superlativ, cum ii iese ei... si inca la o varsta muuuult mai "frageda". In plus mai este si frumoasa, si inteligenta! Nah ca acum kiar nu mai pot sa zic nimic, ca nu-mi vin in minte decat prezentari in comparatie... "io-s asa, Monn e asa+".
Dau send... ca o sa fac gaura in monitor tot zgaindu-ma la el...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Pisigri, eu nu stiu ce sa zic cu globul, ca si eu am cumparat asta: http://www.vladimedgroup.eu/387-animalele-lumii-harta-pentru-copii.html de cand avea Luca 10 luni, si inca nu-i acorda atentia pe care mi-o imaginam eu...Bine, am lasat-o in ro, dar asta vara n-a bagat-o in seama, mai degraba nepotii de 9 si 10 ani o studiau.
http://www.lucamic.blogspot.com/