Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca

Cu Ilinca eu am multe puncte de intersectare, de la profesie,zodie si generatie (desi ea-i mai tinerica), pana la spiritul critic care la ea e mai transant si mai vizibil decat al meu (cel putin pe forum). Eu mormai in barba, ea spune tare si raspicat ce are de spus, pana se face auzita si luata in seama. Pe Ilinca e greu sa o prinzi intr-un tipar pentru ca unele dintre trasaturile care o compun sunt contradictorii: pe cat de realista si cu picioarele pe pamant este in unele situatii, pe atat de visatoare si idealista este in altele si cred ca tocmai in amestecul asta consta farmecul ei!Vorbeau fetele despre un dualism Ilinca-Laura: cand am intalnit-o si eu am fost surprinsa, mi-o inchipuiam la fel de volubila si efervescenta ca pe forum, dar, dupa aceea, mi-am dat seama ca nu este vorba de niciun dualism, ea nu se tradeaza pe sine, fie ca e forumista noastra, fie ca e Laura "celorlalti" - pur si simplu totul se leaga de amestecul la care ma refeream si care o face pe Ilinca sa fie atat de versatila, atat de "outside the box". De altfel, totul tine de atentia privirii pe care o atintim catre Ilinca: daca-i o uitatura apriga si scrutatoare nu se poate sa nu vedem ca dincolo de platosa luptatorului neobosit e multa sensibilitate si empatie si chiar timiditate, as zice eu, dar o timiditate izvorata din bun simt, nu dintr-o neincredere in valoarea proprie, fiindca pe aceasta Ilinca si-o cunoaste foarte bine si nu si-o pune sub interogatie.De altfel, stilul ei transant vine tocmai din aceea ca ea stie cine e si ce asteptari are de la viata, asa ca posibilitatea de a fi judecata de cei din jur n-o intereseaza in asa masura incat sa-i afecteze perceptia de sine. Toate astea ar putea fi atributele unei femei extrem de interesante, dar fara mare haz, daca nu ar fi secondate- mereu si mereu-de un simt al umorului absolut debordant, care face din Ilinca noastra un condiment care creeaza dependenta!

Edit: am scris "ce-i din jur"...Doamne, Dumnezeule, chiar am nevoie de odihna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, asa deci ? de aia nu ai tu timp de forum ? faci lectii suplimentare cu Gulia, ai ?

Ada nu stie nici alfabetul, nici cifrele, o primesti la meditatii si pe ea ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Da, da, adu-o, o inscriu la studiu intensiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna,

ANCA, alta in locul meu poate se supara, ca mi-ai facut o descriere de pitipoanca neinteresata de copil, ci doar de lucruri superficiale, dar eu nu ma supar, o data pt ca am declarat din start ca nu ma voi supara si mi-am propus asta si doi pentru ca te cunosc si stiu ca nu e cu intentie. Si trei pentru ca nu m-ai facut pitipoanca, ci printesa si mie imi plac povestile cu printese Dar vezi ca nu respecti adevarul istoric: la salina nu ma uitam dupa nicio taraba, ci pierdusem fluturasul de la unul din cerceii pe care ii primisem de la GAZA de ziua mea si care imi placusera tare mult si eram concentrata sa caut un bumb de argint intr-o mare de sare intunecata. Si acum aflu prima data ca se pierduse Ana, deci nu cred ca a fost chiar asa, cu alea 2 minute de tensiune maxima. Dar nu-i bai, povestea sa fie savuroasa, nu? Stiu ca si tu tii la tavaleala, asa ca sper sa nu te superi

Eu sunt cam suparata in ultimele zile, am mari framanatari la serviciu cu o sefa (nu e sefa mea, dar ea se da si se crede sefa tuturor) care se crede Dumnezeu si care imi face zile fripte. Nu are rost sa insir aici povestile, ca nu as face decat sa ma reincarc negativ (oricum nu imi iese din cap nici noaptea toata situatia), dar zilele astea s-a clarificat si mai mult printre ce oameni stau si s-a facut si mai limpede ca locul meu nu (mai) e acolo.
Si nu prea stiu incotro sa o apuc si ce sa fac. Nu mai sunt obisnuita sa ma duc la interviuri, mi-e si frica de ce as putea nimeri, nici nu ma vad dand mere pe mere, adica tot bou la jug 8-9 ore pe zi, dar deja am stabilit ca asa sunt eu, cu fundul in sapte luntre - tare mi-a placut poezia lui SIMPLY - deci nu mai e o mirare. Am incredere ca totul va fi bine si se va aseza la un moment dat, dar inca nu am ajuns la maretia de a ma lasa purtata si a avea incredere totala.

Sa tocanesc si eu, ca ma lasa ILINCA repetenta

MADA - recunosc ca initial MADA nu mi-a lasat o impresie grozava, mi s-a parut inchisa si necomunicativa. Apoi mi-a intrat la inima (sper ca reciproca e valabila) si nu a mai iesit.
Imi place ca e om in primul rand, ceea ce este un lucru cam rarut in zilele noatre. Lui MADA ii datorez ca Buni e bine acum si asta nu o voi putea recompensa veci. Imi place mult cuplul pe care il face cu COSTIN, se vede ca dincolo de a se iubi se respecta foarte mult. Este tare de gasca, e transanta cand e cazul, e OM dupa cum am mai spus.
Se cam enerveaza ea repede uneori, dar ii trece repede si nu tine la suparare, seamana cu mine aici

ILINCA - ca si alte fete, in cazul ei am avut un soc la Sovata. Ma asteptam la ILINCA aceea acida, expansiva, cand colo am vazut o ILINCA (sau o Laura) mai degraba retrasa, introspectiva. Dar am lamurit-o pe asta cu dualitatea la ea, asa ca nu mai bat moneda. Eu pe ILINCA o admir f tare pentru felul in care o creste pe Phiphi, pentru ce relagtie are cu sotul ei, pentru dragostea enorma pe care i-o poarta lui Manole. ILINCA este un om dedicat celor din viata ei. Imi mai place ca e o tipa cu principii, dintr-o bucata, cu care ori e alba, ori e neagra. Uneori e prea radicala in viziunea mea. A, si recunosc ca in prima iarna a copiilor nostri m-a cam mirat cand ne povestea ca nu prea o scoate pe Phiphi din casa, am asociat-o cu un urs in hibernare

OLGA - nu e un secret ca alaturi de alaturi de alte fete, este pe lista mea de favorite. Pe mine ma socheaza cat este de responsabila pentru varsta ei. Eu la 21 de ani prindeam fluturi si nici la 23 nu eram mai breaza, iar ea a facut cate un copil la varstele astea, jos palaria. O admir pentru rabdarea pe care o are si cu Cristi si cu copiii, pentru ca le respecta nevoile tuturor si foarte rar se enereaza (ea zice ca nu e asa, dar e modesta). Imi place in acelasi timp ca e relaxata, nu se streseaza cu chestii inutile, se bucura de viata si de timpul petrecut cu cei dragi. Le-o avea si ea pe ale ei - la puncte "slabe" ma refer, dar eu nu le-am descoperit.

SIMONAPRO - nu am cunoscut-o decat foarte putin la Danes, deci din impresii live nu prea pot spune nimic. Dar asa de pe forum imi da senzatia ca se subestimeaza. O vad nemultumita ca si mine de jobul ei si apreciez ca ea macar face ceva. Este o mamica tare buna, o persoana echilibrata si, sincer, nu mi-o imaginez tipand niciodata.

Sper ca nu am ratat pe nimeni, va pup ca sunt franta

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza si cafea ! Dodo, vino tu sa o ornezi ca eu...nu ma pricep

ma duc la curs. daca pina vin nu gasesc scrise voo doo pagini, va trag de urechi

Mi-am amintit ceva ce ma nerfeaza la Ilinca, pot sa spun....?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***366***

Mergi la inceput