Urticarie cronica
Raspunsuri - Pagina 2
histamina spune:
ralina. sa stii ca albusul ramane la fel de alergen fiert tare,ca si moale.HISTAMINA NU DISPARE PRIN FIERBERE,CONGELARE,PRAJIRE!
doamne, sunt cu un secol inapoi.
carnea daca o fierbi nu mai are proteina alergena?????
ia sa fierb eu niste vin,ca tot sunt alergica la alcool,dar sa imi anut prietenii de prin ATI-uri!
este aberant regimul.mentine alergenii posibili,numai ca-i fierbe bine!
orice regim alimentar de excludere incepe cu carne de miel si exclude ouale si glutenul,pe rand.
histamina spune:
ralina,iertare ,dar ketoful/ketotifenul este indicat pt tusea alergica, iar aerius pt rinite alergice.levocetirizina,xyzalul merge f bine pe urticarii.
cele date sunt pt alergii repiratorii in principal.
e ceva ce imi scapa?
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina ralina. sa stii ca albusul ramane la fel de alergen fiert tare,ca si moale.HISTAMINA NU DISPARE PRIN FIERBERE,CONGELARE,PRAJIRE! doamne, sunt cu un secol inapoi. carnea daca o fierbi nu mai are proteina alergena????? ia sa fierb eu niste vin,ca tot sunt alergica la alcool,dar sa imi anut prietenii de prin ATI-uri! este aberant regimul.mentine alergenii posibili,numai ca-i fierbe bine! orice regim alimentar de excludere incepe cu carne de miel si exclude ouale si glutenul,pe rand. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Off topic:
histamina, daca fierbi vinul la foc f. mic, s-ar putea sa nu mai fie alegenic .
la 70 gr alcoolul are punct de fiebere, mai jos decat apa, deci ai sanse sa fiebi si sa dispara si sa ramana cu apa si celelalte minerale, substante, particule ce mai e in vin.
Ontopic: proteina prin fierbere nu isi schimba structura. Tot proteina ramane. Vitaminele se descompun, dar ...proteina tot acolo e.
Mai degraba as recomanda un curcan/o curca de tara pt copii cu alergii.
Ce imi vine in minte este: www.alergo.ro
Dr de acolo, raspunde si online, si eu am comunicat bine cu el - mi s-a potrivit stilului meu (fata de dr anterior pneumolog).
Ce poti e sa il intrebi cand sa faci analize clare de sange, si ce teste sa faci. Eventual dupa aceea te duci la dr de familie si ceri o trimitere, poate faci ceva compensat.
Oricum, faptul ca inca are bube nu mi se pare grav - linisteste-te, nu e sfarsitul lumii, dar fii vigilenta.
P.S. si eu m-am simtit mai bine cu xyzal decat cu claritine sau clarinase. Iar ca pret...nici e de 2-3 ori mai ieftin.
ralina spune:
Nu vreau sa comentez medicatia...am rezumat ce mi-a spus un medic alergolog ...din fericire fetita mea acum este bine.Nu sunt medic ,nu am cunostintele necesare sa ma lansez intr-o astfel de discutie.Dupa ce i-am dat siropelul pentru limbrici s-a vazut clar o ameliorare...si azi are pielea curata fara urma de pata.
ancamak spune:
acum cativa ani atat eu cat si sotul meu am facut o urticarie greu de combatut cu tratamentul clasic.
Un prieten apicultor mi-a recomandat tinctura de propolis: 5,6,7,8,9,10,9,8,7,6,5 picaturi pe paine sau zahar.
Multa sanatate!
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze