Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Aerlilian - Felicitari pentru bebe mare mare!

In legatura cu miscarea din burtica, nici a mea nu e in fiecare zi foarte activa si la fel ca voi, parca ma ingrijoreaza ...

sophia - super program ti-ai facut dupa nastere. trebuie sa abordez si io problema curand

mady - eu inainte de fiecare control, imi fac lista cu intrebari pt doftor Si si eu mai am vise din astea...Ce sa-i faci?!Subconstientul!!!

bulinutza - pacat ca trebuie sa induri atatea...Si accidentul... Imi pare tare rau! Iti doresc multa putere!

Of Lady.............bine ca n-a patit nimic...Doamne ajuta!

Matza: Tot respectul pt intentie si initiativa!

Beatrix: Doamne ajuta!

Noi facem modificari prin casa si maine mergem la control!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

nu am apucat sa citesc nimic din urma. sper ca sunteti toate bine.
fug la somn

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

@Iaura: In afara de timpul frumos,marea si fructele exotice, nu e mare lucru de Ciprul asta; cel putin nu sa locuiesti aici. E extrem de scump comparativ cu alte destinatii turistice din Mediterana si unele servicii lasa de dorit. Un amanunt: eu a trebuit sa calatoresc in Romania sa-mi vad si eu fetita 4D..Aici au auzit doar pe la simpozioane, conferinte de astfel de aparaturi. Pana de curand, nu exista eco 2D in spital si erai obligat sa mergi la particular unde costa 250 euro. Groaznic de inapoiati sunt la tehnica si aparatura medicala. Un lucru bun, pe de alta parte, sunt taxele pe venit: 17% din salariul brut cotizezi tu si tot atat angajatorul. Taxa asta include somajul, sanatatea, pensia. Si repet, in spital e absolut totul gratuit, inclusiv medicamentele.

Multi pupici pentru vestile bune!
Cati astept sa mai postezi pe blog :) Am furat si eu o idee si am dat comanda mamei mele de pernite :xx
Noapte buna! Si sper ca maine sa fiti in forma pentru sfaturi legate de tapet in camera bebelusei, culori, mocheta, etc.

25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Legat de kg acumulate, ma vaitam si eu la medicul care mi-a facut morfofetala.Si fiind un tip mai ciudatel, mi-a spus "sper ca nu luati la misto starea de graviditate...sau asteptati complimente?".Mi-a dat exemple de 25 - 30kg luate fara ca acele femei sa se mai lamenteze.Deci, suntem foarte bine, fetelor!
Georgia, sper ca doar ai fost foatte ocupata si de aceea nu ai intrat cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata fetelor,
eu am fost f matinala, m-am trezit de la 5, dar recunosc ca aseara am dormit de la 21.
astazi nu ma voi duce la serviciu, o sa merg in weekend in vizita la parinti, mai ales ca a fost si ziua sotului il serbam cu totii acolo.
dar, stati linistite o sa va citesc in permannenta, pentru ca am vazut ca daca ratez o zi e f greu sa recuperez din urma.
ma bucur ca a ramas stabilita intalnirea si sunt de acord cu restaurantul. si eu sunt fan mancare chinezeasca, deci e ok. doar cu locurile de parcare o sa fie mai greu.
lexi sanatate multa sotului tau si refacere usoara. tu incearca sa te odihnesti mai mult, mai ales ca vine weekendul.
aerilian...f simpatic dr tau. are dreptate, dar din pacate lumea in care traim noi acum ne face sa ne gandim la greutate, la cum aratam.cred ca acum 30 de ani nu erau problemele astea.
matzaila...chiar daca nu am scris pana acum sa stii ca sunt de acord cu tine si te sustin. poate reusesc sa deschid si eu cateva usi pentru a facilita intrarea petitiei tale/noastre.
doamne fetelor, sper ca nu citesc baietii nostrii forumurile astea
va pup si weekend placut

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Iaura: de vreo 2-3 zile am inceput sa scriu la odiseea la care ma incadrez dar care nu era formata cand am aflat eu de sarcina. Intr-adevar pe prima noastra ecografie, apar 2 saci embrionari, dar la a doua a ramas doar unul - un baietel.
De citit va citesc, pentru ca avand termenul in 2 martie, sunt aproape de unele burtici de aici. Dar grupul vostru e ff frumos inchegat si nu m-am bagat sa si scriu. Imi cer scuze ca nu am anuntat
Va doresc o sarcina usoara,

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

fetele,o mai stiti pe carina ,care la ultimul post pe aici zice ca ar avea gemeni...ei bine scrie la alta odisee acum si se pare ca are un bebel
cred ca nu s-a regasit in odiseea noastra ,dar macar sa ne spuna si noua putea ,nu?

minunea mea 33+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 25 sapt.
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza burtici sa avem un weekend usor si relaxant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si de la mine!
Bulinutza sanatate multa! Si otului tau lady! Bine ca sunteti sanatosi cu totii!
Eu am primit rezultatul analizelor, nu sunt grozave, am calciul ionic mai scazut si ceva leucocite. Asta inseamna vreo infectie? Dupa-amiaza ma duc la dr sa-i duc analizele, sa vad ce zice si poate o vad iar pe bebelina .
Sunt invidioasa pe voi ca va intilniti ! Eu nu am alte burtici din Constanta cu care sa ma intilnesc!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata zanicutele
danezza , aerlilian , sar'na de grija
ieri am fost la clinica unde am abonament cu munca , la un medic , la care de alfel am mai mers;bebelina are 1435gr (ma intereseaza si asta dar nu in principal-greutatea fiind estimativa si iesita din niste rapoarte ale organelor masurate)..so , toate masuratorile sunt ok , ba unele chiar mai mari , abdomenul insa e tot mai micut , dar cu 1 sapt (ceea ce mie mi se pare bine , fata de cat era)-sper doar ca fiind 2 aparate , 2 medici ,4 maini si 4 ochi diferiti , asta sa fie cea corecta..Doamne ajuta!
normal ,recomandarea este de supraveghere sa vedem ce si cum ;rezistentele pe artere ok , (amandoua pana in 0.7) , pe ombilicala mi-a zis tot ok (nu mai retin exact valoarea ca e eco acasa)

lexi , daca te interes iti pun pe posta cateva cutiute de no-spa (sa stii ca pe mine nu m-a convins f tare ca are chiar efectul scontat , dar nah acum , placebo sau nu , merita incercat)
beatrix, Doamne ajuta sa stea bebe la cocon cat mai mult

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!
Burtici, multumesc pt incurajari! O sa fie bine!
Annesi, eu iau indometacin pt contractii! La mine lichidul e pe invers, lla limita inferioara a normalului! Am incredere ca ei ca medici stiu ce fac!

O zi minunata!

Roxana, de Eric si 27+ cu Sven
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput