ajutor dupa operatie de polipi

ajutor dupa operatie de polipi | Autor: crystyan79

Link direct la acest mesaj

buna dimineata.ma poate ajuta cineva si pe mine?
ieri i-am scos polipii la baietel la budimex si totul a fost ok pana aseara cand mi-a facut temperatura?
stiti cumva este normal sa faca temperatura?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

Bogdan nu a facut febra dupa operatia de polipi.Dar pe noi ne-au chemat oricum a doua zi la control.Eu zic ca ar fi mai bine sa iei legatura cu cei care l-au operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noua ne-au zis ca s-ar putea sa faca putina febra dar ne daduse si nurofen vre-o 3 zile asa pe fond de nurofen luat nu ma sesizat vre-o febra. Cat de mare a fost febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyan79 spune:

a avut 38.9
dar de dimineata si pana cum nu mi-a mai facut
unde ati facut operatia?
cu ce doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

buna, noi am facut cam 38.-38.3 vre-o 3-4 zile si a avut dureri cam 1 sapt.dr-ul ne daduse reteta cu nurofen si antib-ne-am operat de polipi si i-a pus si tubulete in urechi.cand am vazut ca avea dureri dupa 3 zile,l-am sunat pe dr sa-l intreb daca-i normal.in fine ,sfatul meu e sa suni dr-ul care l-a operat,el stie cel mai bine ce-i ok si ce nu!daca n-ai nr de tel personal,suna la Budimex,si apoi cere pe sectia orl dr-ul care l-a operat,poate sa-ti dea nr de tel personal!stiu ca-i greu cand esti din alt oras!sanatate multa!

Mergi la inceput

la ce doctor a-ti fost?

Mergi la inceput

la domnul dr Buruiana

Mergi la inceput

la budimex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

trebuie sa suni/mergi la medicul care l-a operat. nici Rares nu a facut temp dar medicul mi-a spus ca la orice modificare a starii lui trebuie mers imediat sa il vada

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 24+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

da,la budimex.inainte de externare(noi suntem din GL),ne-a dat nr de mobil,sa-l sunam pt orice apare/intervine pe parcurs.de-asta ti-am spus sa suni la spital sa incerci sa iei legatura cu dr-ul care l-a operat!

Mergi la inceput