ANALIZE PENTRU FIV

ANALIZE PENTRU FIV | Autor: H.Mirela

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor , mie din pacate nu mi-a reusit nici de data asta . Am suferit enorm . Incerc sa imi revin , plang numai cand ma gandesc si cand se aduce vorba despre bebelusi. Acum vine si sarbatorile de Craciun , nici nu puteam sa imi imaginez Craciunul fara bebe . Offf , foarte greu. Acum dupa atatea incercari , abea acum mi-a dat sa fac niste analize si daca stie cineva pentru ce se fac analizele astea, ca costa enorm ,

Antitrombina III

Proteina C,

Proteina S

Mutatia factorului V Leiden

Mutatia protombinica II

Profil trombofilie ereditara I

Mutatia MTHFR {mutatii C677T ,A1298C
* fiihomocisteina

anticorpi nucleari

Astea sunt analizele , stie cineva astea pentru ce se fac ???

Va pup si va doresc succes la toate fetele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Mirela, imi pare rau pt nereusite.
Analizele ce ti le-a dat sunt pt trombofilie, cu exceptia anticorpilor antinucleari care sunt pt imunologie. Da, sunt scumpe analizele astea ce ti s-au recomandat, insa este f bine sa le faci in perspectiva urmatorului FIV. Daca ai trombofilie, uterul tau ar putea fi insuficient vascularizat si este posibil ca din cauza asta embrionii sa nu se fi prins. Dar la asta exista solutii: injectii cu anticoagulante pe perioada FIVului si dupa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Buna balanta tm , uff ce nu inteleg de ce mi-a dat tocmai acum dr. sa fac analizele , dar o sa le fac si sper ca data viitoare sa fie cu succes
Multumesc

Mergi la inceput