Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinush19_85/alinush19_85.jpg)
alinush19_85 spune:
eu nu am arsuri (inca), in schimb am greturi, in conditiile in care am avut o sarcina usoara, cu un prim trimestru linistit ... vi s-a intamplat si voua in ultimele sapt de sarcina? sau e motiv sa o sun pe dr ?34
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ane2/ane2.jpg)
ane2 spune:
eu greturi nu prea am avut sarcina asta, asa ca nu stiu ce sa zic ...in schimb arsuri la greu.Am luat un nospa si am baut o cana cu lapte fierbinte , vad ca mi-e mai bine.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt
![](images/user_woman.png)
msilvy spune:
ane2 : si eu am arsuri si reflux . am ajuns sa-mi fie "frica" sa mai bag ceva in gura . sincer , eu mai iau cate un dicarbocalm sau cate un malox . le alernez ca aici gine de aici mi-a spus ca pot sa iau malox si gine din romania mi-a spus ca e ok dicarbocalm (m-am aprovizionat de acasa ca aici nu se gaseste) . si soramea a mancat dicarbocalm in ultimul trimestru deci e ok . cateodata am gura plina de arsuri de la acidul care urca .
diana : multumesc . asa imi ramane in PM si gasesc acolo datele de fiecare data cand vreau sa intru (ca sa nu mai caut in nu stiu ce foi pe aici)
msilvy spune:
alinush19_85 : de la acid am si eu greturi deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi .
azi am scimbat saptamana . am 37
msilvy spune:
firicel , rania , arleza , dana84 , adriana2610
am intrat pe picassa si v-am vazut minunile !!!
sa va traiasca sanatosi/toase , sa creasca mari norocosi si frumosi .
de 37 s
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusa76/brindusa76.jpg)
brindusa76 spune:
ALINUSH
ca si tine, am avut sarcina usoara, fara probleme in primele 2 trimestre, gen greturi, arsuri..
In trimestrul III au inceput greturile si am eliminat pe rand cauzele posibile care mi-au trecut prin minte:
- tensiunea (prea mare/prea mica)
- glicemia (crescuta/scazuta)
si am ajuns la concluzia ca, fiind usor anemica de la inceputul sarcinii, faptul ca nu luam suplimente de fier, era o foarte posibila cauza a starii mele de rau/greata/lesin... Deci am inceput sa iau maltofer...
Nu stiu daca e placebo, dar ma simt bine acum...
Vedem cum stam la urmatoarele analize pe care le voi face peste 2 saptamani.
edit - nu in trimestrul II au inceput greturile ci trimestrul III
Citat: |
citat din mesajul lui alinush19_85 eu nu am arsuri (inca), in schimb am greturi, in conditiile in care am avut o sarcina usoara, cu un prim trimestru linistit ... vi s-a intamplat si voua in ultimele sapt de sarcina? sau e motiv sa o sun pe dr ? ![]() |
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristineescu/cristineescu.jpg)
cristineescu spune:
am si eu o intrebare/ingrijorare: am luat azi 2 no-spa si vad ca tot mi se intareste burta mai ales daca ma aplec/misc prin casa. Eu stiam de la prima sarcina ca e normal sa se mai intareasca burta pt ca se pregateste uterul pt spectacolul final dar parca e prea mult. Cand sun medicul?Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui
+34
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
citat din mesajul lui hellen79 buna, am si eu o intrebare pentru cele care sunt la bebe nr 2 si au folosit pompa pt sani o prietena care are 2 baieti mi-a zis ca ei i s-au lasat sani f tare la al 2 baiat ca a folosit mai mult pompa ca nu vroia sa traga mai deloc cel mic , la primul nu i s-au lasat sinii deloc dar nu a folosit pompa deloc, si cica a alaptat si mai mult timp,ea avand sani mici, mi-a zis sa nu folosesc pompa sa ma mulg cu mana eu am sani medii si pe sarcina mi-au crescut cu maxim un numar, pompa mi-am luat dar nu stiu daca sa o folosesc sau nu, nu mi-ar place sa adun niste bretele de la buric ![]() ![]() ![]() |
serios?!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
e la fel ca treaba cu vergeturile, burta ramasa etc: tine de materialul clientului! si la marea majoritate, la fel ca la 18 ani nu vor mai fi oricum, dupa o sarcina, indiferent ca alaptezi sau nu, trebuie doar sa accepti asta..
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
pe partea cealalta, si daca nu ramai gravida, la un moment dat, gravitatia si varsta tot in directia aia ii duc
![](icon_smile_big.gif)
Iubirea mea
![](al9leacer.gif)
![](bandit.gif)
... si iubirea a doua e pe drum
![](gravida.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
citat din mesajul lui cristineescu am si eu o intrebare/ingrijorare: am luat azi 2 no-spa si vad ca tot mi se intareste burta mai ales daca ma aplec/misc prin casa. Eu stiam de la prima sarcina ca e normal sa se mai intareasca burta pt ca se pregateste uterul pt spectacolul final dar parca e prea mult. Cand sun medicul? ![]() ![]() |
si eu la fel, de vreo 2 saptamani, se tot intetesc, am zilnic contractii, destule... nu ma dor decat f rar simt cate ceva, dar burta se face pietroi.. cedeaza singure in cca 10-20 secunde.. nospa nici nu am prea luat decat cand mi se parea ca-s prea dese si incep sa le simt putin... nu am sunat inca, ptr ca mi se par a fi BH, deci de exercitiu... luni am o eco programata, vad atunci ce-mi va spune si cum stam..
Iubirea mea
![](al9leacer.gif)
![](bandit.gif)
... si iubirea a doua e pe drum
![](gravida.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!