Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

eu nu am arsuri (inca), in schimb am greturi, in conditiile in care am avut o sarcina usoara, cu un prim trimestru linistit ... vi s-a intamplat si voua in ultimele sapt de sarcina? sau e motiv sa o sun pe dr ?

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

eu greturi nu prea am avut sarcina asta, asa ca nu stiu ce sa zic ...in schimb arsuri la greu.Am luat un nospa si am baut o cana cu lapte fierbinte , vad ca mi-e mai bine.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

ane2 : si eu am arsuri si reflux . am ajuns sa-mi fie "frica" sa mai bag ceva in gura . sincer , eu mai iau cate un dicarbocalm sau cate un malox . le alernez ca aici gine de aici mi-a spus ca pot sa iau malox si gine din romania mi-a spus ca e ok dicarbocalm (m-am aprovizionat de acasa ca aici nu se gaseste) . si soramea a mancat dicarbocalm in ultimul trimestru deci e ok . cateodata am gura plina de arsuri de la acidul care urca .

diana : multumesc . asa imi ramane in PM si gasesc acolo datele de fiecare data cand vreau sa intru (ca sa nu mai caut in nu stiu ce foi pe aici)

Mergi la inceput

alinush19_85 : de la acid am si eu greturi deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi .

azi am scimbat saptamana . am 37

Mergi la inceput

firicel , rania , arleza , dana84 , adriana2610

am intrat pe picassa si v-am vazut minunile !!!

sa va traiasca sanatosi/toase , sa creasca mari norocosi si frumosi .

de 37 s .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

FELICITARI WALKIRIA!!!

multa sanatate si recuperare grabnica!

34+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

ALINUSH
ca si tine, am avut sarcina usoara, fara probleme in primele 2 trimestre, gen greturi, arsuri..

In trimestrul III au inceput greturile si am eliminat pe rand cauzele posibile care mi-au trecut prin minte:
- tensiunea (prea mare/prea mica)
- glicemia (crescuta/scazuta)

si am ajuns la concluzia ca, fiind usor anemica de la inceputul sarcinii, faptul ca nu luam suplimente de fier, era o foarte posibila cauza a starii mele de rau/greata/lesin... Deci am inceput sa iau maltofer...
Nu stiu daca e placebo, dar ma simt bine acum...

Vedem cum stam la urmatoarele analize pe care le voi face peste 2 saptamani.

edit - nu in trimestrul II au inceput greturile ci trimestrul III

Citat:
citat din mesajul lui alinush19_85

eu nu am arsuri (inca), in schimb am greturi, in conditiile in care am avut o sarcina usoara, cu un prim trimestru linistit ... vi s-a intamplat si voua in ultimele sapt de sarcina? sau e motiv sa o sun pe dr ?

34

34+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

am si eu o intrebare/ingrijorare: am luat azi 2 no-spa si vad ca tot mi se intareste burta mai ales daca ma aplec/misc prin casa. Eu stiam de la prima sarcina ca e normal sa se mai intareasca burta pt ca se pregateste uterul pt spectacolul final dar parca e prea mult. Cand sun medicul?

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

buna,
am si eu o intrebare pentru cele care sunt la bebe nr 2 si au folosit pompa pt sani
o prietena care are 2 baieti mi-a zis ca ei i s-au lasat sani f tare la al 2 baiat ca a folosit mai mult pompa ca nu vroia sa traga mai deloc cel mic , la primul nu i s-au lasat sinii deloc dar nu a folosit pompa deloc, si cica a alaptat si mai mult timp,ea avand sani mici, mi-a zis sa nu folosesc pompa sa ma mulg cu mana
eu am sani medii si pe sarcina mi-au crescut cu maxim un numar, pompa mi-am luat dar nu stiu daca sa o folosesc sau nu, nu mi-ar place sa adun niste bretele de la buric

35+ si

serios?!
e la fel ca treaba cu vergeturile, burta ramasa etc: tine de materialul clientului! si la marea majoritate, la fel ca la 18 ani nu vor mai fi oricum, dupa o sarcina, indiferent ca alaptezi sau nu, trebuie doar sa accepti asta..
pe partea cealalta, si daca nu ramai gravida, la un moment dat, gravitatia si varsta tot in directia aia ii duc

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

am si eu o intrebare/ingrijorare: am luat azi 2 no-spa si vad ca tot mi se intareste burta mai ales daca ma aplec/misc prin casa. Eu stiam de la prima sarcina ca e normal sa se mai intareasca burta pt ca se pregateste uterul pt spectacolul final dar parca e prea mult. Cand sun medicul?

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +34

si eu la fel, de vreo 2 saptamani, se tot intetesc, am zilnic contractii, destule... nu ma dor decat f rar simt cate ceva, dar burta se face pietroi.. cedeaza singure in cca 10-20 secunde.. nospa nici nu am prea luat decat cand mi se parea ca-s prea dese si incep sa le simt putin... nu am sunat inca, ptr ca mi se par a fi BH, deci de exercitiu... luni am o eco programata, vad atunci ce-mi va spune si cum stam..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput