Clasa I * 2011 - 2012 * [12]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

A fost si clasa fiica-mi saptamana trecuta tot in sala aia la teatru ... cred ca e vreun contract cu toate scolile , ca si cu circul din luna septembrie ... Au vazut piesa "Cand jucariile spun da" sau ba, sau pa ... nu a retinut bine ... si nu i-a placut piesa ca are final nefericit, o parte din jucarii au ajuns la canal

La Smart la romana mie mi s-au parut destul de consistente subiectele, chiar combinate cu logica si mate, de genul "aranjati in ordinea crescatoare dupa numarul de silabe cuvintele ..." Crina a facut tot, dar la unul recunoaste ca a gresit initial, le-a mai citit Dna. inca o data si a corectat ... la "ultima silaba din ultimul cuvant din propozitia ..." ceva cu canarul auriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cea cu ordinea crescatoare mi s-a parut si mie dificila.

Nu se afiseaza undeva rezultatele acestea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fie-mea pana la urma se pare ca la 2 exercitii a gresit la smart, a incercuit d-na pe revista. Din pacate, a zis d-na ca atunci cand i-a citit cu rar cerinta si a fost atenta, a raspuns bine. Na, asta e, oricum e bine.

Iustina a ajuns la c mic de mana. A si incasat primul B la dictare, in caiet doar, din fericire. Nu a gresit, dar a scris urat, pentru prima data. Cred ca e cam obosita...sper ca in week-end sa se odihneasca.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Aseara am avut sedinta cu parintii. Jumate gluma, vorbind despre ce mai fac si ce moda mai e saptamana asta la cumparat diverse prostioare (saptamana asta la mare cautare ceaiul si dintii de vampir) , jumate serios ca ne-a luat pe rand la purecat .
Am aflat ca la mate se descurca toti bine asa ca a ridicat putin stacheta, spune ea. adica de joi au inceput cu descazut ,scazator ,rest sau diferenta si exercitii de aflare a unuia dintre termeni. la tema deja au primit sa transcrie in caietul de mate cate doua din caietul special, plus ca au trecut la adunari scaderi si zilnic au si cate o pagina din culegere.
La romana, cred ca e durere. Daca din discutiile cu parintii am aflat ca fi-mea e singura cu FB uri , ma rog era pana a luat minus FB ul ala pentru virgula nepusa, apoi incerc si eu sa pricep ceva. mie mi s-a spus de catre domnisoara ca se descurca destul de bine, dar ca se poate mult mai bine. ok, intreb unde , ce anume trebuie exersat. pai dictari si citit. in conditiile in care hai, pe carti normale, poate se mai impotmoleste la cuvinte, dar abecedar citeste cursiv. Pai daca la fi-mea e loc de mult mai bine, ce le-o fi spus la restul, ca stiu ca ploua cu toate notele de la suficient la bine.
Oricum, mai introducem un caiet, de dictari. vor lucra acasa pe el, adica le dam noi parintii si le va da si ea la scoala tot pe acestea.
A, si mi-a mai spus domnisoara spus ca a si certat-o pentru virgula aia nepusa, nu neaparat pentru greseala, cat pentru faptul ca a facut-o din neatentie si ca a dat caietul dupa 5 minute insistand ca ea gata , a terminat a si verificat. drept pentru care s-a ales cu primul ei FB minusat. Ca mereu se grabeste si nu are rabdare la sarcinile usurele , da prima dupa 10 minute testarile la corectat .
Am mai aflat ca cei care merg greu de tot, sunt cativa, i-a pus cu banci cu tot langa ea la catedra si face mereu cu ei in plus, chiar si in orele de abilitati , etc.

Mergi la inceput

A si i-a inscris la concursuri , comper si cica s-a introdus evaluare in educatie si la clasa 1, pe semestrul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Flaviuta, oare d-na voastra nu cere prea mult de la copii?

Felicitari fetitei tale pentru rezultate, le merita din plin si nu merita certata de d-na, chiar daca greseala a fost din neatentie!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu va citesc doar, la noi e mult mai light totul

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai flaviuta, doamna voastra se crede cel putin la clasa a2a! Noroc ca ai tu o fata super si tine ritmul.

Si la noi e lejer, mult mai lejer.

Mergi la inceput

Pe mine ma apuca dracii, in week tre sa lamurim cu descazutul ,scazatorul si virgulele . In rest domnisoara e absolut ok, am vb de dimineata cu parintii ,ca azi am liber si am dus-o eu la scoala, toti copiii o iubesc , nu ridica tonul la ei, daca ii cearta ii cearta cu ton bland, nici nu a sesizat ca e certata . e tanara, intelgenta, glumeste mereu si cu ei si cu noi, dar are pretentii, de fapt a si spus ca e mai exigenta, aseara , destul de clar. si vad ca are pretentii diferentiate, pentru unul pretentia e sa reuseasca sa stie literele la final de cls 1 si pentru altii pretentiile sunt mai mari.
Cel putin la descazut, scazator, rest sau diferenta, am vazut schema aseara pe caiet si am verificat-o, le cam face varza cand i se cere sa afle unul din ele.Nu-i lasa cu betisoare, decat in cazuri exceptionale , iar saptamana de vine, intra in adunari scaderi cu mai multi termeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

eu va citesc doar, la noi e mult mai light totul

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Si la noi la fel...lejer.fara stres.

Luni avem anuntata sedinta lunara, probabil va fi si despre serbare .
Īn rest au ajuns la R mare la romana si azi il fac pe 10 la mate.Ieri au facut semnele mai mare mai mic si exercitii cu ele. Au mai facut genul de exercitii in care trebuie aflat un termen gen 5+a=7.A spus doamna sa mia lucram cu ei la asta.
La romana dau dictari zilnic, dar lejere cateva propozitii dintre care cel putin una cu semne de punctuatie si dialog.
Mai nou a inceput sa citeasca cate un pic seara. A vrut din Vrajitorul din oz.Citeste cam un paragraf in fiecare sera.Vad ca la el merge cititul pe silabe.

Bravo scolarilor care au participat la Smart!
Si bravo pentru fetita Flaviutzei pentru rezultatele super!

Mergi la inceput