Clasa I * 2011 - 2012 * [12]
Raspunsuri - Pagina 10
Naty spune:
Ioana l-a facut azi pe "10" la mate, iar la romana au facut recapitualare. Ultima litera facuta saptamana trecuta a fost I mare.
Am vazut ca ordinea de invatare a literelor difera in functie de ABC-darul folosit.
Roxana sunt 12 copii in clasa?
Ma innebuniti cu proiectul cu moda, tare mi-ar placea sa faca si Ioana asa ceva (si ei i-ar placea).
Ce probleme aveti cu fetita aceea?
Si noi avem probleme cu un baietel care isi terorizeaza colegii (de Ioana nu s-a luat inca, dar ma astept sa se intample asta la un moment dat). Unui baietel era sa ii scoata ochiul saptamana trecuta.
eveline spune:
Roxana, nu, nu ma astept la probleme...da nu se stie niciodata. O sa discut despre locul in banca dar mi-e ca-mi zice ca-i inalta
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mina spune:
Fuseram si la vaccin....A iesit circ, evident, cu tot cu cele doua Bay-uri de i le promisesem daca sta cuminte. Nu doream sa suporte zambind frumos, doar sa urle moderat, fara sa dea din toate cele ca apucatul....ei ash, s-a lasat cu circ, cu inghiontit dna dr, care suporta totul ca un inger, cu intors cu spatele la sfarsit...desi i-a dat si cu un pic de lidocaina pe piele....repet, dna dr e un inger de rabdare.
si dupa 5 minute cine ranjea cu gura pana la urechi in fata clinicii: acu mergem sa imi iei bay-urile, daaaaaaaa? Vai ce sentimente contradictorii am avut, dar m-am calmat, ca doar sunt o doamna si trebe sa ma tin de cuvant. Asa ca maine merem la cumparaturi.....
Roxana, nu sunt o fire egoista (sau cel putin incerc sa nu fiu ) dar, totusi, daca Alex termina mai repede tema, intotdeauna trebuie sa ii ajute pe altii? Mi s-ar parea normal sa foloseasca pentru ea timpul castigat fiindca e rapida si desteapta.
Daca burtica nu se da batuta nici cu analize, poate incercati un homeopat.
Cu religia, si eu tin aproape cu descusut copilul ca mi=e tare frica sa nu li se bage idei aiurea in cap. Cum a patit o cunostinta a carei fetita a aflat, de la profa de religie, o gramada de idei gresite vis a vis de dr, printre care cea mai tare aceea ca mamicile merg la dr ca sa le omoare copiii din burta, findca nu mai vor alti copii, subliniind mai abitir ideea asta celor care sunt singuri la parinti. Am zis ca mor cand am auzit, asa ca da, intrebati-i in amanunt ce` invata la religie.....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Roxana_G spune:
Mina, stiu ca nu e de gluma, dar fiica mea ar fi incantata de ideea asta cu doctorul ca ea mi-a declarat aseara, pentru a nsh-pea oara ca nu mai vrea frati.
Bine ca ati scapat de vaccin, asta e, sa nu mai vina unul prea curand.
Legat de pictat si decupat, nici eu nu am insistat prea tare la fata, dar i-am zis ca dna invatatoare ar aprecia sa mai reduca aceste preocupari. E firesc sa ii respect autoritatea.
Pentru burta...tare imi e sa nu fie iar de psiholog, nu de homeopat. Dar astept sa vad daca nu e totusi viroza.
Naty spune:
Roxana fie-mea din contra, ar mai vrea o sora, zice ca poate asa ar scapa de asta din dotare, care ar fi preocupata sa chinuie bebele si nu pe ea
Roxana_G spune:
Naty, da, sunt 12 copii in clasa. Iar cu moda eu sincer nu prea am savurat proiectul, mi a placut mai mult cel cu numerele. Cred ca puteti face voi acasa un proiect, dar asa cu stres nu e prea placut.
Povestea cu colega Alexandrei e ceva similar, buze sparte, par rupt, tarat pe jos, aratat lenjerie, etc. Nu mai punem circul si galagia la clasa. Lista e foarte complexe.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Mina, stiu ca nu e de gluma, dar fiica mea ar fi incantata de ideea asta cu doctorul ca ea mi-a declarat aseara, pentru a nsh-pea oara ca nu mai vrea frati. Bine ca ati scapat de vaccin, asta e, sa nu mai vina unul prea curand. Legat de pictat si decupat, nici eu nu am insistat prea tare la fata, dar i-am zis ca dna invatatoare ar aprecia sa mai reduca aceste preocupari. E firesc sa ii respect autoritatea. Pentru burta...tare imi e sa nu fie iar de psiholog, nu de homeopat. Dar astept sa vad daca nu e totusi viroza. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Pai homeopatu la cap te drege, de multe ori . Tzi zic eu din experienta.
Ce-o fi, tinem pumnii sa treaca!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
flaviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Flaviutza - Felicitari, sunteti foarte avansate la mate ! Dar de unde scoti exercitiile astea ? din ce culegeri ? ce caiete speciale la mate foloseste Alexa ? ... iar ultima problema mi-a dat si mie batai de cap ... Noi lucram din Mate2000 aia cu ariciul pe coperta si alte cateva mai usurele; si lucreaza cu multa placere din revistele de la Edu, alea care au si CD. Cu cititul ... nu e chiar rau, citeste binisor, leaga cuvintele, DAR nu-i face placere ... trag de ea sa-mi citeasca, dupa 8-10 randuri capituleaza, zice ca a obosit ... astept si eu sa se produca "declicul" ... Felicitari Eveline pentru scolarita studioasa ! |
Din mate 2000, varianta 2008 2009 trimisa de Faby pe mail, stiti culegerea aia pe care am cerut-o noi pe mail. varianta 2011 a mate2000 are exercitii mult mai usoare.
Nici a mea nu citeste , nici picata cu ceara. ba are pretentia sa-i citesc tot eu cerintele exercitiilor, desi stie destul de binisor sa citeasca.
iahim spune:
Buna fetelor!
Nu am scris cam demult...Fii-miu este iar racit,a lipsit iar de la scoala.Sunt disperata,in ritmul asta o sa termine clasa intai la "fara frecventa"!
Joia trecuta l-am dus pentru un test la matematica.S-a descurcat bine,a luat FB,desi la sfarsitul testului nu a mai fost atent si a gresit.
As vrea sa-l vaccinez antigripal.A vaccinat careva copilasul?
szivarvany spune:
Aici se dau potocaleleee :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105
sanatate bolnaviorilor
si Giulik muceste ...
am sa vad si eu care e treaba cu religia , Giulik a zis ca nu-i place si atat.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae