Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Rox, ce primeste Alex? |
De Mos Niculae? Un penar, niste carti, niste manusi si dulciuri.
De Craciun? Inca nu stiu. Probabil o camera foto de la imaginarium. Face fotografii instant.
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Apoi cu o voce cristalina> Vreau o Barbie cu aripi!. Sa vedem ce nspiratie are mosul. |
Pai ce inspiratie sa aiba? Sa i aduca papusa ceruta, altfel va fi dezamagita.
Edit: Asta cu dezamagirea o stiu din experienta. Cu toate acestea eu ma risc anul acesta sa o vad din nou, dat fiind ca Alex vrea un iepure viu - dincolo de posibilitatile Mosului.
Roxana_G spune:
Multa sanatate bolnaviorilor, Mariei si Irinei si lui Sebi! Sper ca sunt deja mai bine.
Noi suntem binisor, Alex pare sa fi luat viroza mea insa este muuuuult mai bine decat eram eu. Deja nu mai avem chef de scoli, gradinite sau serviciu (mai ales serviciu) si asteptam vacanta. Am fost in weekend la Bran, unde a fost vreme frumoasa si temperatura placuta.
In rest nimic nou. La cadouri sunt pe minus, nici macar pe zero, ca nici idei nu am (ce sa zic de cardul care e in credit cu totul). O sa vad eu saptamana viitoare, sper sa fie inspirat Mosul, vorba Erinei.
cecilia L spune:
Roxana, asta cu anumalutul vie am experimentat-o anul trecut, cand Cristi ii cerea un catelus adevarat....anul acesta a fost cam identic inceputul, dar i-am spus aceeasi placa de anul trecut, Mosul nu aduce animale adevarate si nici lucruri foarte mari, gen motorete adevarate sau aviane adevarate...v-ati prins cam ce cerea Cristi, nimic anormal pentru el....pentru mine
Sanatate Alexandrei.
Sabina ce a facut Sofia azi, m-am gandit la ea...vb cu o colega de examene si mi-am amintit de ea. Orice ar fi facut, sunt mandra de ea.
papanash spune:
HELLO,
la moi orice dorinta are nume de masina din Cars...a lustruit ghetele, le-a pus la geam langa grausorul pus de sf Andrei .
Scrisoarea am scris-o eu, la dictare, nu stie sa scrie decat numele lui, mama, tata, adica exact ce stia si acum 1 an si jumatate, cu ocazia asta am descoperit cat de putin m-am ocupat de lucrul asta si m-am necajit tare .
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Sabina spune:
papanash, nu vb cu pacat, stii bine ca ei evolueaza in salturi si te poti trezi in 2 saptamani ca stie cate in luna si-n stele.
Exemplu.
pana acu o luna Ghe nu facea puzzle.
Acum face din 24 de piese, nu e vreun semn de genialitate :D, dar vreau sa spun ca a progresat.
Rox, esti o scumpa. Sofia s-a tinut f bine. A luat 10. A fost f laudata de comisie, e prima din an dpdv dificultatea repertoriului si intelegerea muzicala.
Daca ar vrea sa miste carnatii aia mai repede si mai mult timp pe zi...:P dar nu vrea, asa ca sunt f happy asa cum e.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
nu sunt suparata ca n-a evoluat, sunt suparata fiindca nu mi-am mai facut timp pentru asta, ca doar nu invata singur, saracul...puzzle nu il atrage, nici macar ala cu fulger are multe dar stau frumos in cutiile lor.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Iti faci griji degeaba.....las ca recuperati voi.
pai daca e pe-asa eu sunt cea mai denaturata dintre voi toate. Copiii mei cresc fix ca buruienile, cred ca Ghe e la nivelul multora de acum 2 ani.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Erina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Pai ce inspiratie sa aiba? Sa i aduca papusa ceruta, altfel va fi dezamagita. Edit: Asta cu dezamagirea o stiu din experienta. Cu toate acestea eu ma risc anul acesta sa o vad din nou, dat fiind ca Alex vrea un iepure viu - dincolo de posibilitatile Mosului. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana, Daria va primi exact ce a cerut, ma refeream la ceva suplimentar ca surpriza.
Imi imaginez motivele pentru care nu se poate iepuras pentru Alexandra.
Erina spune:
Sabina, felicitari Sofiei.
Papanash din ce am vazut pe FB faceti o multime de activitati frumoase impreuna.