Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
si eu as lasa mai mult la vedere, insa nu-i stii pe astia de la facultate...:P
nu m-am hotarat inca, doar mi-am cumparat-om acu 2 zile .
Merge f bine si cu botine , anume astea :
http://www.shoemanic.com/medias/sys_master/8803198894110_1623602350_1_52886.png.jpg
insensul ca nu se vede gamba groasa.
dar nu sunt inca isgura cum sa o accesorizez, daca o aleg.
prietena mea cea mai buna mi-a zis sa pun pantofi rosii :P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
nu fac mare branza daca o ridic, ca am pus kile si am facut genunchi grosi
pana la cot se rezolva.
Cum mi-am alaptat copiii
cecilia L spune:
Nu stiu care este treaba cu "moda", dar sincer iti spun parerea mea, recunosc ca nu sunt prea priceputa, dar mie nu imi pare potrivita ocaziei, iti sta foarte bine, dar nu pentru o astfel de ocazie...eu poate sunt mai de moda veche, sper ca nu te superi, dar repet este parerea mea.
Sabina spune:
m-as pune deuxpieces, dar nu-mi sta deloc bine la greutatea asta.
Cum mi-am alaptat copiii
ceamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina si eu as lasa mai mult la vedere, insa nu-i stii pe astia de la facultate...:P nu m-am hotarat inca, doar mi-am cumparat-om acu 2 zile . Merge f bine si cu botine , anume astea : http://www.shoemanic.com/medias/sys_master/8803198894110_1623602350_1_52886.png.jpg insensul ca nu se vede gamba groasa. dar nu sunt inca isgura cum sa o accesorizez, daca o aleg. prietena mea cea mai buna mi-a zis sa pun pantofi rosii :P Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
prietena ta are dreptate , neaparat insa ceva modern si colorat . Pe mine m-ar tenta si movul ,violetul, liliachiul mustarul, visiniu, fucsia bland , turcois , verde smarald pentru pantofi. Pantofii vreau sa-i vad :)))
nu stiu daca sa merg pana la a alege si dresul ca o continuare a nuantei pantofilor . Am vazut eu bine , rochia e o culoare intre negru si gri f inchis?
daca alegi botine ziceam ceva de genul acesta
http://www.shoemanic.com/at/Damen/Schuhe/Ankle-Boots/Alisha-Glattleder-Lace-Up-bordeaux-1543606037?category=WomensShoes&producttype=Ankle-Boots&orderBy=onlinedate&sortOrder=desc&index=19
au si pe cognac
sau
acestea care iti avantajeaza linia piciorului datorita despicaturii .
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-I2011/131002/494557/CAP-TOE%2BANKLE%2BBOOT
am ales botinele acestea fara sa ma gandesc la calitate desi nu cred ca e neaparat indoielnica ,cat te inalta, subtiaza si fac fundul tare
Sabina spune:
pantofi mov inchis am :P Camperii. Si nici nu au toc prea inalt. dar la pantofi ma bag oricand sa-mi cumpar :)))
rochia e un soi de bleumarin de fapt.
dar avand in vedere ca stau 40 de minute in picioare sa prezint lucrarea nu pot sa ma incalt incomod.
Cum mi-am alaptat copiii
ceamica spune:
citat din mesajul lui cecilia L Nu stiu care este treaba cu "moda", dar sincer iti spun parerea mea, recunosc ca nu sunt prea priceputa, dar mie nu imi pare potrivita ocaziei, iti sta foarte bine, dar nu pentru o astfel de ocazie...eu poate sunt mai de moda veche, sper ca nu te superi, dar repet este parerea mea. Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Cecilia , asa , asa tempereaza-ne
Sabina spune:
eu o inteleg pe Cecilia, deci cand eram slaba, era simplu :) dar asa, trebuie ceva care sa ma avantajeze si sa se zica, ce daca e grasuna, si-a pus ceva in care arata bine
recunosc ca ideea cu rochia imi vine de la Cristina Hendricks din Mad Men
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
http://www.strangecollege.com/images/content/156376.jpg
Cum mi-am alaptat copiii
ceamica spune:
citat din mesajul lui Sabina pantofi mov inchis am :P Camperii. Si nici nu au toc prea inalt. dar la pantofi ma bag oricand sa-mi cumpar :))) rochia e un soi de bleumarin de fapt. dar avand in vedere ca stau 40 de minute in picioare sa prezint lucrarea nu pot sa ma incalt incomod. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
hai ca merg la control cu ochii
Eu nu sunt adepta costumelor decat daca sunt perfecte , altfel te imbatranesc .
Deci Cecilique considera ca tb sa adaugam un sacou sa nu fi prea femeie
Gasim noi calea de mijloc !
Cu dress mov
Cu tocurile lipsa sunt de acord daca te-ar stresa
Ai balerini lacuiti? ar tb sa mearga