Mamici de iulie-august 2012

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Inaf,mersi mult de raspuns.La tine au trecut durerile?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Inaf, la sarcinile a doua si a treia am luat cred ca din a cincea saptamana Zofran, la a treia am luat pana dupa 4 luni, la a doua sarcina maiputin, ca au tinut greturile mult mai putin. Acum am inceput sa il iau de la 7 saptamani. La mine la celelalte sarcini nici macar Zofranul pastile nu a mers, dupa cateva saptamani de pastile nu mai aveau efect si am trecut pe injectii sau perfuzii.

In State, une se stie clar cat de precauti sunt doctorii si cat de dusi cu pluta sunt amercianii cu datul in judecata, se da de ani de zile Zofranul in sarcina din primul trimestru, asa ca desi in Romania zic doctorii sa nu iei nimic si sa stai sa e chinui ca hotii de cai, eu am luat mereu fara nici o grija. Si pot zice ca am copii sanatosi, destepti si fara probleme, iar Jodie, care e prima sarcina in care l am folosit, are aproape 6 ani.

Sper sa iti fie de folos...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

FREEDELIA merci frumos de raspuns!
acum am rabdat cum am rabdat, dar saptamana viitoare tb sa plec in strainatate la un curs de perfectionare si nu pot bolii pe acolo (ca ce rost mai are plecarea...). in plus lucrez si nu ma pot invoi ca imi e tot rau (acum stau de 3 zile acasa), iar copilul cel mare nu poate avea o mama care se simte rau si nu l poate ingrijii (nu l pot sterge nici la fundulet...).
aici Ondansetronul tablete este de 4 si 8 mg. tie cat ti s-a recomandat sa iei pe zi?

DACONST: am luat cateva zile No-Spa tb si apoi din cauza greturilor puternice mi am facut injectii intramusculare. acum parca nu mai simt tot timpul, dar cand ma deranjeaza iau cate 1-2 No-Spa. Magne-B6 (magneziu cu vit B6) iau cand nu imi e asa greata. eu nu am sangerat.
la prima sarcina, desi nu am avut asa dureri, in sapt 9 de sarcina am sangerat un pic (un sange maroniu) si am fost la ginecolog si mi a recomandat sa mi pun ovule cu Utrogestan tot trimestrul unu si tb cu No-Spa (era alt ginecolog decat cel actual si vad ca a recomandat acelasi tratament).

----------------------------------------------
O mamica fericita!
M.A. 21.06.2006 si "the next one 27.07.2012"
----------------------------------------------

http://www.pediatrics.org/cgi/content/full/115/5/1360
http://www.fabresearch.org/view_item.aspx?item_id=103

http://www.omega3forchildren.co.uk/default/default.aspx
http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=266
http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=250

http://www.equazen.co.uk/default.aspx?pid=116

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna...ce fain ca ne inmultim pe zi ce trece!!!!!!!!!eu nu am mai intrat ca nu am chef nici macar sa intru pe net de la atata greata.deja nu o mai suport dar ma consolez cu gandul ca nu sunt singura care trece prin asta ptr ca din pacate vad ca la majoritatea ne e rau .dar sper sa treaca cat mai repede si atunci sa fim n stare sa venim si cu tot felul de vesti bune si sa fim in stare sa povestim mai multe sa ne cunoastem mai bine si sa ne bucuram de fiecare moment impreuna...
va doresc sarcina cat mai usoara in continuare si greata cat mai putina sau chiar deloc

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetelor, bun venit la cele noi!
tot gretoasa dar parca se intrevede lumina de la capatul tunelului, asa oleac

Dana eu am avut dureri de burta joase cam ca de menstra, dar nu am singerat. am stat linistita si nu am luat nimic, e normal sa ai dureri ca se largesc pe acolo si ovare si uter. aici nu se da nimic, mai vorbeste cu dr, nu prea inteleg care-i treaba cu utro asta de se bea ca apa in tara.

kmy nu cred ca a atacat-o nimeni pe valy, nu prea vad de ce trebuie sa-i iei apararea. daca ei nu i-a convenit vreun raspuns oricum nu cred ca are nevoie de avocat. in fine, nu-mi plac oamenii care cauta nod in papura ca nu de asta intram noi aici, sa ne contrazicem. parerea mea.

Diana tu pe unde esti, scrie un rind macar sa stim ca esti bine

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Deci am facut rost,in final de Utrogestan,dar cum se ia?Pe gura sau vaginal?Si cite pe zi?

Biribu
,nici eu nu am mai auzit decit din Ro despre el,asa incerc acum sa vad efectele.
Eu parca la Lucas nu am avut chiar asa dureri.Si faza e ca nu trec nici daca stau in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

biribu

nu am afirmat vreodata ca cineva a atacat-o pe verisoara mea, cred ca nu s-a inteles mesajul meu!
eu incerc sa o ajut intrucat ea nu prea se descurca cu navigatul pe net!!!in acelasi timp o incurajez sa se alature mai des voua, cred ca este bine sa ai cu cine imparatsi emotiile sarcinii, la mine si al alte multe fete cunoascute asha a fost!
scz, nu am vrut sa fiu invaziva!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Deci am facut rost,in final de Utrogestan,dar cum se ia?Pe gura sau vaginal?Si cite pe zi?

Biribu
,nici eu nu am mai auzit decit din Ro despre el,asa incerc acum sa vad efectele.
Eu parca la Lucas nu am avut chiar asa dureri.Si faza e ca nu trec nici daca stau in pat.

imi permit sa-ti raspund eu , desi se pare ca nu-s tocmai bine veita sau sa ma exprim clar inteleasa, eu am facut tartament cu utrogestan 90% din sarcina! cel mai bien este sa-l iei vaginal, seara, ajunge mai repde unde treb sa-si faca el treaba!
eu avand o 5 capsule de luat pe zi, cele din timpul zilei mi-a permis dr sa le iau oral, iar seara vaginal! luat oral, da o stare mare de somnolenta!
sarcina usoara!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Kmy, nu-i problema! Convinge-o si pe Valy sa intre.
Mywish, vezi tratamentul meu in semnatura si in plus pun vaginal si 400 mg de Utrogestan zilnic. Aspenterul nu iti face rau, ajuta la alimentarea bebelului. Scuza-ma ca am raspuns asa greu.
Numai bine tuturor!

4+
_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce faceti fetelor?Cum va mai simtiti?Deocaqmdata eu , nu am nimic. In afara faptului ca sunt mega balonata si uneori dureri .Miercuri, merg si eu la ecograf. Voua ce ecografie v-a facut?Eu sunt doar in 5 saptamani.Daconst utrogestan de 100mg de 3 ori pe zi, cel putin asa mi-a fost recomandat mie, vaginal.

Mergi la inceput