Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

in mod normal Alex, daca tot te-am prins, ce mutatii se dau la analizat in primul rand?
si care sunt costurile
ca n-am nici cea mai vaga idee

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

mai e mult pana la rez tau mony?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

habar n-aaaaaaam

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La Fundeni nu se fac analizele pentru mutatii, se fac doar analize generale de trombofilie, adica: Proteina C, S, Antitrombina, APCR (sau Proc. Global) si lupus anticoagulant. Daca scartai la astea, iti poate da tratament pe loc, iti zice ca vei face anticoagulant, te baga pe vitamine si atat. Dar sunt multe fete care au problema doar cu APCR (Proc. Global) si atunci ele merg mai departe si fac analizele legate de mutatii la clinici private. Analizele sunt mutatii ale MTHFR (f frecvent, nu lasa sa se absoarba vitaminele B si bebe e intoxicat din cauza homocisteinei), ale Factorului II, ale Factorului V Leiden, ale genei PAI, sindromul antifosfolipidic...Multe clinici au grupat analizele astea in pachete, de ex la Synevo exista: pachet pt sindromul antifosfolipidic, pachet trombofilie I, pachet trombofilie II. Intrati aici si cititi putin despre analize:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168300&whichpage=1
Pretul difera de la clinica la clinica. Se fac la Synevo, Medlife, Centrul Medical Matei Basarab. Eu le-am facut la Synevo.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Mony, si daca tocmai din cauza mutatiilor nu ramai? Am povestit de amica mea care nu a ramas ani de zile si cum a facut tratament pt fludificarea sangelui, a ramas imediat.

Eu am facut Profilul trombofilie II (Proteina C, S, Antitrombina III, F V Leiden, Factorul II, MTHFR) si gena PAI...a rezultat ce am eu la semnatura. Acum am mai citit si am aflat ca mutatiile de gena PAI se combina f des cu mutatii de Factor XIII si Factor VIII. Stiu ca e foarte multa informatie, va sugerez sa copiati postarile astea si sa le puneti intr-un word. Lucrurile astea le-am invatat de pe forum si de pe site-uri. Eu cred ca mai am cvea probleme, la mine Proc. GLobal este 0.4 si tb sa fie minim 0.8 si asta luand tratament...
Sunt scumpe analizele, Profilul II costa la Synevo 700 lei, dar poti sa il faci pe bucati. Tu trebuie sa faci neaparat MTHFR pentru ca e singura mutatie care modifica homocisteina, de asta sunt asa sigura ca acolo e o problema. Poti sa faci analizele pe rand, sa nu faci tot profilul si nu mai repeti ce ai facut la Fundeni. La Synevo, MTHFR este 270 lei si se lucreaza in Germania, la Medlife e 270.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am fost la Fundeni pe 18 oct si lunea asta, 14 nov. Nu am avut trimitere. Dar am avut de fiecare data in dosar adeverinta de salariat si au oprit-o si prima si a doua oara.
Da Alex im aduc aminte cand am fost suparata, ptr ca ma asteptam sa vb mai mult cu mine, acum am inteles ca nu poate sa stea cu toata lumea. Plus ca eu credeam ca o sa imi dea clexane (nu stiu de ce) si nu eram convinsa ca tratamentul actual este de ajuns, dar am analizat la rece problema si zic eu ca e ok, am capatat incredere.
De data asta mi-a placut ca s-a bucurat cand i-am zis ca am adus ecografia cu ritmul cardiac. Chiar se bucura de fiecare data cand aude lucruri bune de la gravidute, ceea ce mi se pare deosebit.
Fetelor, in masura in care puteti, incetul cu incetul cum recomanda si dr U, faceti si mutatiile, sa scapati de o grija! Eu daca ma incrancenam in matematica mea (ca am dus la capat fara probleme o sarcina sanatoasa) nu as fi stiut de problemele pe care le am, nu as fi tinut tratament si cine stie cat de greu as fi ramas iar gravi...
Pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Aaaa, ce bine ca ai spus asta, Ylari! Nu conteaza daca ai dus o sarcina la capat fara probleme, pentru ca mutatiile se pot activa mai tarziu (din cauza varstei, fumatului, anticonceptionalelor sau pur si simplu...). Si asa e, se bucura cand vin gravidute mici, la inceput de drum si pentru fiecare analiza si ecografie buna. Ce sa mai spun de bucuria manifestata cand mamicile aduc poze cu bebelusii!

pentru

Mergi la inceput

Stefulici, tu ai dus adeverinta de salariat la Fundeni?

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mony, si daca tocmai din cauza mutatiilor nu ramai? Am povestit de amica mea care nu a ramas ani de zile si cum a facut tratament pt fludificarea sangelui, a ramas imediat.

Eu am facut Profilul trombofilie II (Proteina C, S, Antitrombina III, F V Leiden, Factorul II, MTHFR) si gena PAI...a rezultat ce am eu la semnatura. Acum am mai citit si am aflat ca mutatiile de gena PAI se combina f des cu mutatii de Factor XIII si Factor VIII. Stiu ca e foarte multa informatie, va sugerez sa copiati postarile astea si sa le puneti intr-un word. Lucrurile astea le-am invatat de pe forum si de pe site-uri. Eu cred ca mai am cvea probleme, la mine Proc. GLobal este 0.4 si tb sa fie minim 0.8 si asta luand tratament...
Sunt scumpe analizele, Profilul II costa la Synevo 700 lei, dar poti sa il faci pe bucati. Tu trebuie sa faci neaparat MTHFR pentru ca e singura mutatie care modifica homocisteina, de asta sunt asa sigura ca acolo e o problema. Poti sa faci analizele pe rand, sa nu faci tot profilul si nu mai repeti ce ai facut la Fundeni. La Synevo, MTHFR este 270 lei si se lucreaza in Germania, la Medlife e 270.

pentru

da dar eu iau si aspenter pentru fluidizarea sangelui
saru'mana de aceste multe si importante informatii
am sa merg sa fac intai acest MTHFR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Am fost la Fundeni pe 18 oct si lunea asta, 14 nov. Nu am avut trimitere. Dar am avut de fiecare data in dosar adeverinta de salariat si au oprit-o si prima si a doua oara.
Da Alex im aduc aminte cand am fost suparata, ptr ca ma asteptam sa vb mai mult cu mine, acum am inteles ca nu poate sa stea cu toata lumea. Plus ca eu credeam ca o sa imi dea clexane (nu stiu de ce) si nu eram convinsa ca tratamentul actual este de ajuns, dar am analizat la rece problema si zic eu ca e ok, am capatat incredere.
De data asta mi-a placut ca s-a bucurat cand i-am zis ca am adus ecografia cu ritmul cardiac. Chiar se bucura de fiecare data cand aude lucruri bune de la gravidute, ceea ce mi se pare deosebit.
Fetelor, in masura in care puteti, incetul cu incetul cum recomanda si dr U, faceti si mutatiile, sa scapati de o grija! Eu daca ma incrancenam in matematica mea (ca am dus la capat fara probleme o sarcina sanatoasa) nu as fi stiut de problemele pe care le am, nu as fi tinut tratament si cine stie cat de greu as fi ramas iar gravi...
Pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Ylari dr. Uscatescu e un om deosebit
imi spunea ultima data ca prefera sa stea la munca cu pacientii ei decat sa plece in concediu. ca se simte mai bine cu pacientii ei
mai rar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Ma puneti rau pe ganduri cu trombofilia asta.Inseamna ca trebuie sa o felicit pe doctorita mea cu ideea de anticonceptionale pt o luna (desi nu sunt sigura ca o sa le iau) ca asa dupa ce analize mi-a dat ea pot afla daca am si eu "balaurul" asta sau nu.
MeAlex sunt de ajuns proteina s,proteina C, AT-III si homocisteina pt asta?Adica daca astea sunt de ajuns sau ar mai fi vreo una pe care ar trebui sa o fac?

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput