Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Gaitica 78 ce durata are la tine CM? clomifenul ti l-a recomandat doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaitica, daca tot vad ca apar coincidente, continui cu intrebarile, spre ca nu te superi. E clar ca esti OK pe bucata asta, hai sa vedem pe altele. Ai cazuri in familie de stopcardiac, boli de inima, accident cerebral sau varice? Tu ai varice, ai fumat sau ai luat anticonceptionale?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

MeAlex e o regula , cu trombofilie ai neaparat varice?Vecinele mele au toate varice si raman gravi intr-o veselie si duc sarcinile pana la capat
aaaa daca trombocitele sunt in limite mai e cazul sa fac analizele aste?
sper ca nu te superi ca ti-am pus atatea intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Moni, eu stiu ca doar prolactina marita e o problema. Daca e in interval si e spre minimum, e OK!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

AAAA
atunci9 sunt boboc :)
e bine

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

CM-ul variaza intre 25-27 zile, asa l-am avut mereu deci nu reprezinta o problema.
Insarcinata pot ramane, pt ca am avut o sarcina acum 13 ani... :(
Clomifenul mi l-a dat doctorul, nu am luat nimic de capul meu.

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Gaitica 78 ce durata are la tine CM? clomifenul ti l-a recomandat doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Gaitica
si eu tot clomifen am luat, la recomandarea doctorului
Miha, Zona Zoster au facut si bunica mea si unchiul meu
se poate transmite erediktar dar la fel de bine se poate face pe sistem nervos

la fel ca si Psoriazis....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu e musai sa ai trombofilie daca ai varice, sau poti sa ai si sa nu afecteze sarcina...depinde. Nu are legatura cu nr. de trombocite. Se face analize clasice legate de coagularea sangelui si daca sunt ok se continua cu unele care detecteaza niste mutatii genetice care declanseaza trombofilia in sarcina. Asta e marea problema, ca nu avem simptome (pentru ca suntem tinere) dar se agraveaza problemele in sarcina. Stiu ca sutn impresionant cand auzi de mutatii, dar ele sunt prezente la foarte multi oameni! Exista o mutatie are da nu numai probleme de coagulare prea rapida a sangelui (trombofilie) dar si o absorbtie proasta a vitaminelor B care sunt esentiale pentru bebe. Trombofilia afecteaza fixarea embrionului in uter facand imposibila obtinerea unei sarcini sau poate permite fixarea, dar se opreste in evolutie. Probabil ca stiti ca daniela Gyorfi a tot incercat pana anul trecuta sa ramana gravida, a pierdut multe sarcini si acum a reusit pentru ca a depistat ca are asemenea probleme. Am citit pe un forum ca mergea la dr. Uscatescu.

Draguta, ma poti intreba orice si oricat! Raspund cu placere daca stiu...si iti spun o vorba si daca nu stiu .

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

nu-i problema, nu ma supar :) raspund punctual mai jos :
stopcardiac - nu am pe nimeni
boli de inima - da, pe linie materna
accident cerebral - nu, dar de accident cardiovascular a murit bunicul meu
varice - nu am pe nimeni
Tu ai varice - nu am
ai fumat - nu
luat anticonceptionale - da vreo 8 ani, pana acum 4 ani

identifici ceva? :)

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaitica, daca tot vad ca apar coincidente, continui cu intrebarile, spre ca nu te superi. E clar ca esti OK pe bucata asta, hai sa vedem pe altele. Ai cazuri in familie de stopcardiac, boli de inima, accident cerebral sau varice? Tu ai varice, ai fumat sau ai luat anticonceptionale?

pentru

Mergi la inceput

MeAlex multumesc, o imbratisare de la mine

Moni mie mi-a dat ovamit cand am fost ultima oara la medic, CM al meu este de 23, 24 de zile , in ziua 8 aveam folicul de 14 fara stimulare, am crezut ca rezolv ceva cu naturiste cateva luni dar la mine au fost apa de ploaie
am refuzat sa iau pentri ca dupa stimulare aveam CM si mai scurte 20, 21 dar cred ca tot nu scap de stimulare luna viitoare

Mergi la inceput

astept pareri despre un meniu la cina mai rapid

Mergi la inceput