Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

ADRA, da Sophie e foarte apreciata... Dar eu nu i am luat o ca daca tot am vazut ca am aruncat bani degeaba pe geam, nu mai am de gand sa i cumpar alte jucarii pana nu vad ca se potoleste!!!!! Vorba ta, la varsta asta luam jucariile mai mult pentru noi!!! Eu ma bucur mai mult de ele decat ea!! Am vazut o pe Eva pe blogul tau!! O sa franga inimi!! E o frumusete!!!

Bravo Luca!!!!

Ruxiiii, nu cred ca esti ignoranta. Macar de bine de rau, a ta nu plange in asa hal ca a mea din orice motiv!!! Dom'le eu nu am mai vazut asa copil fitzos!!!! O hranesc, o schimb, o tin in brate, cum am pus o in bouncer, dupa 2 minute plange, dupa alte 2 tipa isteric... In seara asta ajunsesem la disperare, statea in bouncer si plangea, eu ma uitam la ea, plangeam si eu, si pur si simplu stiam parca ca plangea de fitze si de aia nu faceam nimic!!! Si imi venea sa plang si mai tare!!!
Ieri cand am fost la cantarit, un health visitor mi a zis ca Imi are o personalitate foarte puternica, ca vrea sa obtina cu orice pret ceea ce vrea!!! De asemenea mi a zis ca unii copii, pentru a obtine ceea ce vor, uneori tusesc sau chiar pot imita voma!!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.


Merci Miha!Maine-poimaine veniti si voi cu povesti din astea

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Buna si de la noi!

Fetele, acum 10 min Luca s-a intors de pe spate pe burtica
era pe covorasul lui de joaca inconjurat de jucarii si cand m-am uitat la el,el era pe burta cu o jucarie in mana si gata gata sa cada din pat.L-am intors pe spate si el s-a intors din nou pe burtica.Nu prea stie cum sa-si scoata manuta de sub corp dupa ce se intoarce ,dar l-a ajutat mami care-i tare mandra de baietel mare ce are
Deci,cam asta despre noi momentan.Inca sunt in extaz pentru ca eu nu l-am fortat niciodata,in schimb mai faceam cu el rostogoale din astea prin pat (cam cum ziceu fetele in siteul dat de Andra)

va pup pe toate ca tare-s fericita!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Merci Laura!Este un pas important pentru noi.sper ca si voi sunte-ti ok


bravo!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi


Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Merci Laura!E un pas foarte important pentru noi.Sper ca totul este bine la voi

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Anac multa sanatate lui Stefi!Sper sa se faca bine repede!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Andra-uite cum arata pistolul de lipit.Poate te ajuta cu ceva.La noi se gaseste la magazinele de un dollar
Cum iti spunea:ai niste idei de ma uimesti!!!Felicitari!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

mihahegarty, Pe mine nu ma intereseaza deloc greutatea, important este sa fie sanatoasa.La 3 luni fix avea 5300, in 2 sapt a luat 400 de grame, INSA si atunci si acum cantarirea s-a facut cu pampers-ul pe ea, si se stie ca poate avea si 250 de grame.Dar cum ti-am zis nu ma ingrijoreaza.

Ma agit cu jucariile, cand ii arat jucarii se bucura, da din manute si bate din picioare f tare, rade, zambeste, gangureste la ele insa nu vine cu manutele sa le cerceteze asa cum ar trebui...asta ma ingrijoreaza.Daca ii pun eu jucaria in manuta o tine o plimba de colo colo pana o scapa.Lui Imi ii place pe burtica ca a mea uraste aceasta pozitie se ridica se uita scancind cateva minute si apoi se enerveaza , se zbate si ori se intoarce pe spate, ori se culca.Doctorita mi-a spus ca e important sa stea cat mai mult pe burta , sa si fortifice muschii, dar cum sa o conving?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Anda, ai pus punctul pe i. Imi este EXACT ca si buburuza ta, uraste aceasta sa stea pe burta, daca o pun, se ridica se uita scancind cateva minute si apoi se enerveaza, se zbate, urla si gata, trebuie s o iau!! Eu incerc sa o conving sa stea pe burta pe gargarita aia de la lamaze pe care ti am dat link ul. O pun acolo in fiecare zi 5 minute, sper sa faca progrese!! Mai e cineva pe aici a carui bebe nu prea vrea sa stea pe burta, chiar uraste?

In legatura cu greutatea nici eu nu ma mai impacientez, mai ales ca se apropie vertiginos 6 luni cand oricum incepem diversificarea. Era doar o glumita faptul ca e cea mai slabuta din odisee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Anda, Irina mea nu se juca nici la 4 luni singura cu jucariile, se uita la ele ca la extraterestri Dar se uita, ne urmarea cu privirea, zambea, dadea din maini si din picioare, deci era corect dezvoltata.
Ea a stat pe burtica de la 2 luni, pozitia preferata de somn era pe burta, si s-a si intors repede de pe spate pe burta.

Miruna insa este exact cum spui tu de fata ta: nu-i place deloc pe burta, urla imediat cum o pun, sta cu nasul in cearsaf si nu poate sa se miste deloc, si se enerveaza.
Eu o pun pe burta pe genunchiul meu, si eventual o si legan un pic, si asa ii place; sta dreapta ca un bat, deci cred ca e bine pt muschi ...

*****************************
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Miha slabanoaga odiseei e Sara...are 5500 la 4 luni dar nu ma stresez

Anda nici Sara nu ridica neaparat mana dupa jucarii".nu inteleg de ce te ingrijoreaza".Sara prefera sa stea in brate decat cu jucarii. Doar cand sta pe spate pe paturica ridica manutele sa loveasca o girafa care face zgomot.

Nici S. Nu-i place pe burta dar o pun de 3-4 ori cate 5-10 minute

O sa incerc si eu faza cu esarfa chiar maine :)

O sa vizionez si eu jucariile mai tarziu

De Corry ce mai stiti??
Antonia???

Celelalte fete"..lulushor???

Eu am gatit azi supa crema de brocolii, pilaf cu ciuperci si ficatei in sos de smantana...am incepu sa experimentez si eu in bucatarie pt ca eu in general nu gatesc

Burtocik cum ai reusit sa colectezi urina?? Eu ma chinui de 3 zile dar nu face ioc ...cred ca stie..mai incerc si maine

Aaa...am si eu un of cam mare..explicati-mi care e faza cu vacinul Rotavirus...eu i-am spus doctoritei mele ca vreau sa fac toate vaccinurile, doar sa ma informeze ce si cum si sa ma anunte ce ar trebui sa facem...si nu mi-a zis nimic de Rota si celalalt medic pediatru m-a intrebat duminica daca am facut R si i-am zis ca nu si a zis ca trebuia sa-l facem...dar ca il putem face sidupa 6 luni ...si am citit azi ca sa face pana la 6 luni...explicati-mi si mie cans se face acest vaccin???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/04/puseul-de-crestere.html

Puseul de crestere e la 4 luni. Foarte interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Maine vine o asistenta la noi intre 11.30 si 12 si am cateva intrebari pentru ea. Am sa va impartasesc si voua ceea ce mi va zice.

Acum mi e cam somnic si nu stiu de ce nu prea am o stare buna. Ca sa va zic in mare... Sunt foarte nostalgica ca a aparut odiseea iul-aug 2012 si m am gandit sa l intreb pe Ralph ce parere are daca o sa mai avem 'a summer baby' in 2013. El a stat pe ganduri si a zis ca nu stie daca o sa mai avem. Asta nu m a suparat.... Ceea ce m a suparat, intristat a fost faptul ca mi a zis ca nu crede ca o sa mai avem copii din cauza ca ma panic foarte mult, ma agit si fac fata cu greu situatiilor. Si acum stau sa ma gandesc ca are dreptate. Cand Imi plangea in seara asta stateam si ma uitam la ea si plangeam si eu si ma intrebam ce are. Mereu aveam in fata 2 copii pe care I am cunoscut azi. Unul era cu o saptamana mai mare decat Imi si unul cu 2 saptamani mai mic. Ei bine, ambii erau cuminti si numai al mic a plans un pic pentru ca I era foame. Cum l a alaptat, cum a tacut! Cel mare nu a plans deloc! Numa a mea si inca o fetita foarte mica (cred ca avea vreo 5 saptamani) plangeau. Si a mea cand plange, se da asa intr o parte, se inroseste, parca e un copil rasfatat care vrea sa obtina ceva si pana nu I se indeplineste nu se lasa. Imaginati va un copil care se invarte pe o parte si aproape face semiarcul de agitatie. Eu nu cred ca vreo unul din ai vostri fac asa. Si ma intreb daca e rasfat sau ce? Si asta ma termina psihic si imi vine sa innebunesc!

De aia sotul meu nu mai vrea sa avem copii si poate are dreptate. Poate nu s buna de mama, poate puiul meu saracul trece prin puseu si eu o judec ca i mofturoasa....

Ma simt terminata... Va pup pe toate si va urez o noapte mai buna ca a mea.

Mergi la inceput