Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
ludmila_p85 spune:
Buna dragutelor !!! Noi am racit iarasi,cu muci!!! cum il scot afara cum a 2-a zi e racit! snt virusi peste tot,nu mai stiu,am decis sa nu-l mai scot afara pina nu ninge,ca sa dispara microbii. Noaptea doarme cu mine in pat si e ok,ma simte si nu se mai trezeste! dar cum ramine cu patutul? doarme tati cind vine in el? Si noi sintem cu culcatul devreme,la 9 deja dormim! am incercat si cu adormit trecut de 10,11 seara si oricum se trezeste la 7-8 dimineata,asa ca am zis ca-l culc la 9 ca doarme mai multe ore.
Sa aveti o zi buna!!!
Ps: Ieri V.a facut la olita si s-a ridicat singurel,dupa care si- a ridicat strampii pe el!!! am ramas masca!!!
puiutz_mic spune:
Salutari fetele!
Azi sunt putin zombi, pe la 4.30 m-am trezit ca nu mai puteam respira, aveam nasul bocna de infundat, gatul ma chinuia, imi venea sa tusesc si mi-era teama ca il trezesc pe Raducu. M-am dus in sufragerie sa ma dreg cu picaturi si strepsils. Dupa ce am adormit...hop si Raducu s-a treziiiit. L-am luat in brate, l-am tinut pe mine pana a adormit (credeam eu!) si m-am ridicat sa-l pun in patutul lui. s-a trezit si a inceput sa mataie iarasi. L-am luat din nou cu gandul ca nu-l mai pun inapoi. Dar nici ca a mai adormit pana dimineata...pe la 8.30 am vrut sa-l pun iarasi in patut, sa-l las sa mai doarma. S-a trezit Asta e...sper ca e de la dinti
Histamina, mult noroc cu medicamentele!!!
PAula, noi stam afara destul de putin acum, cam 30 minute...stiu ca nu e bine, dar din cauza somnului lung de dupa-amiaza nu mai reusim sa iesim si a doua oara. Prima data iesim pe la 11.30, dupa ce-i dau fructele. Vreau sa-i schimb programul, dar uite ca nu am eu suficienta determinare ma simt f.f. obosita si nu reusesc sa ma trezesc mai devreme, pe la un 7-7.30 ar fi execelent ca sa il trezesc si pe Raducu si sa decalam cu 1 ora mai devreme tot programul.
Bumble, sanatate lui Victoras si tie multa rabdare si putere si intelepciune (stiu ca le ai pe toate) sa il faci pe sotul tau sa te inteleaga si aprecieze!
Fetele din mures, ce va invidiez ca va intalniti in fiecare week-end! Bravo voua!
Btz, cum mai e la cresa? ii place lui Paul?
Ma duc sa-i fac mancare lui Raducu. Nici nu stiu ce sa-i mai dau...cred ca azi ii fac paste cu sos de rosi si pui.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Tina, mamica frumoasa, la multi ani cu sanatate si numai bucurii alaturi de baietii tai dragi!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Buns sears fetelor! Azi e ziua mea, implinesc 31 ani! Am serbat-o in seara asta, ca tot se lasa sec si va servesc si pe voi cu ceva aperitive, friptura de pui si porc la cuptor cu ciuperci sote iar de baut ce va pofteste inima:suc, bere sau sprit. sunt tare fericita, am primit de la Cata o tableta Aplle 2 Va puuuuuuup Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
La Multi Ani, fericiti si frumosi!
Ramona fac supa de zuchini, ce fel de branza ai pus in ea? banuiesc ca doar la servire ai pus in farfurie...
tu faci o portie doar pentru a manca o data? mi se pare cam complicat asa
mai eu cand am fost gravi am incercat sa fiu cat mai ZEN ...si cred ca are mare importanta, totul incepe inca din viata intra-uterina...incearca cu mult calm, liniste, odihna si somn... si poate o sa ai supriza de un bb care sa doarma bustean toata noaptea cum face Matei de la 4 luni jumate
Paula 1 - 1,5 ore stam in parc zilnic, poate cateodata 2 ore daca iesim de 2 ori/zi
sper sa ajungem azi la tuns ca ne intra iar parul in ochi
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Oana, din pacate, noi doar vineri putem, nu am eu "bona" sambata. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
citat din mesajul lui paula_m Oana, Ramo, si eu prefer vineri seara... |
in acest caz, distractie placuta fetelor...poate peste 1 luna reusim sa ne sincronizam
noi ne facem de cap sambata seara
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Eu sunt tare suparata. La mine inca nu s-a rezolvat problema la munca. Ma tot plimba de la directorul de resurse umane la secretarul general, ba ca nu e unul, ba ca nu e altul. etc. Sunt la limita rabdarii. Macar sa-mi zica ori e laie, ori balaie, sa stiu si eu o treaba.
Dar asta sa fie baiul la noi...
Ieri am fost si noi in vizita la pediatru: 11.39 kg si 81 cm. Ne-am dus de fapt pt o dermatita atopica pe obrajori care nu ne mai da pace de la 9 luni. Acum cu venirea frigului arata mai urat. Ne-a dat o mostra de crema de la La roche posay, Lipikar Balsam AP. Daca ne merge bine cu ea o sa-i cumpar un tub mare.
Am intrebat despre uleiul din ficat de cod. Mi-a spus ca este un produs foarte bun si daca mi-l accepta pot sa il dau. Dar am uitat s-o intreb daca ii dau si vigantolul in continuare...
Despre programul de masa
Avand in vedere ca SN are o crestere exploziva in kg, ne-a recomandat urmatorul program de masa:
- dimineata la trezire mic dejun (oua, pate de casa, branza frecata, legume crude, unt, iaurt, etc) dupa care lapticul (s-o obisnuiesc sa-l bea din canita)
- pranzul (meniu variat)
- cina consistenta (lefume la cuptor, budinci, sufleuri, orez, peste, mamaliguta, paste, etc) intre 5 si maxim 7 seara (in functie de ora de culcare)
- inainte de culcare laptic
Pt noi: FARA GUSTARI INTRE MESE, sau cel mult jumatate de fruct.
Mi-a mai zis ca pot sa trec treptat pe lapte de vaca, dar nu mai mult de 500 ml pe zi, asta in afara de alte lactate.
Eu ma gandesc pe la 1 an jumate sa incerc cu laptele de capra.
Ne mai laudam cu putin rosu in gat pe care il tratam cu oscilo, dulca mara si inca ceva tot homeopat.
Mi-a plans decand am intrat in cabinet pana am iesit.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui histamina ochidut,as da orice sa scap de mesele copioase de noaptea si seara,dar in astea pun medicamentele pt asimilat. gata, plec dupa formular, apoi la Min Sanatatii. evident ca nu imi raspunde nimeni la telefon. daca il sun pe Raed Arafat, iar se supara cei din directie, ca ei isi fac treaba, doar cu nu lucreaza la dosarul meu si nu ma suna. atunci care treaba si-o fac????????? tineti-mi pumnii. sunt 3 ani de lupta. pur si simplu am obosit! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Succes!!! Iti tinem pumnii sa vii cu vestea buna!!!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ochidut spune:
michelle, multumim de sfaturi. Larisa se trezeste pe la 7.30, cateodata 8. cam asa luasem si eu in calcul, sa fie 5 ore, ca ieri i-am zis bonei sa ii dea pranzul la 12.30. Dar cica au mai intarziat pana a convins-o sa plece din parc, pana s-au dezbracat....ea avea chef de joaca.... I-am zis azi sa manance pana in 13 si in jumate de ora sa fie in pat.....vedem noi ce iese.
Cu olita, asa fac, dar zau daca imi iese.....si stie ce fac eu pe w/c, se distreaza dar nu vrea sa stea si ea pe olita nici 1 minut macar, zici ca o pisti cu ceara, asa ridica mainile sa o iei in brate si plange de zici ca cine stie ce i-ai facut. Nu vrea si pace. La un miment dat ne-am gandit ca nu e olita potrivita..., si acum avem vreo 3 tipuri, pe nici una nu a vrut si nici pe colac de bebe pe w/c.
in schimb, ii place sa se spele pe dinti si cam aceleasi exemple le-am folosit
Cris, bafta in lupta cu cei de la serviciu si pupam pe SN. Avand in vedere ca si noi suntem ca tot asa, cred ca sfaturile pediatrei s-ar cam aplica si la noi. Dar de ce oare doar jumatate de fruct? Alte gustari inteleg sa nu ii dai, dar sa ii suprimi fructele......Ti-a dat vreo explicatie? Poate ca sunt dulci ....
de Larisa Ioana 24.06.2010
ainotna spune:
Salutare!
Noi am fost la munte in weekend, a fost frumos, Sashi s-a comportat exemplar, ne-am achizitionat si patut de voiaj asa ca o sa mai repetam figura. Si-a spart buza din nou, dar trece pana se insoara, nu-i bai.
Am citit dar pe sarite...
Ramo, felicitari, sa fiti sanatosi!
Alice,la multi ani pentru aniversare, sa fiti fericiti impreuna! Noi pe 13 nov l-am botezat pe Sasha.
Histamina, iti tin si eu pumnii!
Tina, la multi ani!
Intru acum sa citesc ce a facut Crissy!
adrianaBuc spune:
Cris, voi luati prea repede in greutate, eu ma lupt cu Rebe sa o fac sa ia in greutate. Bine! Ea e sanatoasa, mananca bine, dar e tare agitata si consuma multe calorii.
ochidut, la rebeca singurul progres cu olita e ca mai nou intra cu mine in baie si se aseaza pe olita cat stau pe WC. Dar doar imbracata, daca incerci sao pui cu poponeata goala, fugeeeeeee....
oana, pe cand incepi munca?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu