Gravidute cu trombofilie - capitolul 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Multumesc Dana deja am inceput de ieri sa ma injectez, prima injectie a facut-o asistenta in prezenta sotului care la instruit cum sa mi le faca asa ca in fiecare seara ma inteapa sotul pana nasc si dupa 6 sapt.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Eu m-am obisnuit sa mi le fac singura si nu cred ca altcineva mi le-ar face mai bine dar ...

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Gabi, dar NoSpa-ul nu se ia doar la nevoie? Mie d-na U mi-a zis la 5 s sa iau unul la 4 ore, dar cum durerile au disparut, incet, incet l-am scos. Am mai luat 2 pe zi pana acum 2 zile cand l-am scos de tot. Oi fi facut vreo prostie? Nu ma mai doare nimic, in sfarsit. Trebuie luat in continuare?
Fetelor, voi toate luati NoSpa?

Eu doar prima injectie mi-am facut-o singura, restul mi le-a facut sotul. S-a perfectionat de nici hematomi micuti nu mai imi face. Sotul e cel mai tare .

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Musette, eu iau 2 no-spa pe zi de la 18 sapt, asa mi-a dat dr, nu ma durea nimic, a zis ca sunt ca sa tinem uterul relaxat. Eu le iau in continuare, nu cred sa faca rau.

Fetelor, mi-au venit azi rezultatele la analizele de sange si am acidul uric si ureea sub limite Din ce cautai pe net, astea 2 cica ar scadea cand se administreaza aspirina si in general pe sarcina, deci sa inteleg ca ar trebui sa-mi scoata aspenterul? Of, abia maine dupa-amiaza ajung la ginecoloaga sa i le arat. Sper sa nu fie ceva grav!

Sanatate burticilor! 25 sapt.

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

In principiu no spa se ia doar la nevoie (dureri, contractii etc) - eu de exemplu nu am luat deloc pana acum. Stiu ca dr U prescrie preventiv ... cica e bun si pt circulatia snagelui, relaxarea musculaturii ... d-astea!

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

asa mi-a spus si mie de nospa ca relaxeaza muschii uterului si ca sa iau indiferent daca ma doare sau nu burtica.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Confirm cele spuse de Danezza ref la no-spa, se pare ca are legatura cu partea hematologica. Si mie mi s-a parut aiurea sa iau, pe urma m-am documentat si am inteles logica, asa ca m-am conformat. Contractiile oricum le-am avut si la prima sarcina cand nu am luat no-spa, si la a doua cand am luat.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Carpediem, ref la analize facute sub aspirina sau anticoagulante: intotdeauna sa precizezi ce medicamentatie iei, unele laboratoare ajusteaza valorile rezultatelor in functie de asta. In plus, daca cele mentionate de tine sunt sub limita, nu inseamna ca e de rau, din cate stiu eu cand sunt mari exista riscuri pt sarcina, mai precis (pre)eclampsia. Nivelul mic nu indica nimic, de fapt, e mai mult decat firesc daca iei aspirina.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Am inteles. Ma reconformez. Il reintroduc, dar nu unul la 4 ore... Pare cam mult. Iau doua pe zi pana pe 28 noiembrie cand ajung si eu in sfarsit la dr. U. Atunci vad ce-mi zice.
Multumesc mult. Nu stiam ca are legatura si cu circulatia, am crezut ca doar cu musculatura...

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Multumesc pt raspuns Floare de mac

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput